inzercia, predaj, predám, bazár

Under Armour šortky

Kategória: Šortky

Predám nenosené dámske šortky under armour, veľkosť M. Ako nové, ležali v skrini. Žiadne poškodenia. Rozmery 36cm v pase, dĺžka 28cm. Farba tyrkysová. Cena 6€+pošta.
Under Armour šortky
Podobné inzeráty
pánske Kraťasy UNDER ARMOUR Mirage Short 8‘‘ veľ S (skôr M)
Stav: 9/10 Veľkosť: S (skôr M) Značka: Under Armour PC:25EUR Pohodlné šortky Under Armour Mirage Short 8‘‘ volného střihu, který poskytuje nejen pohodlí, ale i vysokou pohyblivost, kterou oceníte nejen při sportových aktivitách. Jsou vyrobeny z rychle schnoucího materiálu obsahujícího Moisture Transport System skvěle odvádějící pot. Šortky obsahují dvě kapsy pro uložení drobností. Pri odbere viac vecí z mojej ponuky sa vieme na výslednej cene rozumne dohodnúť. Na požiadanie premeriam, pošlem viac fotiek alebo zodpoviem akékoľvek otázky. Považská Bystrica-Púchov-Trenčín a okolie osobne, inak na dobierku/zásielkovňa/prevod na účet. Prosím kontaktujte ma emailom na Volať v neskorších hodinách
Chlapčenské šortky zn. Under Armour
Predám chlapčenské šortky zn. Under Armour, veľkosť YLG (12-13 rokov), bledomodrá farba, materiál je 100% polyester. Šortky sú v páse na gumičku, v prípade potreby sa dajú stiahnuť aj šnúrkou. Zašlem aj na dobierku poštou, prípadne cez Zásielkovňu, cena sa navýši o poštovné.
KRÁSNE ŠORTKY značky ABRAKA - ALMÁZIA, NOVÉ
Predám tieto krásne šortky slovenskej značky ABRAKA - ALMÁZIA vo veľkosti M. Šortky sú NOVÉ, na eshope vypredané. Obľúbenou stálicou v ponuke Abraka® sú šortky v dlhšom prevedení. Šortky sú šité s vysokým pásom so skrytým vreckom a so všívanou jemnou gumičkou. Abraka® šortky sú vďaka pozornému výberu kvalitných recyklovaných materiálov, plochým švom a pohodlnému strihu doslova ako druhá koža. Držia tam, kde majú a pekne formujú líniu drieku. Elastické švy neťahajú, umožňujú plný rozsah pohybu a vďaka špeciálnej technológii pletenia majú vysokú odolnosť voči presvitaniu. Vyrobené z materiálu z recyklovaných PET fliaš. Abraka® šortky sú ušité z materiálu Shape – priedušného, extra jemného materiálu s vysokou hustotou pletenia vďaka čomu dosahujú vysokú odolnosť voči presvitaniu, veľkú rozťažnosť pre voľnosť pohybu a UVB ochranu SPF 50+. Materiál Shape sa vyznačuje vysokým komfortom nosenia a vynikajúcim spevnením. CENA: 33 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
Under Armour Pánske Športové Šortky
Predám nerozbalené, nepoužité šortky Under Armour v čiernej farbe s visačkami. Veľkosť: S Osobne v Nitre alebo poštou Pozrite si aj ďalšie produkty z mojej ponuky Výpredaj značkového outlet oblečenia
Damske sortky Under Armour
Nové damske Under Armour šortky vo veľkosti XS
Under Armour šortky
Predám nenosené dámske šortky under armour, veľkosť M. Ako nové, ležali v skrini. Žiadne poškodenia. Rozmery 36cm v pase, dĺžka 28cm. Farba tyrkysová. Cena 4€+pošta.