inzercia, predaj, predám, bazár

Uniforma, cestna straz - zatepleny dlhy zimny kabat

Kategória: Zberateľstvo

Nepouzivany novy kvalitny v OZETE sity dlhy zimny sakovy kabat zatepleny, original so znakmi SR a cestnej straze prezidenta.

Krasny kusok pre zberatelov.

vnútorná teplá podšívka do chladného počasia

Farba: šedá
Materiál:
44% vlna
55% polyester
Uniforma, cestna straz - zatepleny dlhy zimny kabat
Podobné inzeráty
Predám/vymením nášivky "Čestná stráž prezidenta SR"
Predám/vymením zobrazený komplet rukávovej nášivky "Čestná stráž prezidenta SR". Výmena ideálne za komplet rukávovej nášivky "Vojenská hudba prezidenta SR", pripadne "Hradna hudba", ci "Vojenska hudba OS SR". Na sms neodpisujem, kontaktujte ma cez WhatsApp, Viber, alebo e-mailom...
Vojenské odznaky a značenia
kontakt len mailom: sipos.vladimir@ Predám aj jednotlivo : 1.r.: voj.odznak SB (sbor brannosti), striebristý - voj. odznak SB, zlatý - vojenské čiapkové odznaky a značenia 2.-5.r.: vojenské odznaky a značenia 6..r.: vojenská odbornosť „2.“ a “3“ trieda - čiapkový odznak zlaté olemovanie dôstojníci (aj čestná stráž prezidenta SR) - čiapkový odznak strieborné olemovanie práporčíci – čiapkový odznak zlaté olemovanie dôstojníci (aj čestná stráž prezidenta SR), variant
Uniforma, sako Hradní Stráž ČR - nové
Predám nové, nenosené sako Hradnej Stráže (hradná stráž) ČR s opaskom (bez pracky). Veľkosť 4/54 (výška 188cm obvod hrude 108cm) Predávam kus vyobrazený na foto. Kontakt prosím len cez mail alebo sms.
Straz
Vymením stare veľké odznaky prisezna straz,myslivecka stráž.vymena za starý bodak.len mail.
Straz
Predám stare veľké odznaky.prisezna stráž,myslivecka stráž.1ks18e.len mail.
Vojenská kravata čsla čestná stráž
dobrý deň Predám kravatu pre čestnú stráž čssr v nepoužívanom a nezávadnom stave Kravata je na gumičku a môže na nosiť aj civilne. Po uhradení platby vopred na účet poštovné uhradím ja! (Platné iba pre zásielky na Slovensko) odpisujem na mail, sms. môžete aj telefonovať. Pozri aj ostatné vojenské inzeráty.