inzercia, predaj, predám, bazár

Ultrazvukovy zvlhcovac vzduchu Boneco

Kategória: Zvlhčovače vzduchu

Boneco 7136.
*Nadrz az na 5litrov so singnalizaciou na doplnenie
*Digitalne ovladanie, LED dizajn.
*casovac
*plynula regulacia mlziny
*automaticky strazi nastavenu vlhkost
*tichy chod a nizka spotreba
*40x29x15, hmostnost cca 4kg
Vyzdvihnutie na Béžová 2, Bratislava, Slnečnice.
Ultrazvukovy zvlhcovac vzduchu Boneco
Podobné inzeráty
Ultrazvukový zvlhčovač Boneco U650
Predám ultrazvukový (sónický) zvlhčovač vzduchu Boneco U650. Ovláda sa prostredníctvom farebného digitálneho displeja. Je tichý s hlučnosťou 25 dB. Súčasťou je aj nový náhradný demineralizačný filter. Pôvodná cena 220€ + 23€ nový náhradný filter. Používaný bol jednu sezónu (3 mesiace). Viac info:
predam Ultrazvukovy zvlhčovač vzduchu 7131 od firmy BONECO
Predam Ultrazvukovy zvlhčovač vzduchu 7131 od firmy BONECO 25e Popis produktu Ultrazvukovy zvlhčovač vzduchu 7131 od firmy BONECO je určený predovšetkým pre astmatikov, alergikov a ľudí s pľúcnymi ťažkosťami. Jeho kvalitné prevedenie s jednoduchým ovládaním uspokojí aj náročnejších zákazníkov. Zvlhčovač vzduchu 7131 je vhodný pre miestnosť s rozlohou do 60m2, možnosť použitia v obývačkách, spálňach či kanceláriách. Plynulá regulácia intenzity hmly a vlhkosti medzi 40-60% je pri tomto zvlhčovači samozrejmosťou, pričom zvlhčovač sám dozerá na Vami nastavenú vlhkosť. Rovnako sám signalizuje prázdnu nádržku na vodu. Je veľmi tichý, takže je možné ho nechať zapnutý aj v noci. Dodáva sa spolu s demineralizačnou náplňou, ktorá zbavuje vodu vápenatých a minerálnych častíc a čistiacou kefkou. Dokúpte si aj ionizačnú tyčinku, ktorá Vám ochráni vodu proti baktériám.
Predam Zvlhcovac vzduchu Boneco W1355A - skvela cena
Ponúkame na predaj zvlhcovac vzduchu , skvelú práčku vzduchu BONECO W1355A. Účinný čistič a zvlhčovač vzduchu BONECO W1355A dosahuje skvelé výsledky pri zlepšovaní a čistení vzduchu vo Vašej domácnosti. Účinne odstraňuje zo vzduchu prach, zvieracie chlpy, roztoče a peľové časti. Nečistoty sa zachytávajú na vlhké disky, ktoré nemusíte meniť. Špeciálny antibakteriálny ochranný systém účinne likviduje baktérie vo vode, preto netreba do nej pridávať žiadne chemické prísady. Pri nedostatku vody sa prístroj automaticky vypne. Vybrať si môžete z 2 režimov – denný, alebo tichý nočný režim. Čistič a zvlhčovač vzduchu BONECO W1355A sa ovláda veľmi jednoducho a vyžaduje si jednoduchú údržbu. Je vhodný aj pre alergikov a astmatikov. Je potrebne ho trochu vycistit od vodneho kamena a dokupit antibakterialnu tycinku za cca 20 Eur. Novy stal vyse 200 Eur. Teraz cena len 45 Eur. Preferujem osobny odber v obci Podhajska.
Ultrazvukový zvlhčovač Boneco
Ultrazvukový zvlhčovač Boneco 7136 špičkovej kvality od firmy BONECO Zvlhčovač aktívne zbavuje vodu minerálnych a vápenných častíc. Je možné aj dokúpenie Iónovej tyčinky s antibakteriálnymi účinkami. Ultrazvukové zvlhčovače produkujú studenú alebo vlažnú hmlu, sú výkonné, tiché, s nízkou náročnosťou na elektrickú energiu. Voda, ktorá sa privádza na ultrazvukovú platničku je prefiltrovaná a zbavená minerálnych látok. Všetky typy majú zabudovaný vlhkomer, regulátor zvlhčovania a automatické vypínanie po dosiahnutí nastavenej vlhkosti vzduchu. Vlastnosti: Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu - elektronický s digitálnym ovládaním Vyznačuje sa tichou prevádzkou a nízkou spotrebou energie Jednoduchá obsluha Plynulá regulácia intenzity hmly a vlhkosti medzi 40 – 70 % po 10 % Signalizácia prázdnej nádržky na vodu.Displej s ukazovateľom predohrevu vody Možnosť nastavenia nepretržitej prevádzky alebo prevádzky 2 a 4 hodiny Obsah nádržky: 5 l Veľmi tichý (25 dB) a energeticky nenáročný Pre miestnosti do 60 m2 / 150 m3Hĺbka 40 cm Šírka 18,5 cm, Výška 29 cm, Napätie: 230 V, Príkon: 40 W 30eur
Zvlhčovač vzduchu Boneco 7131
Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu 7131 značky Boneco. Veľmi kvalitný ultrazvukový zvlhčovač. Tento ultrazvukový zvlhčovač má jednoduchú obsluhu. Ovláda sa regulačnými kolieskami. Má plynulú reguláciu intenzity mlžiny a vlhkosti medzi 40–60%. Automaticky stráži vami nastavenú vlhkosť. Signalizácia prázdnej nádržky na vodu o obsahu 5 litrov. Veľmi tichý s malou spotrebou elektrickej energie. Možno dokúpiť: Ionizačnú tyčinku proti baktériám a demineralizačnú patrónu, ktorá zbavuje vodu vápenatých a minerálnych častíc. Technické údaje: Napätie: 230V Príkon: 40W Výkon: 400 g / hod Pre miestnosť: do 60 m² / 150 m³ Rozmery (d × š × v): 400 × 185 × 290 mm TOP STAV, v orginál krabici.
Boneco 7131
Predám zvlhčovač vzduchu Boneco 7131 v stave ako nový za 35€. Je k nemu aj krabica, len osobný odber a na SMS už nereagujem ďakujem za pochopenie. Platí do zmazania. Popis produktu s internetu: Ultrazvukovy zvlhčovač vzduchu 7131 od firmy BONECO je určený predovšetkým pre astmatikov, alergikov a ľudí s pľúcnymi ťažkosťami. Jeho kvalitné prevedenie s jednoduchým ovládaním uspokojí aj náročnejších zákazníkov. Zvlhčovač vzduchu 7131 je vhodný pre miestnosť s rozlohou do 60m2, možnosť použitia v obývačkách, spálňach či kanceláriách. Plynulá regulácia intenzity hmly a vlhkosti medzi 40-60% je pri tomto zvlhčovači samozrejmosťou, pričom zvlhčovač sám dozerá na Vami nastavenú vlhkosť. Rovnako sám signalizuje prázdnu nádržku na vodu. Je veľmi tichý, takže je možné ho nechať zapnutý aj v noci.