inzercia, predaj, predám, bazár

Ubytovanie, penzión, robotníci

Kategória: Ubytovanie

Dobrý deň ponúkame ubytovanie v 2 až 4 lôžkových izbách vieme ubytovať 12 osôb (možnosť pridať prístelku), Izby sa nachádzajú na záhori v obci Štefanov cca 10km od mesta Senica, 15km od Mesta Holíč/Skalica, 20km od Českého mesta Hodonín, 35km od mesta Malacky v okolí sa nachádzajú firmy ako Kodreta Štefanov, OMS, Mahle(Delphi), INA Skalica, Protherm a iné firmy a fabriky.

Obec je plne socializovaná v tesnej blízkosti hlavného ťahu, v obci sa nachádzajú 4x potraviny, 1x lekáreň, 1x Slovenská pošta, 3x autobusová zastávka, 1x miestna krčma.

Izby sú vybavené postelmi, skriňami a stolíkom a stoličkami, v priestoroch sa nachádza kuchyňa, spoločenská miestnosť, toalety, sprcha a práčovňa.
v cene prenájmu sú energie, TV, Wi-Fi(internet) možnosť hrať stolný futbal prípadne biliard. Cez leto je k dispozícií terasa

K dispozícií je možné využiť tiež sklad na náradie a iné (vhodné pre robotníkov a firmy)

Parkovanie je zdarma v zamknutom areáli objektu, celkový počet parkovacích miest cca 12 osobných áut + možnosť parkovať stavebné stroje ako kamióny, nakladače, bágre a iné.
Parkovisko je monitorované kamerovým systémom!

cena za 2 lôžkovú izbu 35€/noc
cena za 3-4 lôžkovú izbu 47,50€/noc
+ prístelka 13€ osoba/noc
Ceny vieme po dohode prispôsobiť od počtu osôb a počtu nocí!

Je možný krátkodobý a dlhodobý prenájom.
Izby sú samostatné nepriechodné, čisté a pravideľne upratované!
V prípade dlhodobého prenájmu vieme priestor prispôsobiť Vám a vašim požiadavkám!

Rezervovať ubytovanie je vhodné pre firmy, robotníkov, turistov, šoférov, kamionistov alebo aj pre ľudí ktorý hľadajú dočasné ubytovanie.

Ubytovanie si môžete rezervovať kedykoľvek na telefónnom čísle alebo cez booking, airbnb

Platba možná na faktúru alebo v hotovosti na prevádzke.
V prípade záujmu o cenovú ponuku nám zašlite email (počet osôb, počet izieb, počet noci)

V pripade zaujmu volajte na
Ubytovanie, penzión, robotníci
Podobné inzeráty
Ubytovanie/penzión/izba/robotníci
Dobrý deň ponúkame ubytovanie v 2 až 3 lôžkových izbách vieme ubytovať 12 osôb (možnosť pridať prístelku), Izby sa nachádzajú na záhori v obci Štefanov cca 10km od mesta Senica, 15km od Mesta Holíč/Skalica, 20km od Českého mesta Hodonín, 35km od mesta Malacky v okolí sa nachádzajú firmy ako Kodreta Štefanov, OMS, Mahle(Delphi), INA Skalica, Protherm a iné firmy a fabriky. Obec je plne socializovaná v tesnej blízkosti hlavného ťahu, v obci sa nachádzajú 4x potraviny, 1x lekáreň, 1x Slovenská pošta, 3x autobusová zastávka, 1x miestna krčma. Izby sú vybavené postelmi, skriňami a stolíkom a stoličkami, v priestoroch sa nachádza kuchyňa, spoločenská miestnosť, toalety, sprcha a práčovňa. v cene prenájmu sú energie, TV, Wi-Fi(internet) možnosť hrať stolný futbal prípadne biliard. Cez leto je k dispozícií terasa K dispozícií je možné využiť tiež sklad na náradie a iné (vhodné pre robotníkov a firmy) Parkovanie je zdarma v zamknutom areáli objektu, celkový počet parkovacích miest cca 12 osobných áut + možnosť parkovať stavebné stroje ako kamióny, nakladače, bágre a iné. Parkovisko je monitorované kamerovým systémom! cena za 2 lôžkovú izbu 36€/noc cena za 3 lôžkovú izbu 49,50€/noc + prístelka 13€ osoba/noc Ceny vieme po dohode prispôsobiť od počtu osôb a počtu nocí! Je možný krátkodobý a dlhodobý prenájom. Izby sú samostatné nepriechodné, čisté a pravideľne upratované! V prípade dlhodobého prenájmu vieme priestor prispôsobiť Vám a vašim požiadavkám! Rezervovať ubytovanie je vhodné pre firmy, robotníkov, turistov, šoférov, kamionistov alebo aj pre ľudí ktorý hľadajú dočasné ubytovanie. Ubytovanie si môžete rezervovať kedykoľvek na telefónnom čísle alebo cez booking, airbnb Platba možná na faktúru alebo v hotovosti na prevádzke.
Ubytovanie/penzión/izba/robotníci
Dobrý deň ponúkame ubytovanie v 2 až 3 lôžkových izbách vieme ubytovať 12 osôb (možnosť pridať prístelku), Izby sa nachádzajú na záhori v obci Štefanov cca 10km od mesta Senica, 15km od Mesta Holíč/Skalica, 20km od Českého mesta Hodonín, 35km od mesta Malacky v okolí sa nachádzajú firmy ako Kodreta Štefanov, OMS, Mahle(Delphi), INA Skalica, Protherm a iné firmy a fabriky. Obec je plne socializovaná v tesnej blízkosti hlavného ťahu, v obci sa nachádzajú 4x potraviny, 1x lekáreň, 1x Slovenská pošta, 3x autobusová zastávka, 1x miestna krčma. Izby sú vybavené postelmi, skriňami a stolíkom a stoličkami, v priestoroch sa nachádza kuchyňa, spoločenská miestnosť, toalety, sprcha a práčovňa. v cene prenájmu sú energie, TV, Wi-Fi(internet) možnosť hrať stolný futbal prípadne biliard. Cez leto je k dispozícií terasa K dispozícií je možné využiť tiež sklad na náradie a iné (vhodné pre robotníkov a firmy) Parkovanie je zdarma v zamknutom areáli objektu, celkový počet parkovacích miest cca 12 osobných áut + možnosť parkovať stavebné stroje ako kamióny, nakladače, bágre a iné. Parkovisko je monitorované kamerovým systémom! cena za 2 lôžkovú izbu 35€/noc cena za 3 lôžkovú izbu 47,50€/noc + prístelka 13€ osoba/noc Ceny vieme po dohode prispôsobiť od počtu osôb a počtu nocí! Je možný krátkodobý a dlhodobý prenájom. Izby sú samostatné nepriechodné, čisté a pravideľne upratované! V prípade dlhodobého prenájmu vieme priestor prispôsobiť Vám a vašim požiadavkám! Rezervovať ubytovanie je vhodné pre firmy, robotníkov, turistov, šoférov, kamionistov alebo aj pre ľudí ktorý hľadajú dočasné ubytovanie. Ubytovanie si môžete rezervovať kedykoľvek na telefónnom čísle alebo cez booking, airbnb Platba možná na faktúru alebo v hotovosti na prevádzke. V prípade záujmu o cenovú ponuku nám zašlite email (počet osôb, počet izieb, počet noci)
Ubytovanie, penzión, robotníci
Dobrý deň ponúkame ubytovanie v 2 až 4 lôžkových izbách vieme ubytovať 12 osôb (možnosť pridať prístelku), Izby sa nachádzajú na záhori v obci Štefanov cca 10km od mesta Senica, 15km od Mesta Holíč/Skalica, 20km od Českého mesta Hodonín, 35km od mesta Malacky v okolí sa nachádzajú firmy ako Kodreta Štefanov, OMS, Mahle(Delphi), INA Skalica, Protherm a iné firmy a fabriky. Obec je plne socializovaná v tesnej blízkosti hlavného ťahu, v obci sa nachádzajú 4x potraviny, 1x lekáreň, 1x Slovenská pošta, 3x autobusová zastávka, 1x miestna krčma. Izby sú vybavené postelmi, skriňami a stolíkom a stoličkami, v priestoroch sa nachádza kuchyňa, spoločenská miestnosť, toalety, sprcha a práčovňa. v cene prenájmu sú energie, TV, Wi-Fi(internet) možnosť hrať stolný futbal prípadne biliard. Cez leto je k dispozícií terasa K dispozícií je možné využiť tiež sklad na náradie a iné (vhodné pre robotníkov a firmy) Parkovanie je zdarma v zamknutom areáli objektu, celkový počet parkovacích miest cca 12 osobných áut + možnosť parkovať stavebné stroje ako kamióny, nakladače, bágre a iné. Parkovisko je monitorované kamerovým systémom! cena za 2 lôžkovú izbu 35€/noc cena za 3-4 lôžkovú izbu 47,50€/noc + prístelka 13€ osoba/noc Ceny vieme po dohode prispôsobiť od počtu osôb a počtu nocí! Je možný krátkodobý a dlhodobý prenájom. Izby sú samostatné nepriechodné, čisté a pravideľne upratované! V prípade dlhodobého prenájmu vieme priestor prispôsobiť Vám a vašim požiadavkám! Rezervovať ubytovanie je vhodné pre firmy, robotníkov, turistov, šoférov, kamionistov alebo aj pre ľudí ktorý hľadajú dočasné ubytovanie. Ubytovanie si môžete rezervovať kedykoľvek na telefónnom čísle alebo cez booking, airbnb Platba možná na faktúru alebo v hotovosti na prevádzke. V prípade záujmu o cenovú ponuku nám zašlite email (počet osôb, počet izieb, počet noci)
Ubytovanie v Dedinkách (Slovenský raj)
Penzión Dúha - ubytovanie v blízkosti Palcmanskej Maši Penzión Dúha sa nachádza v malebnej prírode Slovenského Raja. Nájdete ho v centre obce Dedinky, neďaleko vodnej nádrže Palcmanská Maša. S radosťou u nás ubytujeme rodinky s deťmi, páry, jednoducho všetci nadšenci okolitej prírody sú vítaní. Okolie ponúka rôzne možnosti ako stráviť letnú či zimnú dovolenku. Rybári a milovníci vodných športov si svoje hobby naplno užijú v pokojnom prostredí vodnej nádrže Palcmanská Maša. Vychutnáte si tu plávanie, opaľovanie, člnkovanie, vodné bicykle a iné vodné športy. Slovenský raj je skutočným rajom pre turistov – nezabudnuteľné zážitky ponúkajú Zejmarská roklina, Geravy, Havrania skala, Stratenské tiesňavy, Stratenský kaňon či Stratenská píla. Za každého počasia je tu pre Vás známa Dobšinská ľadová jaskyňa, Ochtínska aragonitová jaskyňa či nádherné jaskyne Slovenského krasu. Lesné plody (huby, čučoriedky, jahody, maliny) nájdete doslova na pár krokov od penziónu. Milovníkov histórie určite poteší návšteva Betliaru či hradu Krásna Hôrka. Pre nadšencov zjazdového lyžovania odporúčame blízke lyžiarske strediská Ski Gugel, Mlynky – Biele Vody a Dedinky, pre bežkárov upravené bežecké trate na Bielych Vodách, pri Dobšinskej ľadovej jaskyni, na Grajnári, alebo nekonečné množstvo neupravených tratí v okolí. Penzión ponúka celoročné ubytovanie s celkovou kapacitou maximálne 12 lôžok. V objekte ubytovávame iba jednu samostatnú skupinu (od 2do 12 osôb). Spoločné chvíle strávite v obývacej miestnosti s kreslami, televízorom so satelitným príjmom, internetom, rádiom a spoločenskými hrami. Svoje obľúbené jedlo si navaríte v útulnej kuchyni vybavenej elektrickým sporákom s rúrou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, chladničkou a jedálenským posedením. Súčasťou sú 3 kúpeľne so sprchovacími kútmi a toaletami. Po peknom dni strávenom na čerstvom vzduchu si oddýchnete v šiestich dvoj-lôžkových izbách, dve môžu byť doplnené o prístelky na prespanie dvoch osôb . Detskú postieľku Vám vieme pripraviť do ktorejkoľvek z izieb. Svoje bicykle a lyže si viete uskladniť v samostatnej miestnosti s vlastným vchodom. Exteriér penziónu ponúka príjemné posedenie na terase, s možnosťou grilovania v krbe a na grile, opekania na ohnisku či kotlík na varenie gulášu. V blízkosti je studnička s osviežujúcou pramenitou vodou. Pre tých najmenších máme pripravené hračky. Svoje autá si pohodlne zaparkujete hneď pri objekte. K penziónu patria 3 parkovacie miesta. Srdečne Vás vítame v penzióne Dúha, Dedinky 33, okres Rožňava.
Ubytovanie Slovenský raj - Penzion MAYKA - Hrabušice
VEĽKÁ NOC - VOĽNÉ TERMÍNY. Sezónu otvárame v apríli. Penzión MAYKA sa nachádza na okraji obce Hrabušice, na tichej vedľajšej ulici, len 1 km od Slovenského raja. Spánok si vychutnáte v šiestich izbách. 2-lôžkové izby disponujú manželskou posteľou, ktorú je možné rozpojiť do jednolôžok, chladničkou a pohovkou. Majú vlastné kúpeľňe so sprchovacím kútom, toaleta je samostatná. 3-lôžkové izby disponujú samostatným lôžkom, manželskou posteľou, ktorú je možné rozpojiť do jednolôžok, chladničkou a pohovkou. Izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, toaleta je samostatná. Von si posedíte v altánku pri ohnisku a vonkajšom krbe s možnosťou grilovania alebo varenia gulášu s poskytnutím kotlíka. V garáži Vám radi uschováme Vaše lyže aj bicykle. V prípade potreby Vám doložíme detskú postieľku a detskú jedálenskú stoličku. V celom objekte je samozrejmosťou bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet ako aj bezplatné parkovanie pre 7 vozidiel priamo pri objekte na stráženom parkovisku. Cenník ubytovania: 1 osoba 20 EUR / noc 2 osoby 30 EUR / izba / noc 2 osoby nad 7 nocí 20 EUR / izba / noc Prístelka 10 EUR / noc Domáce zvieratá 5 EUR / noc Objednávky prijímame na tel. č. alebo na e-mailovej adrese penzion.mayka@ Viac informácií na
Ubytovanie aprtmany na prenájom na Domaši Dobra
Na prenájom Apartmány, pre rodiny s deťmi. Dlhodobé ubytovanie pre firmy. Ubytovanie na Domaši. Ubytovanie Domaša Dobra Ubytovanie Domaša Dobra Voľné 2 apartmány Ubytujte sa na Domaši. Voĺné ubytovanie Domaša Posledné voľné apartmánové izby. Kompletné nová rekonštrukcia izieb. 300 m od vody. Zátoka Domaša Dobra Loď Bohemia Domaša.