inzercia, predaj, predám, bazár

Upratovanie malej pobočky v Poprade

Kategória: Brigády

Hľadáme spoľahlivú pani, buď aktívnu dôchodkyňu, alebo mamičku na MD, ktorá si chce privyrobiť upratovaním malej pobočky.
Upratovanie malej pobočky v Poprade
Podobné inzeráty
Upratovanie malej pobočky v Liptovskom Mikuláši
Upratovanie malej pobočky 3 x týždenne.
UPRATOVAČKA - VEDÚCA POBOČKY
Hľadáme zodpovednú pani, ktorá má skúsenosti z upratovaním (nie doma) a ktorá by mala záujem sa stať do cca 3 mesiacov vedúcou pobočky. Ako sa hovorí, najlepším vedúcim je ten, ktorý si prejde prácou zdola hore. Naša spoločnosť UMYJEME TOP, s.r.o. sa už viac ako 5 rokov špecializuje na upratovanie nebytových priestorov v panelákoch. Hľadáme na tieto pobočky: - Žilina - Kysucké Nové Mesto - Čadca Zámerne nedávame mzdové podmienky, pretože zárobok je priamo prepojený z aktivitou. Vy poviete koľko si chcete zarobiť, my urobíme plán ako to dosiahnuť. Je to fér? V prípade záujmu: 1. pošlite životopis na: alebo 2. vyplňte na našom webe krátky dotazník Uzávierka výberového konania je 23.4.2023.
Upratovanie bytu 1 x tyzdenne Slnečnice
Hľadám pani na upratovanie rozľahleho bytu 1 x tyzdenne, spravidla sú to štvrtky od cca 9.00 hodiny na 5 hodín. Je potrebné klasické upratovanie a to utretie prachu, vysávanie, umývanie podláh, kúpeľne, bez umývania riadu, bez zehlenia. Rozlohou cca 150m2. Byt je vždy pripravený na upratovanie, veci sú odložené, žiadne drhnutie špiny. Požiadavky: dochvilnost, zodpovednosť, zmysel pre detail, schopnosť kvalitne upratať, ucta. Cena 50€ / 1 upratovanie. Živnosť výhodou.
Upratovanie rodinného domu Vlkanová okres Banská Bystrica
Hľadám pani/slečnu na upratovanie rodinného domu v obci Vlkanová, okres Banská Bystrica (5 km vlakom od BB, priamo sem chodí vlak, z BB je Vlkanová 7 min. vlakom, zo Sliača 5 min. vlakom, zo Zvolena 10 min. vlakom), ide o pravidelné upratovanie (len upratovanie) raz do týždňa v čase od 08.00 do 17.00 h. (v tomto čase musí byť vykonané upratovanie a musí skončiť do 17.00 h.). Brigáda vhodná aj pre študentky. 7,5 €/hodina. Viac info telefonicky: . Volať od 08.00 do 19.00 h. Ak nedvíham, pošlite sms, zavolám späť.
Prijmem predavačku do malej prevádzky v Poprade
Prijmem predavačku do malej rodinnej predajne, jedná sa o predaj darčekov, ikebán, umelých kvetov a vencov, prevádzka sa nachádza v Tescu,v Poprade.Prac.doba :9.00do 19.00h.
Upratovacie služby
Zbavime Vás nepríjemných poviností. Ponúkame: jednorazové a pravidelne upratovanie upratovanie domácnosti upratovanie vchodov umývanie okien upratovanie po rekonštrukcii Zavolajte nam a dohodneme sa