inzercia, predaj, predám, bazár

Ubytujem 2pracujúcich ľudí do prenajmu.

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Ubytujem 2pracujucich serióznych ľudí Prenájom sa nachadza vNitre v posch.dome,jedba izba je z balkónom a terasou krásnym výhľadom chodba druha izba je bez bakona ale je dobre orientovaná dalej je k disp najmu je veľká kúpeľňa 2umývadlá vaňa sprcha sprch.kút a spotrebiče autom práčka wi-fi digi systém kúrenie tv chlad mrazák vysavac žehličky perlič.kúpeľ na nohy cena na 1osobu mesačne pripada 280e no da sa dohodnut pri 2 ĺuďoch a dlhodobom podnajme na nizsiu cenu najmu v nájme je uz započítané :energie,teplá a studená voda kúrenie a smetné seriózni zaujemci volajte nepíste na mail, volajte t.č.,ďakujem.
Ubytujem 2pracujúcich ľudí  do prenajmu.
Podobné inzeráty
Ubytujem 1 alebo 2 ľudí
Ubytujem 1 alebo 2 ľudí v rodinnom dome v skromnejších podmienkach lacno k dispozícii je aj kuchyňa ostatné info na tel.
Ubytujem robotníkov
Ubytujem robotníkov na samostatnom poschodí rodinného domu v Poprade - Spišskej Sobote. K dispozícií je kuchyňa s chladničkou, mikrovlnkou, plynovým sporákom,WC,kúpeľňa,obývačka s TV.
Zdarma ubytujem robotníka v Bratislave
Zadarmo ubytujem 3 robotníkov v samostatnej izbe v Bratislave za pomoc na stavbe.
Ubytujem 1 serioz.prac.osobu do podnájmu Nitra
Ubytujem 1 serióznu prac.osobu do podnajmu najlepsie dhlodobo aspon rok-2roky dohoda min rok podnajom sa nachádza v r. posch.dome Nitra casť Zobor k disp je izba z balkónom a terasou posteľ-2ka velká kúpeľňa 2umývadlá vaňa sprcha a wc zvlášť spotrebiče autom práčka wi-fi digi systém kúrenie tv chlad mrazák vysavac žehličky perlič.kúpeľ tv wi-fi apod. Cena mesačného nájmu je 280eur na 1osobu vcene sú už započítané energie teplá a studená voda a smetné
Ubytujem 1 serioz.prac.osobu do podnájmu Nitra
Ubytujem 1serioz.prac.osobu do podnajmu v Nitre Najom sa nachádza v r.posch. dome k disp. Jeizba chodba veľká kúpeľňa 2umývadlá vaňa sprcha sprch kút a wc zvlášť v lete terasa,a kuch.spotrebiče k dispoz.tv internet digi systém kúrenie hlad.mrazák veĺký, autom.práčka kanvice na kávu perlič.kúpeľ na nohy atď.cena na 1osobu pripada 290eur.V cene sú už započítané plyn energia teplá a studená voda a smetné robím aj klasickú masáž chrbtice seriozni zaujemci volajte na cislo ps:podnajom uprednostňujem pracujucim na dlhšiu dobu od 1roku a viac vyhody blizko asi500m veľký obch. dom služby kaviareň tabak ,casopisy.
Ubytujem ukrajincov
Ubytujem ukrajincov v byte pri meste v Humennom cena dohodou