inzercia, predaj, predám, bazár

Upratovač/-ka Sereď. Zarob až 1150€

Kategória: Priemysel a výroba

Hľadáme upratovačov, upratovačky na dve zmeny (ranná nočná)
Miesto výkonu práce: Sereď, logistický park
Mzda: TPP 4.30€/hodina SZČO 5.80€/hodina
Priemerná mesačná mzda na TPP pri odpracovaní všetkých zmien, cca 1150€/brutto
Doprava zo Serede
Možnosť ubytovania
Kontakt :
Upratovač/-ka Sereď. Zarob až 1150€
Podobné inzeráty
OPERÁTOR VÝROBY NA VÍKENDY S DOPRAVOU
Pracuj ako Operátor výroby a zarob si až 200€ za víkend! Práca v automobilovom priemysle vo výrobe svetlometov na pozícií operátora výroby. Manuálna práca v stoji na oddelení predvýroby. S možnosťou využitia pohodlného spôsobu dopravy do zamestnania firemnou dopravou z okolitých dedín. Miesto výkonu práce : Topoľčany Pracujú sa 12 hodinové zmeny – denné/nočné. Čo bude Vašou náplňou práce? - Obsluha zariadení na predvýrobe (vstrekolisy, lakovacie linky a pokovovacie zariadenia), - Odoberanie kusov zo stroja, - Vizuálna kontrola kvality, - Ukladanie vylisovaných kusov do krabíc, - Minimálna práca s počítačom, Požiadavky : -Práca je vhodná pre každého všetko potrebné sa naučíte v rámci zaúčania, -Ochota pracovať vo viaczmennej prevádzke, -Zdravotná spôsobilosť na výkon práce v noci, -Základná počítačová gramotnosť, -Technické myslenie, -Manuálna zručnosť, Doprava je zabezpečená z viacerých smerov: -Nedanovce-Brodzany-Partizánske-Chynorany-Rajčany-Krušovce -Veľké Uherce-Partizánske-Žabokreky n/Nitrou-Nadlice-Horné Chlebany-Krušovce -Bánovce nad Bebravou-Dvorec- Sliezska Osada-Veľké Držkovce-Zlatníky-Pochabany-Šišov-Norovce-Solčianky-Horné Chlebany -Bošany-Klatová Nová Ves- Veľký Klíž-Práznovce-Ješková Ves-Turčianky -Urmince-Horné Štitáre-Hajná N.Ves-Lužany-V. Ripňany- Behynce-Radošina-Nitrianská Blatnica- Vozokany- Lipovník-Bojná-Topoľčany -Chrabrany- Ludanice- Mýtna Nová Ves- Kamanovś- Belince- Preseľany- Hrušovany- Koniarovce- Oponice- Kovarce- Čeladince- Nitrianska Streda- Solčany-Topoľčany -Bánovce nad Bebravou- Dolné Naštice-Rybany-Ostratice-Livina-Nadlice-Rajčany-Horné Chlebany-Krušovce -Krnča-Solčany-Nitrianska Streda- Chrabrany-Topoľčany -Velušovce-Závada-Duchonka-Prašice-Tvrdomestice-Jacovce-Továrniky-Topoľčany Benefity a mzdové podmienky : - mzda 5,30€/hod, - príplatok za prácu v sobotu 1,79€/hod., - príplatok za prácu v nedeľu 3,58€/hod., - príplatok za prácu v noci 1,79€/hod., - strava v závodnej jedálni priamo na výrobnej hale, - firemná doprava z okolia zabezpečená, Finálna výška mzdy sa pohybuje od 720 -840€ v závislosti od počtu odpracovaných víkendových dní a od počtu odpracovaných nočných zmien. Práca je na trvalý pracovný pomer so skráteným úväzkom 90 hodín mesačne. VIAC INFORMÁCIÍ VÁM POSKYTNEME NA TEL.Č. : .
VÍKENDOVÝ OPERÁTOR VÝROBY S FIREMNOU DOPRAVOU
VÍKENDOVÝ OPERÁTOR VÝROBY S FIREMNOU DOPRAVOU Zarob si až 200 EUR za víkend v Topoľčanoch! Práca v automobilovom priemysle vo výrobe svetlometov na pozícií operátora výroby. Manuálna práca v stoji na oddelení predvýroby. S možnosťou využitia pohodlného spôsobu dopravy do zamestnania firemnou dopravou z okolitých dedín Miesto výkonu práce : Topoľčany Pracujú sa 12 hodinové zmeny – denné/nočné. Čo bude Vašou náplňou práce? - Obsluha zariadení na predvýrobe (vstrekolisy, lakovacie linky a pokovovacie zariadenia), - Odoberanie kusov zo stroja, - Vizuálna kontrola kvality, - Ukladanie vylisovaných kusov do krabíc, - Minimálna práca s počítačom, Požiadavky : -Práca je vhodná pre každého všetko potrebné sa naučíte v rámci zaúčania, -Ochota pracovať vo viaczmennej prevádzke, -Zdravotná spôsobilosť na výkon práce v noci, -Základná počítačová gramotnosť, -Technické myslenie, -Manuálna zručnosť, Doprava je zabezpečená z viacerých smerov: -Nedanovce-Brodzany-Partizánske-Chynorany-Rajčany-Krušovce -Veľké Uherce-Partizánske-Žabokreky n/Nitrou-Nadlice-Horné Chlebany-Krušovce -Bánovce nad Bebravou-Dvorec- Sliezska Osada-Veľké Držkovce-Zlatníky-Pochabany-Šišov-Norovce-Solčianky-Horné Chlebany -Bošany-Klatová Nová Ves- Veľký Klíž-Práznovce-Ješková Ves-Turčianky -Urmince-Horné Štitáre-Hajná N.Ves-Lužany-V. Ripňany- Behynce-Radošina-Nitrianská Blatnica- Vozokany- Lipovník-Bojná-Topoľčany -Chrabrany- Ludanice- Mýtna Nová Ves- Kamanová- Belince- Preseľany- Hrušovany- Koniarovce- Oponice- Kovarce- Čeladince- Nitrianska Streda- Solčany-Topoľčany -Krnča-Solčany-Nitrianska Streda- Chrabrany-Topoľčany -Velušovce-Závada-Duchonka-Prašice-Tvrdomestice-Jacovce-Továrniky-Topoľčany Benefity a mzdové podmienky : - mzda 5,30€/hod, - príplatok za prácu v sobotu 1,79€/hod., - príplatok za prácu v nedeľu 3,58€/hod., - príplatok za prácu v noci 1,79€/hod., - strava v závodnej jedálni priamo na výrobnej hale, - firemná doprava z okolia zabezpečená, Finálna výška mzdy sa pohybuje od 720 -840€ v závislosti od počtu odpracovaných víkendových dní a od počtu odpracovaných nočných zmien. Práca je na trvalý pracovný pomer so skráteným úväzkom 90 hodín mesačne. VIAC INFORMÁCIÍ VÁM POSKYTNEME NA TEL.Č. : .
Zarob si ešte pred Vianocami na darčeky,NÁSTUPNÝ BONUS 500e
Rád by si pracoval vo veľkom kolektíve a stabilnej práci? Určite nás kontaktujte! A že si si nie istý či by si prácu za linkou zvládol? Určite sa nemáš čoho báť, všetko ťa naučíme. Náplň práce : - práca na výrobnej linke - vykonávanie jednotlivých operácií na linke - balenie a kontrola vyrobených kusov - roztrieďovanie jednotlivých kusov - práca na zmeny, v prípade potreby je možné sa dohodnúť - uplatnia sa ako muži tak aj ženy Ponúkame ti : - nástupný bonus 500 EUR - základná mzda 4,78€/hod. + zákonné príplatky - príplatok za splnenie ukazovateľov (0,30 €/hod), - príplatok za podiel na produktivite (0,20 €/hod), - stravovanie zabezpečené - vstupná lekárska prehliadka ZADARMO a oblečenie zabezpečené,
Operátor baliacej linky - Sereď
Operátor baliacej linky - Sereď ARP MANUFACTORY, s. r. o. Miesto práce Sereď Druh pracovného pomeru ŽIVNOSŤ Termín nástupu dohodou Mzdové podmienky (brutto) Od 7,8 EUR/hod. Informácie o pracovnom mieste Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - balenie kancelárskych výrobkov - zabezpečovanie obalových úprav tovaru - realizovanie operatívnych úloh podľa požiadaviek nadriadeného Zamestnanecké výhody, benefity - možnosť mesačnej zálohy po prvom odpracovanom týždni - možnosť ubytovania - starostlivosť prideleným koordinátorom Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním základné vzdelanie stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou Inzerujúca spoločnosť Stručná charakteristika spoločnosti Spoločnosť sa zaobera outsourcingom výroby. Kontakt Kontaktná osoba: Viktor Truong Tel.:
Upratovač - správa budov strojárskej spoločnosti
Hľadáme upratovača na 2 zmeny - Nové Mesto nad Váhom a okolie - prax s vozíkom - jednoduchá práca, upratovanie MZDA - od 1100€ pre viac info
Rakúsko
Pekný deň vám prajem.Neviete o nejakej práci v hoteli v reštaurácii ako úmyvač riadu alebo upratovač?Momentálne robím vo Schwechate na letisku SSP Flughafen Wien ako umývač riadu a nočnú upratovanie.Len mi skončí zmluva 16.2.2023.Štát poistenca mám AT.E-Card už je vybavené len čakám kedy mi pošlú domov.Za všetky ponuky vopred vám ďakujem.Vlastné auto mám.Nástup by som mohol hneď po skončenie zmuvu.