inzercia, predaj, predám, bazár

Umelý vianočný stromček - Jedľa EXCLUSIV 2D+3D - 120 cm

Kategória: Doplnky

Očarujúci a odolný exkluzívny vianočný stromček s umelohmotným stojanom.

Vyrobený je podľa najnovších technológii a 100% bezpečný pre životné prostredie.

Obvodové vetvičky sú v 3D prevedení a stred stromčeka tvoria konáre s ihličím z pásky. Stromček ma 3D konáre, ktoré sa dajú voľne tvarovať a tak zakryť konáre zo strhanej fólie.

Prečo Jedľa EXCLUSIV :
Dokonalá imitácia ihličia na vetvičkách.
Jednoduchá montáž i demontáž stromčeka.
Ľahké tvarovanie vetvičiek na požadovaný tvar stromčeka.
Nepotrebuje veľa ozdôb, pretože je už sama o sebe prekrásna.
Potrpím si na kvalitu a mam rád-rada pekné veci.
Známi ani neuveria, že nie je živá.
Budete ju chcieť využívať po celý rok.
Poslúži mnoho, mnoho rokov.
Navodí tú správnu sviatočnú atmosféru.

V ponuke aj iné rozmery.
Stromček pri výške 120 cm má 222 vetvičiek a ø (priemer v najširšej časti) cca 80 cm. Cena
75 €.
Stromček pri výške 150 cm má 390 vetvičiek a ø (priemer v najširšej časti) cca 95 cm. Cena 115 €.
Stromček pri výške 180 cm má 852 vetvičiek a ø (priemer v najširšej časti) cca 120 cm. Cena 176 €.

Cena + poštovné na dobierku (max 5€). Možný aj osobný odber.
Umelý vianočný stromček - Jedľa EXCLUSIV 2D+3D - 120 cm
Podobné inzeráty
Umelý vianočný stromček 3D Jedľa Kaukazská XL 210cm
Predám čisto nový vianočný stromček s názvom - 3D Jedľa Kaukazská XL 210 cm, ktorá sa teší veľkej obľube v domácnostiach a toto prevedenie je jej luxusnejšia verzia! Oproti klasickej verzii je širšia a mohutnejšia a to až po samú špičku stromčeka. Stromček má dokonalo realistický vzhľad a aj vďaka veľkému počtu vetvičiek (o 40% viac ako pri klasickej verzii) je jeden z najhustejších stromčekov na trhu!! Konce konárikov sú ukončené až 6x - 3D vetvičkami, čo predstavuje až dvojnásobok oproti klasickej verzii. 3D Jedľa Kaukazská má jedinečné a dokonalo prepracované jedľové 3d ihličie, vďaka čomu je na nerozoznanie od tej živej. Dokonalý tvar stromčeka zabezpečí dáždnikový rozkladací systém, ktorý konáre umiestni na správne miesto. Súčasťou balenia je stabilný kovový stojan. Dôvod predaja: Stromček sme kúpili čisto nový, bol rozložený prvé Vianoce 2021. Predávame ho lebo sa sťahujeme. Inak by sme ho nepredali! Je nádherný! Pôvodná cena: 627 € Naša cena tu na predaj je: 389 €
3D Vianočný stromček
3D umelý vianočný stromček zo zeleného 3D ihličia výška 210 cm. Hustý umelý stromček prevedenie -SMREk. Základom stromčeka je kvalitné 3D ihličie cca 65%, vnútro stromčeka je vyplnené klasickým zeleným 2D ihličím cca35% farebne zladeným,ktoré zabespečuje vyplnenie hustoty a prirodzeného vhľadu. Dominantným prvkom stromčeka je jeho ukončenie ktoré je tvorené výhradne 3D vetvičkami a dokonale napodobňuje živý rast, husto rastúcich stromov. Stromček je vybavený kovovým skladacím stojanom s tromi skrutkami, ktoré zabezpečujú stabilitu stromčeka.Stromček sa skladá z troch častí plus stojan. cena 185€ pri osobnom odbere poprípade pošlem kuriérom plus 10€
Umelý vianočný stromček - Borovica Kanadska - 220
Je to kombinovaný vianočný stromček, pretože obsahuje tradičné fóliové vetvičky, ktoré vianočný stromček vypĺňajú, aby pôsobil plnšie. Moderné PE(guma) vetvičky sú po obvode stromčeka. Každá PE vetvička má 5 konárov v tmavozelenej farbe, ktoré na konci ihličia prechádzajú do bielej farby. Kanadská borovica je veľmi kvalitný výrobok, ktorý môžete používať viacej rokov. Je 100% bezpečný pre životné prostredie. Parametre udávané výrobcom: Stromček pri výške 220 cm má 701 vetvičiek a ø (priemer v najširšej časti) cca 125 cm Cena + poštovné na dobierku (max 5€). Možný osobný odber.
Predám krásny, úplne nový 3D Vianočný stromček
Predám krásny, úplne nový 3D- kombinovaný Vianočný stromček so zasneženými vetvičkami. Stromček ma krásny kovový stojan. Stromček je dostupný v troch veľkostiach 250 cm - 160€ 220 cm - 145€ 180 cm - 135€ V pripade záujmu viem poslať viac detailnejších fotiek. Stromček je možné si prevziať osobne alebo pošlem kuriérom. Po dohode viem doviezť aj osobne. Na fotke je stromček s výškou 250cm. Cena je bez poštovného. Pozrite aj ostatné inzeráty.
Umelý vianočný strom KAROLINA - 220cm
Umelý vianočný stromček so stojanom - Jedľa KAROLINA. Súčasťou stromčeka je stojan, výška stromčeka je uvedená so stojanom. Prečo KAROLINU: je užšia a preto je vhodná do menších priestorov, kde nezaberie veľa miesta. jednoducho sa dá rozložiť aj poskladať cenovo dostupná bude slúžiť mnoho rokov navodí tú správnu vianočnú atmosféru Dostupné rozmery : Pri výške stromčeka 120 cm má ø (priemer) cca 65 cm. Počet vetvičiek - 240. Cena 32 €. Pri výške stromčeka 150 cm má ø (priemer) cca 70 cm. Počet vetvičiek - 324. Cena 39 €. Pri výške stromčeka 220 cm má ø (priemer) cca 90 cm. Počet vetvičiek - 604. Cena 64 €. Cena + poštovné na dobierku (max 5€). Možný aj osobný odber.
Umelý Vianočný stromček Verona - biele konce - 150 cm
Pekný, umelý vianočný stromček so stojanom. Konce vetvičiek sú ozdobené bielo a ozvláštnené striebornými glitrami a malými šiškami. Prečo VERONA - biele konce: je veľmi pekný jednoducho sa dá rozložiť aj poskladať cenovo dostupný bude slúžiť veľa rokov navodí tú správnu vianočnú atmosféru Parametre stromčeka udávané výrobcom: Pri výške stromčeka 120 cm je počet vetvičiek 169 a ø (priemer) cca 82 cm. Cena 34 €. Pri výške stromčeka 150 cm je počet vetvičiek 271 a ø (priemer) cca 104 cm. Cena 44 € Cena + poštovné na dobierku (max 5€). Možný osobný odber.