inzercia, predaj, predám, bazár

Ukazovateľ pre zistenie hladiny plynu v bežných propan/bután

Kategória: Záhradné grily

Predám magnetický ukazovateľ pre zistenie hladiny plynu v bežných propan/butánových fľaškách - kontrola hladiny plynu. Po pár minútach indikátor ukáže hladinu vo fľaši, viď. Foto. Preferujem e-mailovú komunikáciu. Dostupnosť ihneď. Cena 2€,pri odbere 3ks je cena 5€.
Ukazovateľ pre zistenie hladiny plynu v bežných propan/bután
Podobné inzeráty
Propán - Bután
Predám propán, propán-bután a propán VIFF ležatá flaša do vysokozdvižného vozíka. PROBUGAS Propán-bután 10kg - 21€ PROBUGAS Propán-bután 2kg - 5€ PROBUGAS Propán 11kg - 23€ PROBUGAS Propán VIFF L 11kg - 26€ Na výmenu beriem plynové fľaše / bomby od Porbugas, flaga, tomegas, kogas, kralupol.
Predám 11kg. originál propánovú plnú fľašu zapečatená.
Predám 7ks čisté plné/propán/ originál zapečatené 11kg.propánové fľaše v cene 80€/ks.Rozmery výška 58cm,priemer 32cm.Výhodou čistého propánu oproti propán butánu je dlhšia výdrž o 30%,čistejšie horenie bez zápachu a zanášania trysiek,nezamrzanie obalu až do -42C.Kľučové slová Probugas,Flaga,Kralupol,propan bután,Primagaz.Pozor nejedná sa o žiadne lacnejšie tzv.čapáky z pumpy alebo plničky čapované zmesi LPG.Každá fľaša má novú tlakovú skúšku do roku 2037,orig.plombu s nápisom fľaše musí sa zhodovať to zaručuje originalitu náplne vo fľaši!!! foto č4,označenie štítkom s červenými pruhmi foto č3-označenie pre propán,foto č4 štítok s info o hmotnosti náplne 11kg.Čistý propán je kvalitný TOP prémiový plyn,ktorý môžme použiť bez akýchkoľvek úprav do chladničiek na propán,horáky na ohrev, opaľovanie,lepenie ipy,autokaravany,karavany,mobilné domy,terasové ohrievače,plynové sporáky,grily z alzy,mall,hej.Možný dovoz zdarma po trase BA PK TT SC,ostatné okolité okresy dohodou.č.mob.
Propan butan flasa
Predam 3 ks Propan butan flase 10 kg, zn. FLAGA, len osobny odber Častá, cena 70 eur za kus. Flase su plne plynu, zaplombovane. Aktualne az do zmazania. PB flasa, plynova bomba, propan butan,
Predám 11kg. originál propánovú plnú fľašu zapečatená.
Predám posledné 2ks čisté plné originál zapečatené 11kg.propánové fľaše v cene 80€/ks.Rozmery výška 58cm,priemer 32cm.Výhodou čistého propánu oproti propán butánu je dlhšia výdrž o 30%,čistejšie horenie bez zápachu a zanášania trysiek,nezamrzanie obalu až do -42C.Kľučové slová Probugas,Flaga,Kralupol,propan bután,Primagaz.Pozor nejedná sa o žiadne lacnejšie tzv.čapáky z pumpy alebo plničky čapované zmesi LPG.Každá fľaša má novú tlakovú skúšku do roku 2037,orig.plombu s nápisom fľaše musí sa zhodovať to zaručuje originalitu náplne vo fľaši!!! foto č1,označenie štítkom s červenými pruhmi foto č3-označenie pre propán,foto č4 štítok s info o hmotnosti náplne 11kg.Čistý propán je kvalitný TOP prémiový plyn,ktorý môžme použiť bez akýchkoľvek úprav do chladničiek na propán,horáky na ohrev, opaľovanie,lepenie ipy,autokaravany,karavany,mobilné domy,terasové ohrievače,plynové sporáky,grily z alzy,mall,hej.Možný dovoz zdarma po trase PK TT SC,ostatné okolité okresy dohodou.č.mob.
Predám 11kg. originál propánovú plnú fľašu zapečatená.
Predám 4ks čisté plné originál zapečatené 11kg.propánové fľaše v cene 80€/ks.Rozmery výška 58cm,priemer 32cm.Výhodou čistého propánu oproti propán butánu je dlhšia výdrž o 30%,čistejšie horenie bez zápachu a zanášania trysiek,nezamrzanie obalu až do -42C.Kľučové slová Probugas,Flaga,Kralupol,propan bután,Primagaz.Pozor nejedná sa o žiadne lacnejšie tzv.čapáky z pumpy alebo plničky čapované zmesi LPG.Každá fľaša má novú tlakovú skúšku do roku 2037,orig.plombu s nápisom fľaše musí sa zhodovať to zaručuje originalitu náplne vo fľaši!!! foto č1,označenie štítkom s červenými pruhmi foto č3-označenie pre propán,foto č4 štítok s info o hmotnosti náplne 11kg.Čistý propán je kvalitný TOP prémiový plyn,ktorý môžme použiť bez akýchkoľvek úprav do chladničiek na propán,horáky na ohrev, opaľovanie,lepenie ipy,autokaravany,karavany,mobilné domy,terasové ohrievače,plynové sporáky,grily z alzy,mall,hej.Možný dovoz zdarma po trase PK TT SC,ostatné okolité okresy dohodou.č.mob.
Predám 11kg. originál propánovú plnú fľašu zapečatená.
Predám 9ks čisté plné originál zapečatené 11kg.propánové fľaše v cene 80€/ks.Rozmery výška 58cm,priemer 32cm.Výhodou čistého propánu oproti propán butánu je dlhšia výdrž o 30%,čistejšie horenie bez zápachu a zanášania trysiek,nezamrzanie obalu až do -42C.Kľučové slová Probugas,Flaga,Kralupol,propan bután,Primagaz.Pozor nejedná sa o žiadne lacnejšie tzv.čapáky z pumpy alebo plničky čapované zmesi LPG.Každá fľaša má novú tlakovú skúšku do roku 2037.Originál plomba s nápisom fľaše musí sa zhodovať=to zaručuje originalitu náplne vo fľaši!!! foto č1,nové ventile foto č.2,označenie štítkom s červenými pruhmi foto č3-označenie pre propán,foto č4 štítok s info o hmotnosti náplne 11kg.Čistý propán je kvalitný TOP prémiový plyn,ktorý môžme použiť bez akýchkoľvek úprav do chladničiek na propán,horáky na ohrev, opaľovanie,lepenie ipy,autokaravany,karavany,mobilné domy,terasové ohrievače,plynové sporáky,grily z alzy,mall,hej.Možný dovoz zdarma po trase BA PK TT SC HC PN NR NZ,ostatné okolité okresy dohodou.mob..