inzercia, predaj, predám, bazár

Upratovanie v ranných hodinách

Kategória: Brigády

Ponúkam prácu pre upratovačku v ranných hodinách od 7:00 do 11:00 možnosť upraviť podľa požiadaviek . Fixne na 4hodiny . Plat 5,50€ v čistom . Viac informácii na
Upratovanie v ranných hodinách
Podobné inzeráty
Upratovanie
Ponúkam prácu pre Pani upratovačku . 1.—> welness : praca v ranných hodinách cca od 7:00 do 11:00 (4Hod) možnosť prispôsobiť podľa vašich požiadaviek . Mzda 5,50€ na hodinu . 2.—> fitness : práca vo večerných hodinách cca od 19:00 do 00:00 (5Hod) mzda 6€ na hodinu . Čas je môžme upraviť podľa vašich požiadaviek . Smeny sa dohadujú na mesiac dopredu po vzájomnej dohode . Kontaktovať prostredníctvom telefónneho čísla Práca sa nachádza v Šamoríne okres DS
Upratovanie komerčných priestorov Eurovea upratovačka
Aktuálne hľadáme šikovnú upratovačku na upratovanie malého komerčného priestoru v OC Eurovea v ranných hodinách od 8:30 hod na cca 45 min. Požadujeme bezúhonnosťH dochvíľnosť, zmysel pre detail, slušné vystupovanie. Práca Pon-Nedeľa. Mzda 210 EUR na živnosť.
Upratovanie Petržalka 1h/10e
Aktuálne hľadáme ženu, prípadne dvojicu na upratovanie gastro prevádzky na nábreží Dunaja na Petržalskej strane. Jedná sa o menšiu prevádzku, kde je potrebné denne vyprázdniť smetné koše (cca 4ks), umyť dámsku a pánsku toaletu, povysávať a umyť podlahu, pozametať terasu. Práca zaberie 1-1,5 hodiny denne. Pracuje sa každý deň okrem pondelka v ranných hodinách - možné už od 7:00 ráno, max do 10tej musia byť upratovacie práce skončené. Práca je na živnosť. Vhodné pre skúseného kandidáta ideálne z blízkeho okolia. Okrem praxe požadujeme slušné vystupovanie, spoľahlivosť a čistý register trestov. Jedná sa o dlhodobú prácu s možným nástupom ihneď, resp. podľa dohody. V prípade záujmu volajte uvedené číslo. Tešíme sa na Vás na pohovore :)
Upratovanie bytu 1 x tyzdenne Slnečnice
Hľadám pani na upratovanie rozľahleho bytu 1 x tyzdenne, spravidla sú to štvrtky od cca 9.00 hodiny na 5 hodín. Je potrebné klasické upratovanie a to utretie prachu, vysávanie, umývanie podláh, kúpeľne, bez umývania riadu, bez zehlenia. Rozlohou cca 150m2. Byt je vždy pripravený na upratovanie, veci sú odložené, žiadne drhnutie špiny. Požiadavky: dochvilnost, zodpovednosť, zmysel pre detail, schopnosť kvalitne upratať, ucta. Cena 50€ / 1 upratovanie. Živnosť výhodou.
Upratovanie rodinného domu Vlkanová okres Banská Bystrica
Hľadám pani/slečnu na upratovanie rodinného domu v obci Vlkanová, okres Banská Bystrica (5 km vlakom od BB, priamo sem chodí vlak, z BB je Vlkanová 7 min. vlakom, zo Sliača 5 min. vlakom, zo Zvolena 10 min. vlakom), ide o pravidelné upratovanie (len upratovanie) raz do týždňa v čase od 08.00 do 17.00 h. (v tomto čase musí byť vykonané upratovanie a musí skončiť do 17.00 h.). Brigáda vhodná aj pre študentky. 7,5 €/hodina. Viac info telefonicky: . Volať od 08.00 do 19.00 h. Ak nedvíham, pošlite sms, zavolám späť.
Upratovačka 3x do týždňa
Do našej prevádzky Malbo Caffe, Strojárenská 13, Košice hľadáme upratovačku. Upratovanie v ranných hodinách do 11:00. Cca 2 hodiny 3x do týždňa alebo dohoda. Prosím kontaktovať telefonicky. Mzda po dohode.