inzercia, predaj, predám, bazár

Úplne nové kabelky za 12 EUR

Kategória: Kabelky

Predám úplne nové kabelky, ešte s visackami, nikdy neboli nosené, v prípade záujmu pošlem viac fotiek a rozmery (všetky kabelky sú väčšie, žiadne malé kabelky)
Úplne nové kabelky za 12 EUR
Podobné inzeráty
Predám kabelky a kosmetickú tašku
Predám kabelky rôzných značiek, listove kabelky a kosmetickú tašku značky Bvlgari. Cena sivej kabelky je 5 €. Cena ružovej kabelky je 4 €. Cena bielej kabelky je 4 €. Cena modrej kabelky je 3 €. Cena čiernej kabelky je 3 €. Cena kosmetickej tašky je 2 €. Predávam na dobierku poštou. Neprijímam kuriera vopred, ani platbu na učet vopred, ani peniaze na kartu vopred.
Dámske kabelky, taštičky Deichmann - aj nové
Horný rad úplne nové, nenosené. Na fotke v strede- Nová dámska kabelka GATE béžová- Nová, nenosená, ešte s visačkou. PC 19.98eur. Zapínanie na zips, jedno vnútorné vrecko. Rozmer 35x28cm, remienok nastaviteľný. Cena 10 eur. Na fotke vpravo- Nová, nenosená dámska kabelka Deichmann- Úplne nová, ani raz nepoužitá, kupovaná v Deichmann, farba čierna, 3 malé vnútorné vrecká, rozmery 34x30x12 cm. Cena 8 eur. Na fotke vľavo- Nová, nenosená dámska kabelka na plece/ do ruky- Nová, nepoužívaná, farba škoricovohnedá, rozmer 36 x 28 cm bez ucha, s uchom 52 cm. Dve veľké vnútorné priehradky plus jedna menšia. Cena 8 eur. Druhý rad zhora- Dámska kabelka hnedá- Nosená len párkrát, jedinou chybičkou je odrenina na spodnej časti, vidno na poslednej detailnej fotke. Rozmery 36 x 28 x 11 cm. Cena 5 eur. Čierna kozmetická taška nepoužívaná, 2 eur. Malé kabelky olivovozelená a čierna, nepoužívané, po 2.50 eur. Tretí rad zhora- čierne spoločenské kabelky, všetky použité len raz na príležitosť, najväčšia max.trikrát, ako nové, bez poškodenia. Cena 10 eur za jednu. Malé kabelky a kozmetické taštičky takmer všetky nepoužívané, zlatá nová, 1 eur, sivá Oriflame párkrát použitá, bez chybičky, 3 eur, čierna nepoužívaná, 2 eur. Tmavomodrá Oriflame v rohu fotky párkrát použitá, bez chybičky, cena za jednu 2.50 eur. Čierna Oriflame taštička párkrát vzatá, ako nová, 3 eur. Zelená vyšívaná taštička nepoužívaná, 4 eur. Krémová peňaženka úplne nová, cena 5 eur. Spodný rad- nová čierna textilná peňaženka 4 eur, malé peňaženky/ puzdra ešte zabalené po 2 eur, hnedá peňaženka párkrát použitá, bey poškodenia, 3 eur.
Dámske kabelky, taštičky Deichmann - aj nové
Horný rad úplne nové, nenosené. Na fotke v strede- Nová dámska kabelka GATE béžová- Nová, nenosená, ešte s visačkou. PC 19.98eur. Zapínanie na zips, jedno vnútorné vrecko. Rozmer 35x28cm, remienok nastaviteľný. Cena 10 eur. Na fotke vpravo- Nová, nenosená dámska kabelka Deichmann- Úplne nová, ani raz nepoužitá, kupovaná v Deichmann, farba čierna, 3 malé vnútorné vrecká, rozmery 34x30x12 cm. Cena 8 eur. Na fotke vľavo- Nová, nenosená dámska kabelka na plece/ do ruky- Nová, nepoužívaná, farba škoricovohnedá, rozmer 36 x 28 cm bez ucha, s uchom 52 cm. Dve veľké vnútorné priehradky plus jedna menšia. Cena 8 eur. Druhý rad zhora- Dámska kabelka hnedá- Nosená len párkrát, jedinou chybičkou je odrenina na spodnej časti, vidno na poslednej detailnej fotke. Rozmery 36 x 28 x 11 cm. Cena 5 eur. Čierna kozmetická taška nepoužívaná, 2 eur. Malé kabelky olivovozelená a čierna, nepoužívané, po 2.50 eur. Tretí rad zhora- čierne spoločenské kabelky, všetky použité len raz na príležitosť, najväčšia max.trikrát, ako nové, bez poškodenia. Cena 8 eur za jednu. Malé kabelky a kozmetické taštičky takmer všetky nepoužívané, zlatá nová, 1 eur, sivá Oriflame párkrát použitá, bez chybičky, 3 eur, čierna nepoužívaná, 2 eur. Tmavomodrá Oriflame v rohu fotky párkrát použitá, bez chybičky, cena za jednu 2.50 eur. Čierna Oriflame taštička párkrát vzatá, ako nová, 3 eur. Zelená vyšívaná taštička nepoužívaná, 4 eur. Krémová peňaženka úplne nová, cena 5 eur. Spodný rad- nová čierna textilná peňaženka 4 eur, malé peňaženky/ puzdra ešte zabalené po 2 eur, hnedá peňaženka párkrát použitá, bey poškodenia, 3 eur.
Desigual kabelky
Predám kabelku a kozmetickú tašku značky Desigual, sú bez poškodení, čisté, kabelka takmer nenosená, kozmetická taška úplne nová, cena za kabelku je 30 eur, cena za kozmetickú tašku je 20 eur. Vrch kabelky sa da vymeniť, buď ju budete nosiť ako žltú alebo ako červenú (prikladám oba vrchy), takze to máte ako dve kabelky :) Rozmery kabelky su 30x25.
Elliss kabelka 3 v 1 + rucky navyse
Kupil som manzelke, ale netrafil som jej styl. Kabelka je uplne nova, nenosena. Tento romanticky set, je vlastne sada kabeliek, da sa vymenit podla nalady, vnutro, obal alebo rucky. Set obsahuje: 1 × Základ veľká kabelka ELISS - BABY RUZOVA 1 × Návlek na veľký základ kabelky ELISS N08 1 × Rúčky pre veľký a malý základ kabelky ELISS R016 1 × Vnútro pre veľký základ kabelky ELISS V009 + NAVYSE: 1 x Rúčky pre veľký a malý základ kabelky ELISS R014 AKTUALNA PREDAJNA CENA KOMPLET SETU na internete JE viac ako 100 EUR. PREFERUJEM OSOBNY ODBER, pripadne poslem (postou, Packeta), po uhrade zalohy podla dohody. K cene bude pripocitane postovne s poistenim.
Predám krásnu čiernu kabelku
Predám krásnu čiernu elegantnú kabelku do ruky aj crossbody. Kabelka sa zapína na zips, vo vnútri je rozdelená na dve dostatočne veľké časti, ktoré sú podšité látkou. Na jednej strane sa nachádza malé vrecko na zips, na druhej dve malé praktické vrecká na drobnosti. Stredný predel taktiež obsahuje vrecko na zips. Jedno malé vrecko na zips je aj na vonkajšej strane kabelky. Kabelka má pevné dno a spodnú časť kabelky chránia štyri kovové nôžky. Do kabelky sa pohodlne zmestia dokumenty formátu A4, alebo aj menší notebook. Kabelka je ideálna buď na každodenné nosenie do práce, školy, ale hodí sa aj na oficiálne podujatia. Kabelka je úplne nová, nepoužívaná. Rozmery kabelky: Šírka: 34 cm (spodok) - 40 cm (vrch) Výška: 27 cm Hĺbka: 14 cm Výška ramienok: 22 cm V prípade záujmu, píšte prosím email, t.č. je vymyslené. Najlepšie osobný odber v BA, príp. zašlem na dobierku.