inzercia, predaj, predám, bazár

Úplne nové 2+1zdarmaSportisimo

Kategória: Plecniaky a kufre

Pozrite si fotky! Reflexnými prvkami! Ergonomický tvarovany
Úplne nové 2+1zdarmaSportisimo
Podobné inzeráty
Predam uplne novy kufor Samsonite lite cube spinner 76 cm
Predam uplne novy kufor Samsonite lite cube spinner 76 cm Predam uplne novy cestovny kufor Samsonite. Ide o extremne lahku a odolnu verziu. Vyznacuje sa lahkostou, ovladatelnostou a dlhou zivotnostou. Ide o jedny z najlepsich kufrov na trhu. Ma 4 kolieska, cize je ho mozne tlacit, viest aj tahat. Rozmery: Šírka: 50.00 cm Výška: 76.00 cm Hĺbka: 32.00 cm Rukovat ma 3 stupne nastavenia pre vase pohodlie. Na cene sa vieme dohodnut. Je mozny osobny odber v BA alebo na dobierku v ramci Slovenska/CR Zaujimava farba je tmavofialova az do cierna.
Predám úplne nové nepoužité zabalené športové tašky Winston
Predám úplne nové nepoužité zabalené športové tašky Winston.Rozmery dľžka47cm, výška 26cm, šírka 20cm. Cena za kus 15€+poštovné. Možný aj osobný odber.
Predám úplne nové nepoužité zabalené športové vaky
Predám úplne nové nepoužité zabalené športové vaky Syoss,Oxybag. Cena za kus 7€+ poštovné. Panini cena za kus 10€+poštovné. Možný aj osobný odber.
Batohy (16L) Fjallraven Kanken
Dovoluji si Vám nabídnout úplně nové a nikým nepoužité batohy Fjallraven Kanken ve vínově červené, černé a tmavě šedé barvě. Jak je v nadpisu tohoto inzerátu uvedeno, jedná se o batohy o objemu 16L. Doporučuji se spíše dívat na jednotlivé fotografie, než na úvodní fotku, jelikož v úvodní fotografii nešlo úplně nastavit světlo, tudíž reálné odstíny jednotlivých barev jsou vidět právě na jednotlivých fotografiích. Pro jistotu zde zmíním ještě konkrétní parametry tohoto batohu Výška 38 cm Hloubka 13 cm Šířka 27 cm Objem 16 L Jak si můžete všimnout z inzerátu, tak pocházím z České Republiky (konkrétně z Prahy). Tudíž, v případě zájmu, bude tento produkt zaslán na dobírku skrze Zásilkovnu, která stojí pouze 5 EUR.
Cross-body taska Hero by Wrangler+mala ladvinka Wrangler
Predam vacsiu cross-body tasku - "Hero by Wrangler". Rozmery tasky 28x23cm. Uzatvaranie hlavneho priecinku na zips + suchy zips. Taska obsahuje celkovo hlavny priecinok + 2 vrecka na zips + 4 nasuvacie vrecka. Jedno vrecko je sietkove. Taska bola len velmi malo nosena, ale je vo vybornom stave - prakticky nedotknuta. Ku cross body taske ponukam zdarma aj malu stvorcovu ladvinku Hero by Wrangler. Ladvinka bola pouzivana omnoho viac, pouzivanim sa predrala v jednom rohu (je to vidiet na fotkach), ale diera nejde uplne skrz.Vnutorna polyesterova podsivka zabranuje tomu, aby isla diera skrz, takze z ladvinky vam vobec nic nevypadne. Podla mna sa da roh u sikovneho obuvnika, alebo krajcira opravit, napriklad nasit kusok sedej latky do rohu a pekne obstepovat, aby ste si boli isti, ze vam z ladvinky nic nevypadne. Ladvinka ma viacero vreciek ci uz na zips, alebo na suchy zips. Tel. cislo z inzeratu vymyslene, aby mi potom nevolali rozne marketingove ponuky. Cena celeho setu, ked boli tasky este uplne nove sa pohybovala okolo 130 EUR. Ja po ukam set tychto 2 tasiek za 69 EUR + 5 EUR posta. Platba vopred, prinajmensom aspon postovne 5 EUR vopred na ucet a zvysnych 69 EUR doplatite ako dobierku pri prevzati. Mozne aj osobne vyzdvihnutie v Novom Meste nad Vahom. V pripade zaujmu piste cez kontaktny formular a ja sa vam ozvem.
Predám úplne novú cestovnú tašku
Predám úplne nové cestovné tašky Výsuvná rukoväť Dve kolieska ( priamy smer )