inzercia, predaj, predám, bazár

Umelá orchidea v kvetináči 52 cm

Kategória: Doplnky

Umelá orchidea v bielom plastovom kvetináči. Kvet s jedným výhonkom, púčiky, listy - kvietok vyzerá realisticky a jeho výhodou oproti skutočnému je, že si svoje čaro užije po celý rok, netreba ho polievať. Dodá kúzlo každému interiéru, bude skvelý aj v exteriéri.
Výška kvetu s črepníkom: 52 cm
Výška kvetu bez kvetináča: 42 cm
Tovar zasielame na dobierku. Poštovné a balné 4 eura.
Umelá orchidea v kvetináči 52 cm
Podobné inzeráty
Obraz orchidea
Predam obraz na platne orchidea - velkost 78x116cm Zabaleny vo folii, len osobne BA (Na SMS neodpovedam, mail alebo volat)
Obraz Orchidea na plátne
Ponúkam na predaj moderný dizajnový obraz Orchidea na plátne v čiernom pozadí o veľkosti 116 x 78 cm
Obrazy orchidea
Obraz Orchidea, 3 ks, rozmer 56x56 cm, obrazy sa predávajú ako séria, alebo samostatne, skrytý dreveny ram, platno, vyrobca Ikea
Orchidea silikónová 60cm
Nová biela orchidea, 4-kmeňová, výška cca 60cm, každá stonka má 9 kvetov, silikónové kvety, gumové listy vyzerajúce ako živé, črepník vyplnený machom, 40€+poštovné.
Obrazy orchidea
Obraz Orchidea, 3 ks cena za 1ks 18,00 €, rozmer 56x56 cm, obrazy sa predávajú ako séria, alebo samostatne, skrytý dreveny ram, platno, vyrobca Ikea
Umelá rastlina orchidea biela
Nová, ešte s visačkou, nepoužívaná, krásna, úplne ako živá. Vhodná do kúpeľne alebo obývacej izby... aj kvetináč je krásny, aj hlina je úplne ako naozaj. Dôvod predaja je sťahovanie z domu do malého bytu, nemám možnosť zobrať všetko so sebou. Ďakujem za pochopenie a prejavený záujem. Prosím písať, telefónne číslo je vymyslené. Ďakujem.