inzercia, predaj, predám, bazár

Upratovanie chát, domov, bytov, kancelárií

Kategória: Upratovanie

Ponúkam pravidelné aj nepravidelné upratovanie rodinných domov, chát, bytov, kancelárií, prípadne žehlenie… .
Dochvíľnosť, spoľahlivosť a vysoká precíznosť odvedenej práce.

Hodinová sadzba 13€.
Viac info poskytnem po telefóne.

Upratovanie chát, domov, bytov, kancelárií
Podobné inzeráty
Strojové čistenie kobercov,Tepovanie-Upratovanie
Tieto služby vykonávame už 13 rokov. Takže vieme Vám na Vaše otázky a požiadavky odpovedať. Ponúkame profesionálne strojové čistenie lepených veľkometrážnych kobercov ako aj voľné položených. Ďalej ponúkame prenájom tepovačov, párnych čističov (KARCHER),profesionálnych čistiacích rohoží. Prenájom tepovačov KARCHER na 24 hod 25 e.Vrátna záloha je 100 e.Prenájom párneho čističa KARCHER na 24 hod 15 e.Vratná záloha je 50 e.Prenájom profesionálnych čistiacích rohoží je podľa veľkosti rozmerov rohoží. Rohože sú vhodné do všetkých vnútorných priestorov (obchodov, kancelárií, chát, bytov, rodinných domov, chát, hotelov a inde).Ďalej ponúkame tepovacie a upratovacie služby. Tepovanie sedačiek, kobercov, postelí, matracov, stoličiek, taburetiek, áut a iné. Upratovanie rodinných domov, chát, hotelov, kancelárií, chát, bytov a iné. Všetkými ponúkanymi službami sa vieme prispôsobiť Vaším časovým požiadavkám (víkendy SO-NE)po dohode. Tieto služby vykonávame v lokalitách SABINOV, STARÁ ĽUBOVŇA, PREŠOV, KOŠICE ale aj v iných lokalitách podľa požiadaviek zákazníka. Bližšie informácie, ktoré Vás budú zaujímať radi poskytneme po telefóne .
Ponúkam kvalitné upratovanie
Ponúkam kvalitné upratovacie služby, ktoré potešia aj tých náročných. Dôraz kladieme na detail. ⚡ upratovanie domácností ⚡ upratovanie rodinných domov ⚡ upratovanie bytových aj nebytových priestorov ⚡ upratovanie chát ⚡ upratovanie kancelárií ⚡ umývanie okien a žalúzií ⚡ domáce práce ⚡ hĺbkové upratovanie a upratovanie po rekonštrukcii ⚡ úprava dvora, kosenie trávnika Na upratovani sa vieme dohodnúť časovo KEDYKOĽVEK. Upratujem aj v skorých ranných hodinách, takisto aj v neskorých nočných hodinách. Oblasť pôsobenia: Okresy VT, SP, SK, HE, TV
Strojové čistenie kobercov,prenájom tepovačov KARCHER.
Tieto služby vykonávame už 13 rokov. Takže vieme Vám na Vaše otázky a požiadavky odpovedať. Ponúkame profesionálne strojové čistenie lepených veľkometrážnych kobercov ako aj voľné položených. Ďalej ponúkame prenájom tepovačov, párnych čističov (KARCHER),profesionálnych čistiacích rohoží. Prenájom tepovačov KARCHER na 24 hod 25 e.Vrátna záloha je 100 e.Prenájom párneho čističa KARCHER na 24 hod 15 e.Vratná záloha je 50 e.Prenájom profesionálnych čistiacích rohoží je podľa veľkosti rozmerov rohoží. Rohože sú vhodné do všetkých vnútorných priestorov (obchodov, kancelárií, chát, bytov, rodinných domov, chát, hotelov a inde).Ďalej ponúkame tepovacie a upratovacie služby. Tepovanie sedačiek, kobercov, postelí, matracov, stoličiek, taburetiek, áut,kamiónov, dodavok,autobusov, vlakových vagónov a iné. Upratovanie rodinných domov, chát, hotelov, kancelárií, chát, bytov a iné. Všetkými ponúkanymi službami sa vieme prispôsobiť Vaším časovým požiadavkám (víkendy SO-NE)po dohode. Tieto služby vykonávame v lokalitách SABINOV, STARÁ ĽUBOVŇA, PREŠOV, KOŠICE ale aj v iných lokalitách podľa požiadaviek zákazníka. Bližšie informácie, ktoré Vás budú zaujímať radi poskytneme po telefóne .
Strojové čistenie kobercov,prenájom tepovačov KARCHER.
Tieto služby vykonávame už 13 rokov. Takže vieme Vám na Vaše otázky a požiadavky odpovedať. Ponúkame profesionálne strojové čistenie lepených veľkometrážnych kobercov ako aj voľné položených. Ďalej ponúkame prenájom tepovačov, párnych čističov (KARCHER),profesionálnych čistiacích rohoží. Prenájom tepovačov KARCHER na 24 hod 25 e.Vrátna záloha je 100 e.Prenájom párneho čističa KARCHER na 24 hod 15 e.Vratná záloha je 50 e.Prenájom profesionálnych čistiacích rohoží je podľa veľkosti rozmerov rohoží. Rohože sú vhodné do všetkých vnútorných priestorov (obchodov, kancelárií, chát, bytov, rodinných domov, chát, hotelov a inde).Ďalej ponúkame tepovacie a upratovacie služby. Tepovanie sedačiek, kobercov, postelí, matracov, stoličiek, taburetiek, áut,kamiónov, dodavok,autobusov, vlakových vagónov a iné. Upratovanie rodinných domov, chát, hotelov, kancelárií, chát, bytov a iné. Všetkými ponúkanymi službami sa vieme prispôsobiť Vaším časovým požiadavkám (víkendy SO-NE)po dohode. Tieto služby vykonávame v lokalitách SABINOV, STARÁ ĽUBOVŇA,BARDEJOV, PREŠOV, KOŠICE ale aj v iných lokalitách podľa požiadaviek zákazníka. Bližšie informácie, ktoré Vás budú zaujímať radi poskytneme po telefóne .
Strojové čistenie kobercov,prenájom tepovačov KARCHER.
Tieto služby vykonávame už 13 rokov. Takže vieme Vám na Vaše otázky a požiadavky odpovedať. Ponúkame profesionálne strojové čistenie lepených veľkometrážnych kobercov ako aj voľné položených,ale čistenie tvrdých dlažobných plôch. Ďalej ponúkame prenájom tepovačov, párnych čističov (KARCHER),profesionálnych čistiacích rohoží. Prenájom tepovačov KARCHER na 24 hod 25 e.Vrátna záloha je 100 e.Prenájom párneho čističa KARCHER na 24 hod 15 e.Vratná záloha je 50 e.Prenájom profesionálnych čistiacích rohoží je podľa veľkosti rozmerov rohoží. Rohože sú vhodné do všetkých vnútorných priestorov (obchodov, kancelárií, chát, bytov, rodinných domov, chát, hotelov a inde).Ďalej ponúkame tepovacie a upratovacie služby. Tepovanie sedačiek, kobercov, postelí, matracov, stoličiek, taburetiek, áut,kamiónov, dodavok,autobusov, vlakových vagónov a iné. Upratovanie rodinných domov, chát, hotelov, kancelárií, chát, bytov a iné. Všetkými ponúkanymi službami sa vieme prispôsobiť Vaším časovým požiadavkám (víkendy SO-NE)po dohode. Tieto služby vykonávame v lokalitách SABINOV, STARÁ ĽUBOVŇA,BARDEJOV, PREŠOV, KOŠICE ale aj v iných lokalitách podľa požiadaviek zákazníka. Bližšie informácie, ktoré Vás budú zaujímať radi poskytneme po telefóne .
Ponúkame lacné upratovanie  za tu najlepšiu cenu
Ponúkame upratovací servis pre domácností, bytové domy, firmy, ambulancie a iné ! Váš neporiadok náš problém! Neváhajte nás kontaktovať sme tu aby sme vám ušetrili váš vzácny čas! Všetko pre váš čistý a voňavý domov! 1. upratovanie domov od25€ 2. upratovanie bytov od85€ 3. upratovanie spoločných priestorov od3,50€ 4. upratovanie kancelárii od 8,50€/H 5. upratovanie ambulancii od 8,50€/H 6. upratovanie po sťahovaní od 70€ 7. upratovanie po rekonštrukcii od 70€