inzercia, predaj, predám, bazár

Univerzál. čistiaci prostriedok Amway Home™ L.O.C.

Kategória: Ostatné

L.O.C™ Univerzálny čistiaci prostriedok, prvý biologicky rozložiteľný priemyselne vyrobený čistiaci prostriedok pre domácnosť*, bez námahy odstraňuje nečistoty a mastnotu a vašu domácnosť zanecháva hygienicky čistú.
Prečo sa vám bude páčiť...
Udržať si čistú a zdravotne nezávadnú domácnosť ešte nikdy nebolo pre nás a naše rodiny tak dôležité ako teraz. Vďaka L.O.C. Univerzálnemu čistiacemu prostriedku nemôže byť udržiavanie si absolútne čistej domácnosti jednoduchšie. Tento účinný viacúčelový čistiaci prostriedok si bez problémov poradí so zažranou špinou a nečistotami na všetkých umývateľných povrchoch a postará sa o to, aby bola vaša domácnosť žiarivo čistá a voňavá. Môžete si byť istí, že v domácnosti nepoužívate žiadne škodlivé látky, pretože L.O.C. Univerzálny čistiaci prostriedok pozostáva z prísad z prírodných zdrojov a neobsahuje fosfáty, agresívne kyseliny ani chlór. Plus, je biologicky rozložiteľný.



Užitočné tipy...
Jednoduché čistenie bez šmúh s účinnými prísadami z prírodných zdrojov.
Obsahuje systém BIOQUEST FORMULA™ spoločnosti Amway zostavený z vysoko aktívnych zložiek, ktoré nie sú škodlivé voči životnému prostrediu.
Môžete ho použiť na všetky umývateľné povrchy.
Netreba oplachovať. Stačí umyť a je to hotovo.
Tento bezpečný čistiaci prípravok pomáha rodinám už viac ako 50 rokov.
Použitie:
Do vedierka s 5 litrami vody pridajte 30 ml L.O.C Viacúčelového čistiaceho prípravku.
Povrchy umyte a nechajte uschnúť. Netreba oplachovať.
Na čistenie menších plôch pomocou rozprašovača rozmiešajte 50 ml L.O.C. Viacúčelového čistiaceho prostriedku v 450 ml vody v Amway Pružnej fľaši s pištoľovým rozprašovačom. Zvlhčite povrchy a utrite do sucha. Netreba oplachovať, ale čistiaci roztok v spreji nezabudnite spotrebovať do 30 dní od namiešania.
Tento univerzálny čistiaci prostriedok môžete používať aj na hygienické umývanie rúk. Stačí ho použiť neriedený a potom si opláchnuť ruky.
* Úplná formulácia L.O.C. Univerzálny čistiaci prostriedok je biologicky rozložiteľný prípravok na základe testovania na biologický rozklad a nielen na povrchové látky podľa požiadaviek EU.

Na základe štúdie Verify markets z roku 2021.

Pre účely tvrdenia je pojem biologicky rozložiteľný definovaný ako: schopnosť materiálov rozkladať sa na materiály nachádzajúce sa v prírode - vo vode, CO2 a mineráloch pri vystavení sa slnečným lúčom, vode a mikróbom.
Univerzál. čistiaci prostriedok Amway Home™ L.O.C.
Podobné inzeráty
Profesionálny Čistič od Firmy KIEHL na Elektróny(kolesá)
Čistiaci prostriedok od Firmy Kiehl kg z nemecka ktorá je viac ako 100 Rokov na trhu !! Prostriedok na ráfiky(Elektróny) odstraňuje odolné zvyšky mastnoty, oleja, gumy a brzdového prachu. Pre jemné čistenie je bez kyselín a zásad. Čistiaci prostriedok sa jednoducho nastrieka na suchý okraj, pričom červené sfarbenie počas aplikácie indikuje proces uvoľňovania nečistôt. Čistiaci prostriedok na kolesá sa nesmie používať na horúcich ráfikoch a nesmie vyschnúť. V prípade potreby sa okraj môže dodatočne očistiť špongiou alebo mäkkou kefkou a potom opláchnuť veľkým množstvom vody alebo vysokým tlakom. E-mail: produktykiehl@ Zloženie produktu: Aniónové povrchovo aktívne látky
Koncern. prostriedok na umývanie riadu DISH DROPS
Dish Drops™ Koncentrovaný prípravok na umývanie riadu ľahko preniká mastnotou a pripálenými zvyškami a všetok riad, sklo, príbory, hrnce a panvice zanecháva trblietavo čisté. Prečo sa vám bude páčiť... Umývanie riadov nemusí byť až taká drina. Vďaka svojej sviežej a povznášajúcej sa citrusovej vôni je umývanie riadov pomocou Dish Drops Koncentrovaného prípravku na umývanie riadov naozaj príjemné. Tento jemný, ale koncentrovaný čistiaci prostriedok si bez námahy poradí s mastnotou a pripálenými zvyškami jedál a zanechá po sebe čísté riady, panvice, príbory a keramické nádoby. Tento výrobok každodennej potreby obsahuje aloe vera, kyselinu alfa hydroxylovú (AHA) a prírodné výťažky z japonskej byliny perily krovitej. Čistenie s ním je jednoduché, nedráždi pokožku, nevysušuje ruky ani ich nezbavuje hydratácie. Ako sa dá u renomovaných a vysoko dôveryhodných čistiacich prostriedkoch spoločnosti Amway predpokladať, Dish Drops Koncentrovaný prípravok na umývanie riadu obsahuje štyri prísady pochádzajúce z prírodných zdrojov a môže sa bezpečne použiť na všetky kuchynské náradia a dokonca aj na tie najcennejšie predmety z krištáľu a porcelánu. Užitočné tipy... Všestranný vysoko účinný prípravok, ktorý môžete bezpečne použiť na sklo, hrnce, panvice, príbory a dokonca aj na najjemnejší krištáľ, striebro a porcelán. Odstraňuje pachy pochádzajúce z korenených jedál, rýb a iných potravín s výraznou arómou. Vytvára dlhotrvajúcu, účinnú penu. Ruky si po použití umyte a utrite dosucha. Použitie: Do drezu naplneného 5 l teplej vody pridajte 3 ml Dish Drops Koncentrovaného prípravku na umývanie riadov. Umyte hrnce, riady a príbory a pred usušením ich dôkladne opláchnite. Nalejte 1 diel Dish Drops Koncentrovaného prípravku na umývanie riadov do Amway Pružnej fľaše s pištoľovým rozprašovačom a zrieďte s 3 dielmi vody. Dôkladne zatraste, premiešajte a použite pomocou hubky na menšie plochy. Používajte na predmáčanie hrncov, panvíc a riadov do rúry, aby ste uvoľnili pripálenú mastnotu a usadeniny.
Koncentrovaný prostriedok na umývanie riadu DISH DROPS™
Da sa použiť aj do ostrekovačov do auta, stačí ho vyše rozriediť. Len ho používajte iba od jary do jesene. Cez zimu mi umrzla voda. Dish Drops™ Koncentrovaný prípravok na umývanie riadu ľahko preniká mastnotou a pripálenými zvyškami a všetok riad, sklo, príbory, hrnce a panvice zanecháva trblietavo čisté. Prečo sa vám bude páčiť... Umývanie riadov nemusí byť až taká drina. Vďaka svojej sviežej a povznášajúcej sa citrusovej vôni je umývanie riadov pomocou Dish Drops Koncentrovaného prípravku na umývanie riadov naozaj príjemné. Tento jemný, ale koncentrovaný čistiaci prostriedok si bez námahy poradí s mastnotou a pripálenými zvyškami jedál a zanechá po sebe čísté riady, panvice, príbory a keramické nádoby. Tento výrobok každodennej potreby obsahuje aloe vera, kyselinu alfa hydroxylovú (AHA) a prírodné výťažky z japonskej byliny perily krovitej. Čistenie s ním je jednoduché, nedráždi pokožku, nevysušuje ruky ani ich nezbavuje hydratácie. Ako sa dá u renomovaných a vysoko dôveryhodných čistiacich prostriedkoch spoločnosti Amway predpokladať, Dish Drops Koncentrovaný prípravok na umývanie riadu obsahuje štyri prísady pochádzajúce z prírodných zdrojov a môže sa bezpečne použiť na všetky kuchynské náradia a dokonca aj na tie najcennejšie predmety z krištáľu a porcelánu. Užitočné tipy... Všestranný vysoko účinný prípravok, ktorý môžete bezpečne použiť na sklo, hrnce, panvice, príbory a dokonca aj na najjemnejší krištáľ, striebro a porcelán. Odstraňuje pachy pochádzajúce z korenených jedál, rýb a iných potravín s výraznou arómou. Vytvára dlhotrvajúcu, účinnú penu. Ruky si po použití umyte a utrite dosucha. Použitie: Do drezu naplneného 5 l teplej vody pridajte 3 ml Dish Drops Koncentrovaného prípravku na umývanie riadov. Umyte hrnce, riady a príbory a pred usušením ich dôkladne opláchnite. Nalejte 1 diel Dish Drops Koncentrovaného prípravku na umývanie riadov do Amway Pružnej fľaše s pištoľovým rozprašovačom a zrieďte s 3 dielmi vody. Dôkladne zatraste, premiešajte a použite pomocou hubky na menšie plochy. Používajte na predmáčanie hrncov, panvíc a riadov do rúry, aby ste uvoľnili pripálenú mastnotu a usadeniny.
ZEPTER ČISTIACI PROSTRIEDOK CLEANSY, 500 ML
ZEPTER ČISTIACI PROSTRIEDOK CLEANSY, 500 ML Aby si nádoby na varenie Zepter udržali svoj vysoký lesk a vyzerali stále ako nové, nepoužívajte žiadne drsné čistiace prostriedky ani špongie. Namiesto toho použite koncentrovaný čistiaci prostriedok Cleansy, ktorý je biologicky rozložiteľný a neobsahuje fosfáty. CleanSy poslúži pri údržbe, leštení a čistení nádob na varenie, a zároveň je bezpečný pre vás, vašu rodinu i životné prostredie. Bol špeciálne vytvorený na jednoduché a pohodlné čistenie nádob Zepter. Po vyleštení povrchu vašich nádob s prípravkom CleanSy budú vyzerať ako úplne nové. Vyleštite svoje nádoby na varenie a vráťte im pôvodný lesk s pomocou CleanSy. Tento prípravok vyčistí a vyleští všetky vaše nádoby Zepter, a popri tom sa dá použiť na všetky predmety v domácnosti, vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, predovšetkým na doplnky v kúpeľni. CleanSy sa pre vás stane nenahraditeľným pomocníkom.
Čistiaci prostriedok na rúry, mikrovlnky, grily
OVEN CLEANER™ Čistiaci prostriedok na rúry AMWAY™ Cena 10,30 Eur
Nový ,Kärcher WB 150 Power Brush
Nové kusy ,už iba posledné 3 kusy . Technické parametre Hmotnosť: 0,7 kg Rozmery (DxŠxV): 392×222×211 mm Všeobecné vlastnosti Kefa Power WB 150 je ideálna na čistenie citlivých plôch ako je lak auta, motocykla, sklo, zimné záhrady, garážové brány, žalúzie, rolety, záhradný nábytok, bicykle, atď. Inovatívna umývacia kefa s dvoma rotujúcimi plochými tryskami kombinuje silu umývania s šetrnosťou. Nový povrchový čistič s mäkkou umývacou kefou presvedčí efektívnym spôsobom využitia vysokého tlaku a ručného prítlaku kefy. Vo výsledku prináša práca s kefou Power úsporu energie a vody a úsporu až 30% času. Rýchle, výkonné a ľahké čistenie vysokým tlakom v spojení s kefou poskytuje ešte väčšiu čistotu domu aj záhrady. Kefa je vhodná pre všetky vysokotlakové čističe Kärcher K 2 – K 7 triedy. Kombinácia z vysokotlakového lúča a manuálneho kefového tlaku 30% časová úspora pri čistení, rovnako ako úspora energie a vody Kompaktný tvar Ideálna pre čistenie ťažko prístupných alebo malých plôch Rotačná tryska s plochým lúčom Zvýšený čistiaci výkon Ochranný kryt Čistenie bez striekajúcej vody Mäkký kefový krúžok Šetrné a jemné čistenie citlivých povrchov Kompatibilné prístroje G 4.10 M G 7.10 M K 2 Compact Home K 2 Full Control BT *EU K 2 Full Control Home*EU K 2 Premium Full Control BT *EU K 2 Premium Full Control Home *EU K 3 Full Control K 3 Full Control Home T150 *EU K 4 Full Control K 4 Full Control Home K 4 Premium Full Control K 4 Premium Full Control Home K 5 Full Control K 5 Full Control Home K 5 Premium Full Control Plus K 7 Full Contol Plus K 7 Full Control Plus Home *EU K 7 Premium Full Control Plus K 7 Premium Full Control Plus Home *EU Prípade otázok píšte , kľudne pošlem foto , buď osobný odber alebo cez poštu poštovné ceny nájdete tu :. PS keď nedvíhám tak mi napíšte e-mail a posnažím sa čo najskôr odpísať ďakujem