inzercia, predaj, predám, bazár

Učiteľ hudby - 53 rokov za klavírom ...

Kategória: Výuka hudby

Učiteľ hudby - klavír, keyboard, akordeón, ukulele, zobcova flauta, hudobná teória, hudobná štylizácia, spev.

Vyucujem a doucujem klavir, keyboard, ukulele spolu s hudobnou teoriou prip. zaklady na klavesovy akordeon, gitaru, zobcovu flautu - najma zaciatocnikov, ale aj pokrocilych ( deti, dospelych ).

Pripravim na konzervatorium a pedagogické školy - zaklady hry na klavir + hudobná teória, pripadne naucim hrat na klavesy aj podla sluchu a hudobnej pamäti najma popové moderné a ľudové piesne/ ak má na to ziak predpoklady /.

Ucim aj spev s klavirnym doprovodom / k dispozicii spevovy aparat, ozvucenie /.

Vyucujem aj rytmicko-melodicke modely klavírneho doprovodu popularnych piesni / klavirnu stylizaciu /.

Mam hudobné a ekonomické VŠ vzdelanie, som byvaly aktivny profesionalny hudobnik a hudobny pedagog / hudobne kurzy, ZUS, VSMU /. Metodiku vyucby podriadujem cielu a osobnostnym predpokladom ziaka. Ku kazdemu ziakovi pristupujem individualne s ohladom na ciel, ktory chce hrou na klavir ( hudobný nástroj ) dosiahnut. Ucitel s 35 rocnou praxou - ucim od roku 1987.

Ucim osobne v Bratislave a okoli do cca 100 km od Bratislavy vratane Rakuska / Burgenland.

1 vyucovacia hodina = 60 minut.
System vyucby: 1-2 krat do tyzdna v rozsahu 2-3 hodiny prip. individualne podla dohody.

Sadzba: 25-35 eur / 60 min. Cestovné náklady.

Hudobny nastroj na zaciatku nie je podmienkou - možnosť prenájmu ( zapožičanie ) keyboardu na cvičenie.

Vyucba prebieha v Ruzinove - sirsie centrum Bratislavy blizko AS Nivy alebo u žiaka.

K dispozicii bohaty notovy archiv - svetová vážna klasika, aj tanecne piesne roznych zanrov ako pop, rock, dance, svetové evergreeny, filmová klasika .../

Ucim aj skladby podla sluchu / v MP3, audio CD / a aj skladby z youtube ktore sa chcete naucit hrat prip. vam ich dam do notoveho zápisu pre klavir pre 2 ruky alebo iný hudobný nástroj.

Robím na objednávku aranžmán hudobných skladieb - notovy zápis - podľa levelu hry objednávateľa.

Zapoziciavam pre zaciatocnikov klavesy ( keyboard ) znacky YAMAHA trieda PSR.

53 rokov za klavirom - od roku 1969.
Učiteľ hudby - 53 rokov za klavírom ...
Podobné inzeráty
Súkromné hodiny klavíra
Dávam súkromné hodiny klavíra + hudobnú teóriu. Čas podľa dohody. Dôkladne riešim technické záležitosti: správne sedenie za klavírom, držanie tela, správne postavenie rúk na klávesnici. Cieľ je dosiahnuť uvoľnenú hru. Teória: noty, stupnice, akordy a intervaly. Učím klasickú, populárnu hudbu a trochu aj z džezovej oblasti. Úplný začiatočníci: pre začiatok, len klasickú hudbu,kde žiak získava úplné základy: rytmické cítenie(rytmus), noty, zbehlosť prstov( zručnosť), hudobné cítenie(dynamika) Viac info po telefóne... Moja web adresa:
Hra na klavíri, ladenie klavírov
Učiteľ klavíra, ladič klavírov. Vyučujem v Piešťanoch hru na klavíri ako deti, tak aj dospelých. Aj začiatočníkov aj veľmi pokročilých. Pedagogicky pôsobím 5. rok a skončil som Akadémiu umení v Banskej Bystrici - klavír. Už na prvej hodine zahráte pár taktov dvomi rukami. Rád Vám odovzdám všetky svoje vedomosti. Cena 20€/hodina. Ak máte doma starší nástroj, ktorý chcete oživiť, tak Vám ho naladím a neváhajte ma kontaktovať. Ladenie klavíra je 50€ plus cesta z Piešťan.
Hodiny bicich
Ponukam individualne hodiny bicich pre zaciatocnikov i pokrocilich. Vyucovanie prebieha blizko MHD zastavky Technicke sklo. Takze hodiny su idealne pre studentov z lokalit Lamac, Dubravka, Bory ci DNV. Ako ucitel mam bohate skusenosti s detmi (5+) i dospelymi. Hru na tento nastroj som studoval v Londyne (UK) na The Istitute of Contemporary Music Performance (ICMP). Jednym z mojich ucitelov bol napriklad Fergus Gerrand, ktory spolupracoval s umelcami ako Sting, David Guetta ci Duran Duran. Hodiny mozu prebiehat aj v anglickom jazyku. Ziakov viem tiez pripravit na medzinarodne uznavane skusky Rockschool alebo Trinity. V pripade zaujmu prosim volajte/piste na uvedene cislo, pripadne na e-mailovu adresu: Dakujem.
Hra na klavíri, ladenie klavírov
Učiteľ klavíra, ladič klavírov. Vyučujem v Piešťanoch hru na klavíri ako deti, tak aj dospelých. Aj začiatočníkov aj veľmi pokročilých. Pedagogicky pôsobím 5. rok a skončil som Akadémiu umení v Banskej Bystrici - klavír. Už na prvej hodine zahráte pár taktov dvomi rukami. Rád Vám odovzdám všetky svoje vedomosti. Cena 20€/hodina. Ak máte doma starší nástroj, ktorý chcete oživiť, tak Vám ho naladím a neváhajte ma kontaktovať. Ladenie klavíra je 50€ plus cesta z Piešťan. Mobil
Hra na klavíri, ladenie klavírov
Učiteľ klavíra, ladič klavírov. Vyučujem v Piešťanoch hru na klavíri ako deti, tak aj dospelých. Aj začiatočníkov aj veľmi pokročilých, pripravím aj na konzervatórium. Pedagogicky pôsobím 5. rok a skončil som Akadémiu umení v Banskej Bystrici - klavír. Už na prvej hodine zahráte pár taktov dvomi rukami. Rád Vám odovzdám všetky svoje vedomosti. Sadzba: 25-35 eur/60 min. Cestovné náklady. Po dohode prídem za Vami aj do miest: Trnava, Nové Mesto nad Váhom, Leopoldov. Prikladám názorné video Ak máte doma starší nástroj, ktorý chcete oživiť, tak Vám ho naladím a neváhajte ma kontaktovať. Ladenie klavíra je 60€ plus cesta z Piešťan. Mobil
Hra na klavíri, ladenie klavírov
Učiteľ klavíra, ladič klavírov. Vyučujem v Piešťanoch hru na klavíri ako deti, tak aj dospelých. Výuka je samozrejme prispôsobená veku žiaka. Učím začiatočníkov aj veľmi pokročilých, pripravím aj na konzervatórium. Pedagogicky pôsobím 5. rok a skončil som Magisterský stupeň Akadémiu umení v Banskej Bystrici - klavír. Už na prvej hodine zahráte pár taktov dvomi rukami. Rád Vám odovzdám všetky svoje vedomosti. Sadzba: 25-35 eur/60 min. Cestovné náklady. Po dohode prídem za Vami aj do miest: Trnava, Nové Mesto nad Váhom, Leopoldov. Prikladám názorné video Ak máte doma starší nástroj, ktorý chcete oživiť, tak Vám ho naladím a neváhajte ma kontaktovať. Ladenie klavíra je 60€ plus cesta z Piešťan. Mobil