inzercia, predaj, predám, bazár

Ultrazvuková špachtľa BeautyRelax Peel&lift Premium čierna

Kategória: Zdravie a krása

Predám túto profesionálnu ultrazvukovú špachtľu na hĺbkové bezbolestné čistenie pleti. Je vhodná na liečbu akné a tiež na vyhladenie jemných vrások. Použitá 2-krát. Odvtedy len leží v poličke. Vydezinfikovaná liehom.

"S kozmetickým prístrojom BeautyRelax Peel&lift Premium je to rovnaké, ako keby ste mali v zásuvke hneď tri prístroje. Aplikačná hlavica generuje ultrazvukové vlny, fotónové modré svetlo a galvanický prúd. Technológie, ktoré patria v kozmetických salónoch medzi najpoužívanejšie!

Frekvenčný kmitočet ultrazvuku 24 kHz je optimalizovaný na dosiahnutie požadovaného účinku bez poranenia pleti. Všetky nečistoty, zvyšky mejkapu a odumreté kožné bunky priľnú na hrote aplikátora prístroja BeautyRelax Peel&lift Premium. Ultrazvuk prenikne aj do tých najmenších záhybov a dokonale sa prispôsobí tvaru tváre. Druhá strana aplikátora pomocou ultrazvuku v kombinácii s galvanickým prúdom napomáha účinne zapracovať kozmetické prípravky s vysokou mierou efektivity a poskytuje jemnú masáž."

Detailné info nájdete tu:
som ju len dvakrát. Nevyužívam ju. Je vydezinfikovaná liehom. Je plne funkčná a v záruke. Predávam ju v pôvodnom balení s komplet príslušenstvom.

Pôvodná cena z Alzy: 100 €
Predávam za: 75 €

Predávam aj ďalšie veci. Po kliknutí na moje meno zobrazíte moje ostatné inzeráty.

Prosím kontaktovať ma e-mailom alebo volať. NIE SMS!
Ultrazvuková špachtľa BeautyRelax Peel&lift Premium čierna
Podobné inzeráty
Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti Ilwy 306 s EMS, LCD
Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti Ilwy 306 s EMS, LCD - [13.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti Ilwy 306 s EMS, LCD - 1 Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti Ilwy 306 s EMS, LCD - 2 Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti Ilwy 306 s EMS, LCD - 3 Prehľadný LCD displej voľba intenzity ION, EMS i ultrazvuku - jednoduché ovládanie hĺbkovo, odvádza z pleti nečistoty, prebytočný maz a ťažké kovy aktivuje bunkovú štruktúrou pleti, napomáha jej vyhladeniu a rozjasneniu podporuje novú tvorbu kolagénu výrazne zlepšuje vstrebávanie anti-age kozmetických prípravkov zlepšuje celkový stav pleti a obmedzuje tvorbu akné len osobný odber na dobierku ani cez kuriera neposielam)
Ultrazvuková špachtla BeautyRelax
Predám ultrazvukovú špachtlu BeautyRelax BR - 1010. Hmotnosť: 400g. Technológia vysoko frekvenčných vibrácií. Špachtla je určená na hĺbkové čistenie pleti, príjemnú masáž pokožky, odstraňuje odumreté bunky, pri dlhodobom užívaní vyhladzuje jemné vrásky. Prevencia proti akné a čiernym bodkám. Pôvodná cena: 55e. Kúpená v júli cez internet. Použitá 2x. Vydezinfikovaná. Nakoľko špachtlu nepoužívam, posuniem ju ďalej. Žiar nad Hronom Viem ju doniesť do Zvolena.
ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti + roztok-zmäkčovač
ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti ultrazvuková špachtľa na čistenie + zdarma roztok na zmäkčenie pleti pre ultr. špachtľu Použitie je veľmi jednoduché, pred čistením stačí odstrániť všetok make-up a tvár navlhčiť vodou. Ultrazvukový čistič pleti potom pomocou ultrazvukových vibrácií transformuje vodu na jemnú hmlu, ktorá preniká do pórov a pomáha odstraňovať nečistoty, odumreté kožné bunky, maz a zvyšky make-upu. Špicatý tvar lopatky kopíruje kontúry tváre tak, aby čistenie pleti bolo čo najviac účinné.
ultrazvukova spachtla
Predam ultrazvukovu spachtlu, malo pouzivanu, v prislusenstve aj usb kabel na nabijanie. Pre viac info posielam link na stranku: Poslem aj postou
Ultrazvuková špachtľa
Kontaktovať len formou SMS! Predám ultrazvukovú špachtľu BeautyRelax Peel&lift Smart- umožňuje čistenie pleti ultrazvukom, galvanický prúd, bezdrôtové použitie. V príslušenstve aj USB kábel na nabíjanie a návod na použitie. Pošlem aj poštou. Dôvod predaja je príliš citlivá pokožka. Kupovaná za sumu 60€.
Manikúra - Štartovací balíček UV/LED - NOVÉ
Štartovací balíček UV/LED manikúra Striplac Peel or Soak. Štartovacia sada alessandro Striplax Peel or Soak Starter Kit obsahuje všetko, čo potrebujete na aplikáciu farebného led laku: - vrátane led lampy - farebný led lak vydrží bez odštiepenia 3 týždne - vytvrdí sa za 60/90 sekúnd - možno ho jednoducho odstrániť spôsobom odlúpnutia, alebo rozpustenia. Perfektné nechty v 4 jednoduchých krokoch v pohodlí domova! Novinky od značky alessandro predstavujú všetko, čo potrebujete na vytvorenie dokonalej manikúry. Štartovací balíček alessandro Striplax Peel or Soak Starter Kit obsahuje všetky produkty, ktoré potrebujete na aplikáciu farebného led laku na nechty, vrátane led lampy. Led lak na nechty alessandro Striplac Peel or Soak sa lakuje ako bežný lak a vydrží bez poškodenia až 3 týždne. LED lampa alessandro Striplac Strong Pearl Led Lamp s časovačom na 60 a 90 sekúnd je ideálna na vytvrdenie farebného led laku a iných systémov. Súprava ďalej obsahuje leštiaci pilník 2v1, nástroj na zatlačenie kutikuly, tampóniky na čistenie, vrchnú vrstvu led laku striplac top coat, prípravok na odstránenie farebného led laku formou odlúpnutia, tekutinu na odstránenie farebného led laku formou rozpustenia a odstraňovacie fólie. Dokonalé nechty – vzhľad ako od profesionála! NOVÉ, neotvorené!!!! Kontakt len mail, číslo vymyslené!!!