inzercia, predaj, predám, bazár

UPRATOVANIE

Kategória: Brigády

Hľadáme zamestnancov na pravidelné upratovanie vchodov bytoviek a pod. Pravidelné upratovanie budovy v poobedňajších hodinách od pondelka do piatku. Plat je stanovený úkolovo podľa upratovania, nie hodinovo. Zárobok až 160e týždenne.
Požiadavky na zamestnanca slušné správanie, chuť do práce. Čistý register trestov. Výhoda vodicak sk.B. viac info telefonicky alebo na pohovore.
UPRATOVANIE
Podobné inzeráty
Upratovanie bytu 1 x tyzdenne Slnečnice
Hľadám pani na upratovanie rozľahleho bytu 1 x tyzdenne, spravidla sú to štvrtky od cca 9.00 hodiny na 5 hodín. Je potrebné klasické upratovanie a to utretie prachu, vysávanie, umývanie podláh, kúpeľne, bez umývania riadu, bez zehlenia. Rozlohou cca 150m2. Byt je vždy pripravený na upratovanie, veci sú odložené, žiadne drhnutie špiny. Požiadavky: dochvilnost, zodpovednosť, zmysel pre detail, schopnosť kvalitne upratať, ucta. Cena 50€ / 1 upratovanie. Živnosť výhodou.
Upratovanie rodinného domu Vlkanová okres Banská Bystrica
Hľadám pani/slečnu na upratovanie rodinného domu v obci Vlkanová, okres Banská Bystrica (5 km vlakom od BB, priamo sem chodí vlak, z BB je Vlkanová 7 min. vlakom, zo Sliača 5 min. vlakom, zo Zvolena 10 min. vlakom), ide o pravidelné upratovanie (len upratovanie) raz do týždňa v čase od 08.00 do 17.00 h. (v tomto čase musí byť vykonané upratovanie a musí skončiť do 17.00 h.). Brigáda vhodná aj pre študentky. 7,5 €/hodina. Viac info telefonicky: . Volať od 08.00 do 19.00 h. Ak nedvíham, pošlite sms, zavolám späť.
Upratovacie služby
Zbavime Vás nepríjemných poviností. Ponúkame: jednorazové a pravidelne upratovanie upratovanie domácnosti upratovanie vchodov umývanie okien upratovanie po rekonštrukcii Zavolajte nam a dohodneme sa
Upratovanie Bratislava
Ponuka práce upratovanie domov, bytov, komerčných priestorov a Bratislave a okolí. - ide o jednorazové upratovania na rôznych objektoch. - pracuje sa väčšinou od 9 do 15tej. - jedná sa o generálne upratovanie, umývanie okien, postavebné príp. upratovanie po rekonštrukcii. - dovoz na objekt a pracovné náčinie zabezpečené. - ubytovanie neposkytujeme. - mzda od 6e/h podľa náročnosti - ideálne na živnosť, možné aj na dohodu. - potrebné mať predošlé skúsenosti, slušné vystupovanie, byť spoľahlivý a bezúhonný. V prípade záujmu a či bližších informácií volať uvedené číslo. Ak odpovedáte správou, uvádzajte váš tel.kontakt.
Upratovačka aj na privyrobenie-centrum BA (nie sme agentúra)
Pre vlastnú potrebu (nie sme upratovacia agentúra) hľadáme šikovné a zodpovedné upratovačky pre dlhodobé upratovanie v administratívnej budove v centre Bratislavy . Vašou náplňou práce upratovačky bude: - upratovanie spoločných priestorov (schodíšť, vestibulov, vstupných priestorov), - upratovanie firemných bytov a kancelárií - pravidelné priebežné upratovanie podľa potrieb a dohody (vysávanie, umývanie podláh, utieranie prachu, ručné dočistenie priestorov, práca čistiacimi prostriedkami, čistenie toaliet kompletne + dopĺňanie hygienických prípravkov, umývanie riadu/naloženie/vyloženie umývačky, leštenie sklenených plôch a iné). Pracovný čas a časový rozsah práce preferujeme nasledovne: - tri dni v týždni z toho jeden deň cez víkend plus dva dni v pevne stanovené pracovné dni (najvhodnejšie v utorky a štvrtky popoludní alebo podvečer), pričom časový rozsah práce je po 4 hodiny v utorky, a štvrtky a 7 hodín v soboty (alebo v nedele). Žiadame záujemkyne s vážnym a dlhodobým záujmom o prácu upratovačky, aby ponuky zasielali e-mailom na: K ponuke treba priložiť svoj životopis a uviesť číslo telefónu na dohodnutie termínu pohovoru! Záujemkyne budú na pohovor pozývané iba na vopred dohodnuté termíny! Prosíme neposielajte ponuky poštou ani sa neuchádzajte o prácu osobne, pokiaľ nemáte vopred potvrdený termín pohovoru! Pracovníčkam, ktoré sa osvedčia, vieme ponúknuť aj ubytovanie. Vážne záujemkyne pre viac informácií volajte: alebo .
Upratovanie Bratislava PETRŽALKA
Hľadáme spoľahlivú a bezúhonnú ženu na upratovanie komerčného priestoru, kancelárií a zázemia v Bratislavskej mestskej časti Petržalka. Pracuje sa od pondelka do piatku po 17tej hod a upratovanie daných priestorov zaberie cca 2,5 hodiny denne. Víkendy a sviatky sa nepracuje. Od uchádzačov požadujeme predošlé skúsenosti s upratovaním ( upratovanie u seba doma sa nepočíta :), bezúhonnosť, spoľahlivosť a slušné vystupovanie. Uprednostníme kandidáta, ktorý je z okolia. Dohoda 310/ netto / mes Živnosť 380 / mes V prípade záujmu volajte uvedené číslo. A.