inzercia, predaj, predám, bazár

Účtovné a mzdové služby

Kategória: Účtovníctvo, poradenstvo

Dobrý deň, ponúkam komplexné spracovanie podvojného účtovníctva, daní, odvodov a miezd pre malých aj veľkých podnikateľov a občianske združenia. Ponúkam finančné a daňové poradenstvo.
Ak by ste mali záujem prosím kontaktujte ma na tel.č.: .
Ďakujem.
Účtovné a mzdové služby
Podobné inzeráty
Bolt, Bolt Food, Uber - vedenie účtovnictva
Jazdíš Bolt alebo Uber, maš živnosť/s.r.o. a hľadáš účtovníka? Ponúkame účtovnícke služby a daňové poradenstvo a zastupovanie, špecializované na taxi a kuriérov cez Bolt a Uber. Dlhodobo spolupracujeme s jednou najväčších flotíl - Coffee Taxi & Courier, pre ktorú zabezpečujeme mzdové účtovníctvo pre viac ako 80 vodičov a zároveň zabezpečujeme účtovníctvo a daňové zastupovanie pre viac ako 20 jej partnerských vodičov. Ponúkame 4 základné programy: Kuriér 25: - základný program, vhodný pre kuriérky a kuriérov - jednoduché účtovníctvo - cena 25 € / mesiac - 20 účtovných položiek mesačne - 0,40 € za účtovnú položku nad rámec - kvartálne súhrnné výkazy DPH - podanie daňového priznania pre daň z príjmu 25 € Taxi 40: - základný program, vhodný pre taxikárky a taxikárov - jednoduché účtovníctvo, neplatca DPH - cena 40 € / mesiac - 400 faktúr cestujúcich, 0,10 € za každú faktúru cestujúcich navyše - 20 ostatných účtovných položiek mesačne - 0,40 € za účtovnú položku nad rámec - kvartálne súhrnné výkazy DPH - mesačné daňové priznanie DPH podľa §7a - podanie daňového priznania pre daň z príjmu 25 € Taxi 100 - program, vhodný pre taxikárky a taxikárov, ktorí dosahujú tržby 3000 € a viac - jednoduché účtovníctvo, neplatca DPH - cena 100 € / mesiac - 1000 faktúr cestujúcich, 0,10 € za každú faktúru cestujúcich navyše - 50 ostatných účtovných položiek mesačne - 0,40 € za účtovnú položku nad rámec - kvartálne súhrnné výkazy DPH - mesačné daňové priznanie DPH podľa §7a - podanie daňového priznania pre daň z príjmu 25 € Flotila 200 - program, vhodný pre flotily, ktoré dosahujú tržby cez 10000 € / mesiac - podvojné účtovníctvo, platca DPH - cena 200 € bez DPH / mesiac - 5000 faktúr cestujúcich, 0,10 € bez DPH za každú faktúru cestujúcich navyše - 100 ostatných účtovných položiek mesačne - 0,40 € bez DPH za účtovnú položku nad rámec - kvartálne súhrnné výkazy DPH - daňové priznanie DPH podľa §4 - podanie daňového priznania pre daň z príjmu 100 € bez DPH Doplnkový program: Flotila Mzdy - mzdové účtovníctvo a poradenstvo - spracovanie miezd a výkazov do poisťovní a na daňový úrad - prihlášky a odhlášky do poisťovní na základe splnomocnenia - cena za spracovanie mzdy 10 € bez DPH za zamestnanca / mesiac - založenie pracovného vzťahu 10 € bez DPH - ukončenie pracovného vzťahu 10 € bez DPH Pre všetkých záujemcov vieme urobiť aj individuálnu ponuku na základe ich požiadaviek. Ak by si stal alebo stala partnerským vodičom alebo kuriérom flotily Coffee Taxi & Courier a tvoje tržby presiahnu 1000 € (kuriér), resp. 1700 € (taxi) za mesiac, Coffee Taxi & Courier Ti účtovné služby komplet zaplatí. Ak nie, aj tak môžeš mať účtovné služby za zvýhodnených podmienok, iba 15 € za mesiac. MB ART & MEDIA, s.r.o. Ulica svornosti 42 82106 Bratislava Volať len v pr. čase
Účtovníctvo, poradenstvo, daňove priznania, mzdy
Vážení zákaznici, ponúkame účtovně služby naša účtovná firma poskytuje kvalitné a profesionálne účtovné služby pre našich klientov. Sme si vedomí toho, že účtovníctvo je dôležitou súčasťou každého podnikania a preto sa snažíme poskytovať služby na najvyššej úrovni. Naši skúsení účtovníci sú pripravení pomôcť Vám s každodennou účtovnou agendou, ako aj s komplikovanejšími úlohami, ako je napríklad štatistické hlásenie, daňové priznanie alebo konsolidácia účtov. Ponúkame Vám kompletný balík účtovných služieb za rozumné ceny. Dôverujte svojmu účtovníctvu profesionálom a nechajte sa o to postarať nami. Kontaktujte nás pre viac informácií a objednajte si naše služby. Veríme, že spolupráca s našou účtovnou firmou prinesie len pozitívne výsledky pre Váš biznis.
Ponúkame  ekonomické a účtovné služby
Ponúkame ekonomické a učtovné služby pre živnostníkov, malé a stredné firmy v okrese DK,TS a NO
Účtovné služby
Dobrý deň, ponúkam účtovné služby, podvojné účtovníctvo, mzdy a personalistika. Tiež vypracujem daňové priznanie fyzických osôb, a živnostníkov. Komplexné spracovanie podvojného účtovníctva, výkazy, komunikácia s inštitúciami. Na cene sa dohodneme podľa počtu dokladov a rozsahu služieb ktoré požadujete. Možné aj elektronické spracovanie dokumentov.
Uctovne a poradenske sluzby
Ponukam Vam uctovne sluzby spracujem Vam danove priznanie pre podnikatelov aj fyzicke osoby prijmy zo zahranicia , zavisla cinnost , studenti, dôchodci. V pripade zaujmu ma nevahajte kontaktovat .
Účtovné a daňové poradenstvo
Ponúkame kompletné účtovné služby pre obchodné spoločnosti, SZČO, sociálne podniky, chránené dielne a neziskový sektor, vrátane služieb právnika a daňového poradcu. Ak hľadáte spoľahlivé riešenia na jednom mieste, obráťte sa na nás. Okrem účtovných a poradenských služieb vám vypracujeme aj podnikateľské zámery pre finančné a štátne inštitúcie (banky, úrady práce...). Ceny služieb začínajú od 10 eur/mesačne. Kontakt pre vypracovanie cenovej ponuky na mieru: