inzercia, predaj, predám, bazár

Ultrafialový UV LED sterilizačný box 59S

Kategória: Kojenecké potreby

Predám úplne nový UVC led sterilizačný box značky 59S - od globálneho lídra vo vývoji UV LED diód, ktorý odstráni 99,9% baktérií, vírusov i plesní na predmetoch ako cumlíky a príslušenstvá, hrkálky a hryzátka, plastové hračky, príbory, produkty vyrobené z akéhokoľvek materiálu, šperky,  mobilné telefóny alebo na ďalších drobných predmetoch ako sú rúška, okuliare, či kozmetické potreby. Sterilizačný box zvládne zničiť 99,9 % baktérií počas iba 180 sekúnd a vďaka kompaktným rozmerom ho môžete ľahko vziať na cesty.

Na sterilizáciu využíva sterilizátor technológiu UVC LED s UV svetlom s vlnovou dĺžkou 260 až 280 nm. UVC LED sterilizácia je rýchly proces dezinfekcie, ktorý žiarením UVC Led diód na vlnovej dĺžke 260-285nm priamo útočí na baktérie a zárodky a rozkladá ich DNA a RNA štruktúry. Pri použití technológie UVC Led nedochádza k vytváraniu žiadnych  toxických vedľajších produktov dezinfekcie ako napr. pri UV ortuťových výbojkách. Automatické vypnutie sa aktivuje po 3 minútach alebo pri otvorení boxu. Vďaka jednoduchej údržbe ho nie je potrebné oplachovať vodou alebo čistiť chemikáliami.

Kľúčové vlastnosti:


* Kompaktné rozmery umožňujú vziať ho na cesty - zároveň však pojme aj väčšie predmety ako napr. mobil

* Sterilizácia prebieha cez UV žiarenie s vlnovou dĺžkou 260 až 280 nm

* Disponuje až 8 UVC LED diódami

* Pri sterilizácii neprodukuje paru ani ozón

* zariadenie zvládne sterilizovať už počas 180 sekúnd

* Napájanie prebieha cez USB-C kábel

* Bezpečné a jednoduché použitie - pri náhodnom otvorení poklopu sa prístroj z bezpečnostných dôvodov ihneď vypne

* Automatické vypnutie po ukončení sterilizácie

Odber možný osobne, alebo slovenskou poštou na dobierku + 5,- Eur.
Ultrafialový UV LED sterilizačný box 59S
Podobné inzeráty
BABYONO Ohrievač a sterilizátor digitálny HONEY
Predame BABYONO Ohrievač a sterilizátor digitálny HONEY novy, nepouzivany, zabaleny, so vsetkymi foliami, tak isto folia aj na displeyi. Vhodny ako dar. Stal 40€, predame za 30€ + posta. Cena pevna, nezjednavame. BABYONO Ohrievač a sterilizátor digitálny HONEY Elektronický ohrievač HONEY umožňuje presné ohrievanie mlieka vo fľašiach, hotových jedál v dózach, ako aj rozmrazovanie, zatiaľ čo funkcia sterilizácie umožňuje naparovanie cumlíkov, fliaš a malého príslušenstva. Kombinácia dvoch funkcií v jednom prístroji je možná vďaka širokému teplotnému rozsahu. HONEY má 4 základné programy, ktoré vám umožnia ohriať jedlo na správnu teplotu pri zachovaní čo najväčšej výživovej hodnoty, ako aj sterilizačný program. 1. rozmrazovací program – primárne určené na rozmrazovanie mrazeného materského mlieka; pomaly a bezpečne zvyšuje teplotu tak, aby si jedlo zachovalo čo najviac svojich vlastností. Pracovný čas 35 minút. Predvolený rozsah teplôt je 40 ° C. Regulačný rozsah 37–44 ° C. 2. ohrievacie mlieko – vyhradený režim pre prírodné mlieko. Pracovný čas 12 minút. Predvolený rozsah teplôt je 40 ° C. Regulačný rozsah 37–44 ° C. 3. zahrievanie sušeného mlieka / náhrady mlieka Pracovný čas 12 minút. Predvolený rozsah teplôt je 50 ° C. Regulačný rozsah 45–69 ° C. 4. ohrievacie poháre s jedlom / hustým jedlom, napríklad s kašou Pracovný čas 12 minút. Predvolený rozsah teplôt je 70 ° C. Regulačný rozsah 70–90 ° C. 5. sterilizačný program – určený na parenie riadu (fľaše, tégliky, nádoby, príslušenstvo) – na vytvorenie vhodnej ochrannej bariéry. Pracovný čas 2 min. Teplota 100 ° C Poznávacím znakom ohrievača HONEY je nielen široká funkčnosť produktu, ale aj veľmi atraktívny dizajn, ktorý úspešne zapadne do módneho interiérového dizajnu Vlastnosti: Po dokončení sa program automaticky prepne do režimu udržovania teploty. Špeciálny systém chráni zariadenie pred prehriatím – po odparení vody sa automaticky vypne. Veľký displej a intuitívny dotykový panel uľahčujú výber programu a nastavenie teploty. Elektronický ohrievač sa hodí na všetky druhy fliaš a dóz na potraviny. Bol vyrobený z odolných a bezpečných materiálov, čo zaručuje najvyššiu kvalitu a bezpečnosť produktu.
BABYONO Ohrievač a sterilizátor digitálny HONEY
Predame BABYONO Ohrievač a sterilizátor digitálny HONEY novy, nepouzivany, zabaleny, so vsetkymi foliami, tak isto folia aj na displeyi. Vhodny ako dar. Stal 40€, predame za 30€. Cena pevna, nezjednavame. BABYONO Ohrievač a sterilizátor digitálny HONEY Elektronický ohrievač HONEY umožňuje presné ohrievanie mlieka vo fľašiach, hotových jedál v dózach, ako aj rozmrazovanie, zatiaľ čo funkcia sterilizácie umožňuje naparovanie cumlíkov, fliaš a malého príslušenstva. Kombinácia dvoch funkcií v jednom prístroji je možná vďaka širokému teplotnému rozsahu. HONEY má 4 základné programy, ktoré vám umožnia ohriať jedlo na správnu teplotu pri zachovaní čo najväčšej výživovej hodnoty, ako aj sterilizačný program. 1. rozmrazovací program – primárne určené na rozmrazovanie mrazeného materského mlieka; pomaly a bezpečne zvyšuje teplotu tak, aby si jedlo zachovalo čo najviac svojich vlastností. Pracovný čas 35 minút. Predvolený rozsah teplôt je 40 ° C. Regulačný rozsah 37–44 ° C. 2. ohrievacie mlieko – vyhradený režim pre prírodné mlieko. Pracovný čas 12 minút. Predvolený rozsah teplôt je 40 ° C. Regulačný rozsah 37–44 ° C. 3. zahrievanie sušeného mlieka / náhrady mlieka Pracovný čas 12 minút. Predvolený rozsah teplôt je 50 ° C. Regulačný rozsah 45–69 ° C. 4. ohrievacie poháre s jedlom / hustým jedlom, napríklad s kašou Pracovný čas 12 minút. Predvolený rozsah teplôt je 70 ° C. Regulačný rozsah 70–90 ° C. 5. sterilizačný program – určený na parenie riadu (fľaše, tégliky, nádoby, príslušenstvo) – na vytvorenie vhodnej ochrannej bariéry. Pracovný čas 2 min. Teplota 100 ° C Poznávacím znakom ohrievača HONEY je nielen široká funkčnosť produktu, ale aj veľmi atraktívny dizajn, ktorý úspešne zapadne do módneho interiérového dizajnu Vlastnosti: Po dokončení sa program automaticky prepne do režimu udržovania teploty. Špeciálny systém chráni zariadenie pred prehriatím – po odparení vody sa automaticky vypne. Veľký displej a intuitívny dotykový panel uľahčujú výber programu a nastavenie teploty. Elektronický ohrievač sa hodí na všetky druhy fliaš a dóz na potraviny. Bol vyrobený z odolných a bezpečných materiálov, čo zaručuje najvyššiu kvalitu a bezpečnosť produktu.
Predám Aniball + dezinfekcia + sterilizačný pohár.
Predám Aniball + dezinfekcia + sterilizačný pohár. Nepoužitý, len rozbalený.Cena 50 € + poštovné
BABYONO Ohrievač a sterilizátor digitálny HONEY
Predame BABYONO Ohrievač a sterilizátor digitálny HONEY novy, nepouzivany, zabaleny, so vsetkymi foliami, tak isto folia aj na displeyi. Vhodny ako dar. Stal 40€, predame za 30€. Mame este iny, ktory pouzivame, preto tento predavame. BABYONO Ohrievač a sterilizátor digitálny HONEY Elektronický ohrievač HONEY umožňuje presné ohrievanie mlieka vo fľašiach, hotových jedál v dózach, ako aj rozmrazovanie, zatiaľ čo funkcia sterilizácie umožňuje naparovanie cumlíkov, fliaš a malého príslušenstva. Kombinácia dvoch funkcií v jednom prístroji je možná vďaka širokému teplotnému rozsahu. HONEY má 4 základné programy, ktoré vám umožnia ohriať jedlo na správnu teplotu pri zachovaní čo najväčšej výživovej hodnoty, ako aj sterilizačný program. 1. rozmrazovací program – primárne určené na rozmrazovanie mrazeného materského mlieka; pomaly a bezpečne zvyšuje teplotu tak, aby si jedlo zachovalo čo najviac svojich vlastností. Pracovný čas 35 minút. Predvolený rozsah teplôt je 40 ° C. Regulačný rozsah 37–44 ° C. 2. ohrievacie mlieko – vyhradený režim pre prírodné mlieko. Pracovný čas 12 minút. Predvolený rozsah teplôt je 40 ° C. Regulačný rozsah 37–44 ° C. 3. zahrievanie sušeného mlieka / náhrady mlieka Pracovný čas 12 minút. Predvolený rozsah teplôt je 50 ° C. Regulačný rozsah 45–69 ° C. 4. ohrievacie poháre s jedlom / hustým jedlom, napríklad s kašou Pracovný čas 12 minút. Predvolený rozsah teplôt je 70 ° C. Regulačný rozsah 70–90 ° C. 5. sterilizačný program – určený na parenie riadu (fľaše, tégliky, nádoby, príslušenstvo) – na vytvorenie vhodnej ochrannej bariéry. Pracovný čas 2 min. Teplota 100 ° C Poznávacím znakom ohrievača HONEY je nielen široká funkčnosť produktu, ale aj veľmi atraktívny dizajn, ktorý úspešne zapadne do módneho interiérového dizajnu Vlastnosti: Po dokončení sa program automaticky prepne do režimu udržovania teploty. Špeciálny systém chráni zariadenie pred prehriatím – po odparení vody sa automaticky vypne. Veľký displej a intuitívny dotykový panel uľahčujú výber programu a nastavenie teploty. Elektronický ohrievač sa hodí na všetky druhy fliaš a dóz na potraviny. Bol vyrobený z odolných a bezpečných materiálov, čo zaručuje najvyššiu kvalitu a bezpečnosť produktu.
59S UV sterilizátor cumlíkov 6S
Nový 3x použitý sterilizátor na detské cumlíky. V top stave. Všetko funguje ako má. V pôvodnom obale. Vďaka UV LED a ultrafialovému svetlu má rýchlu, pohodlnú a účinnú dezinfekciu. Počas niekoľkých sekúnd zabije až 99,9% choroboplodných zárodkov, okamžite ničí pach, baktérie a plesne. V pripade záujmu ma kontaktujte mailom : nika.kardosova@ NEVOLAŤ!
Multifunkčný sterilizátor Bayby BBS 3020
Predám multifunkčný sterilizátor Bayby BBS 3020. Sterilizuje až 6 dojčenských fliaš naraz + príslušenstvo (cumlíky a pod.) už za 10 min, má sterilizačný cyklus 6/12 hodin. Umožňuje variť v pare na parnej mriežke (až na dobu 45 min a viac, podľa druhu potraviny). LCD displej - jednoducho sa používa. Súčasťou je odmerka + návod na použitie.