inzercia, predaj, predám, bazár

Úprava vody - profesionálne zariadenia

Kategória: Remeselné a stavebné práce

Zlú kvalitu vody riešia užívatelia snáď na celom svete. Ak Vaša voda nevyhovuje či už Vašim požiadavkám, alebo zákonom stanoveným hodnotám, jej úpravou viem dosiahnuť požadovanú kvalitu. Účelom úpravy vody je odstránenie existujúcich nečistôt alebo zníženie koncentrácie nežiaducich látok. Na úpravu vody môžu byť použité rôzne varianty tak, aby výsledná kvalita spĺňala Vaše očakávania.
Ako autorizovaný servisný partner Ecowater systems USA ponúkam predaj, inštaláciu a servis prémiových profesionálnych zariadení na úpravu vody značiek Ecowater a North Star. Obidve značky sú vyrábané a distribuované firmou Ecowater systems USA. Jedná sa o najväčšieho výrobcu domácich systémov na úpravu vody na svete s takmer 100-ročnými skúsenosťami a jediného na trhu, ktorý má certifikát nulovej uhlíkovej stopy. Mnoho rokov výskumov a technologických inovácií má za následok stovky patentov. Zariadenia sú vybavené patentovanou technológiou pri ktorej sa regenerácia vykonáva so správnym množstvom soli podľa potrieb domácnosti a nádoba na soľ zostáva medzi dvoma regeneráciami „suchá“.Toto umožňuje výrazne úspory soli v porovnaní s inými zmäkčovačmi.
V portfóliu sú tieto zariadenia:
- zmäkčovače na odstránenie vodného kameňa
- uhlíkový filter na odstránenie pachu chlóru
- zariadenia na odstránenie dusičnanov
- zariadenia na odstránenie železa, mangánu, amónne ióny
- reverzná osmóza
- mikrobiologický filtračný systém
Výhody používania mäkkej vody:
- ochrana a zlepšenie činnosti vykurovacích zariadení a zariadení ktoré sú v styku s vodou
- do 20% menej strát energií na zariadeniach ktoré zohrievajú vodu
- do 60% menej čistiacich prostriedkov na umývanie, upratovanie a pranie
- ochrana a predĺženie životnosti domácich spotrebičov
- ochrana pokožky pred podráždením
- kúpeľňa bez usadenín z vodného kameňa, mäkká voda pre pokožku a vlasy
Viete že?
- Vrstva vodného kameňa s hrúbkou 13 mm spôsobuje energetické straty až 64%
- Ohrievač vody napájaný tvrdou vodou môže stratiť viac ako 40% svojej energetickej účinnosti
Zariadenia sú montované na hlavnej prípojke studenej vody. Na inštaláciu zariadenia je potrebné len miesto so vstupom/výstupom vody pre celý dom, elektrickou zásuvkou a odtokom do kanalizácie. Jedinou obslužnou činnosťou, požadovanou od užívateľa, je doplňovanie zásobníka so soľou v tabletkách ( raz na niekoľko mesiacov).
Cena zmäkčovačov od 860€
Voac info:
Úprava vody - profesionálne zariadenia
Podobné inzeráty
PRÁCA BULDOZEROM
Dobrý deň ponúkam prace buldozérom Komatsu d61ex z 6bodovym zavesenim radlice vyborna na úpravu terenu pozemkov podla potrieb zakaznika. Zaoberáme sa : Rekultivacie pozemkov, vykorenovanie a uhladzanie Uprava vodných tokov Uprava terenu pozemkov podla potrieb zakaznika Lesne hospodarstvo Uprava svaznic nove svaznice uprava skladok odvodnenie atd. Prace viac druhov podla potrieb zakaznika nevahajte nas kontaktovat na tel číslo Komatsu jcb cat zemné práce buldozer pásovýbager uprava pozemkov svaznice takeuchi
celoročne obývateľná chata 5x5m
Vyrábame záhradné domčeky na mieru podľa požiadaviek zákazníka. Vy si určite rozmery, počet a umiestnenie okien, typ strechy, farbu a podobne. celoročne obývateľná chata s terasou, technickou miestnosťou a prístreškom Rozmer 5x5m - celkový Rozmer chaty 4x4m Rozmer terasa 2x5m Rozmer technickej miestnosti 1x3m Rozmer prístrešku 1x2m Vnútorná svetelná výška 220cm Rozmer chaty je pre danú zákazku, radi Vám spravíme stavbu podľa Vašich predstáv a rozmerov. K stavbe dostanete: - Faktúru (fakturácia aj pre s.r.o. a szčo) - Zmluvu o diele - Preberací protokol - Pôdorys (pre ohlasovaciu povinnosť) - V prípade väčších rozmerov vypracovaný stavebný projekt pre stavebné povolenie Pri danom projekte cena zahňuje: - Chata 4x4m - úprava rozmeru podľa požiadavky - Terasa 2x5m - úprava rozmeru podľa požiadavky - Technickú miestnosť 1x3m - úprava rozmeru podľa požiadavky - Prístrešok 1x2m - úprava rozmeru podľa požiadavky - 2 ks plastové okno - 2 ks dvere so zamykaním a kľučkou - elektro inštalácia - kabeláž, zásuvky a vypínače, rozvádzač, svietidlá - plechová strecha alebo šindel - vnútorná izolácia 10cm - vnútorné obitie stien aj stropu - Zateplenie stropu - zateplenie podlahy - samonosnú podlahu s povrchovou úpravou PVC guma, plávajúcapodlaha alebo dlažkovica - Vnútorný náter stieň a stropu - Ochranný náter konštrukcie - odkvapový systémy - vonkajší náter podľa výberu - krokvy strechy od 6x12cm (záleží od veľkosti domčeka) - montáž zadarmo priamo na mieste Možnosť dokúpiť: - plné debnenie strechy - Ďalšie okná navyše - vonkajšia úprava - omietka - kuchynská linka - rozvody voda, odpad Doprava sa dohaduje individuálne, podľa vzdialenosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. vyhladavanie: domcek, zahrada, zahradne, zahradny, chatka, chata, naradie,
Vŕtanie studní so zárukou na množstvo vody
Vŕtanie studní v okresoch Skalica, Senica, Myjava, Malacky, Trnava, Piešťany so zárukou na množstvo vody a hĺbku studne. Vŕtame celoročne aj v zime. Mame dlhoročné skúsenosti s vrtaním studní v celom regióne Záhoria -Vŕtame do všetkých druhov podloží vodným výplachom,alebo kompresorom -Pramene vody si hľadáme sami našim skúseným prútikárom. Vieme Vám vyhľadať smer toku prameňov , hĺbku prameňov a ich výdatnosti na Vašom pozemku, tým garantujeme stabilné a veľké množstvo vody vo vašej studni v každom ročnom období. Každému, kto ma záujem o studňu doporučujeme realizovať studňu do prameňov, ktoré nájde prútikár. Tvrdenie, že všade na pozemku je v podloží rovnaké množstvo vody a je nepodstatné kde sa vŕta - nie je pravda. -Používame len najkvalitnejšie certifikované studničné rúry modré závitovo spájané, strojovo perforované-(perforácie na prítok vody zhotovuje priamo výrobca ich strojová výroba umožňuje väčší počet perforácií a väčší prítok vody do studne z prameňov), hrúbka steny rúry 5,5mm, po ich vložení do vrtu ich obsypame filtračným obsypom dunajský riečny štrk premývaný , čerpaciu skúšku vykonávame za prítomnosti zákazníka , studňa bude následne vyčistená našim čerpadlom. -V prípade záujmu zákazníka realizujeme všetko tiež na kľúč : dodáme tiež nami overené a spoľahlivé ponorné čerpadlo, studničnú šachtu, reguláciu, filtre, osadenie, zapojenie, nastavenie. -K vŕtaniu používame menšie hydraulické vrtné súpravy . Nepotrebujeme k práci zdroj elektrickej energie, naše stroje pracujú na vlastné palivo diesel, alebo benzín -Zákazník nám platí len za funkčnú studňu do ktorej priteká voda z prameňov s dostačujúcim množstvom pre potreby zákazníka. Čerpaciu skúšku vykonávame za prítomnosti zákazníka. -So zákazníkom spisujeme zmluvu o dielo s uvedením záruk, ktoré poskytujeme -Zavolajte nám alebo napíšte email, aby sme si dohodli obhliadku na Vašom pozemku Zavolajte nám, alebo napíšte email.
Vŕtanie studní so zárukou na množstvo vody
Vŕtanie studní v okresoch Skalica, Senica, Myjava (vrátane okolia Stará Turá) , Malacky, Trnava, Piešťany so zárukou na množstvo vody a hĺbku studne. Vŕtame celoročne aj v zime. Mame dlhoročné skúsenosti s vrtaním studní v celom regióne Záhoria -Vŕtame do všetkých druhov podloží vodným výplachom,alebo kompresorom -Pramene vody si hľadáme sami našim skúseným prútikárom. Vieme Vám vyhľadať smer toku prameňov , hĺbku prameňov a ich výdatnosti na Vašom pozemku, tým garantujeme stabilné a veľké množstvo vody vo vašej studni v každom ročnom období. Každému, kto ma záujem o studňu doporučujeme realizovať studňu do prameňov, ktoré nájde prútikár. Tvrdenie, že všade na pozemku je v podloží rovnaké množstvo vody a je nepodstatné kde sa vŕta - nie je pravda. -Používame len najkvalitnejšie certifikované studničné rúry modré závitovo spájané, strojovo perforované-(perforácie na prítok vody zhotovuje priamo výrobca ich strojová výroba umožňuje väčší počet perforácií a väčší prítok vody do studne z prameňov), hrúbka steny rúry 5,5mm, po ich vložení do vrtu ich obsypame filtračným obsypom dunajský riečny štrk premývaný , čerpaciu skúšku vykonávame za prítomnosti zákazníka , studňa bude následne vyčistená našim čerpadlom. -V prípade záujmu zákazníka realizujeme všetko tiež na kľúč : dodáme tiež nami overené a spoľahlivé ponorné čerpadlo, studničnú šachtu, reguláciu, filtre, osadenie, zapojenie, nastavenie. -K vŕtaniu používame menšie hydraulické vrtné súpravy . Nepotrebujeme k práci zdroj elektrickej energie, naše stroje pracujú na vlastné palivo diesel, alebo benzín -Zákazník nám platí len za funkčnú studňu do ktorej priteká voda z prameňov s dostačujúcim množstvom pre potreby zákazníka. Čerpaciu skúšku vykonávame za prítomnosti zákazníka. -So zákazníkom spisujeme zmluvu o dielo s uvedením záruk, ktoré poskytujeme -Zavolajte nám alebo napíšte email, aby sme si dohodli obhliadku na Vašom pozemku Zavolajte nám, alebo napíšte email.
Vŕtanie studní so zárukou na množstvo vody
Vŕtanie studní v okresoch Skalica, Senica, Myjava Trnava,Malacky, Nové Mesto nad Váho, Piešťany, Bratislava , Nitra, so zárukou na množstvo vody a hĺbku studne. Vŕtame celoročne aj v zime. Mame dlhoročné skúsenosti s vrtaním studní v celom regióne Záhoria -Vŕtame do všetkých druhov podloží vodným výplachom,alebo kompresorom -Pramene vody si hľadáme sami našim skúseným prútikárom. Vieme Vám vyhľadať smer toku prameňov , hĺbku prameňov a ich výdatnosti na Vašom pozemku, tým garantujeme stabilné a veľké množstvo vody vo vašej studni v každom ročnom období. Každému, kto ma záujem o studňu doporučujeme realizovať studňu do prameňov, ktoré nájde prútikár. Tvrdenie, že všade na pozemku je v podloží rovnaké množstvo vody a je nepodstatné kde sa vŕta - nie je pravda. -Používame len najkvalitnejšie certifikované studničné rúry modré závitovo spájané, strojovo perforované-(perforácie na prítok vody zhotovuje priamo výrobca ich strojová výroba umožňuje väčší počet perforácií a väčší prítok vody do studne z prameňov), hrúbka steny rúry 5,5mm, po ich vložení do vrtu ich obsypame filtračným obsypom dunajský riečny štrk premývaný , čerpaciu skúšku vykonávame za prítomnosti zákazníka , studňa bude následne vyčistená našim čerpadlom. -V prípade záujmu zákazníka realizujeme všetko tiež na kľúč : dodáme tiež nami overené a spoľahlivé ponorné čerpadlo, studničnú šachtu, reguláciu, filtre, osadenie, zapojenie, nastavenie. -K vŕtaniu používame menšie hydraulické vrtné súpravy . Nepotrebujeme k práci zdroj elektrickej energie, naše stroje pracujú na vlastné palivo diesel, alebo benzín -Zákazník nám platí len za funkčnú studňu do ktorej priteká voda z prameňov s dostačujúcim množstvom pre potreby zákazníka. Čerpaciu skúšku vykonávame za prítomnosti zákazníka. -So zákazníkom spisujeme zmluvu o dielo s uvedením záruk, ktoré poskytujeme -Zavolajte nám alebo napíšte email, aby sme si dohodli obhliadku na Vašom pozemku Zavolajte nám, alebo napíšte email.
Vŕtanie studní so zárukou na množstvo vody
Vŕtanie studní v okresoch Skalica,Senica,Myjava,Trnava,Trenčín , Nové Mesto nad Váhom, Piešťany, Bratislava , Nitra, so zárukou na množstvo vody a hĺbku studne. Vŕtame celoročne aj v zime. Mame dlhoročné skúsenosti s vrtaním studní v celom regióne Záhoria -Vŕtame do všetkých druhov podloží vodným výplachom,alebo kompresorom -Pramene vody si hľadáme sami našim skúseným prútikárom. Vieme Vám vyhľadať smer toku prameňov , hĺbku prameňov a ich výdatnosti na Vašom pozemku, tým garantujeme stabilné a veľké množstvo vody vo vašej studni v každom ročnom období. Každému, kto ma záujem o studňu doporučujeme realizovať studňu do prameňov, ktoré nájde prútikár. Tvrdenie, že všade na pozemku je v podloží rovnaké množstvo vody a je nepodstatné kde sa vŕta - nie je pravda. -Používame len najkvalitnejšie certifikované studničné rúry modré závitovo spájané, strojovo perforované-(perforácie na prítok vody zhotovuje priamo výrobca ich strojová výroba umožňuje väčší počet perforácií a väčší prítok vody do studne z prameňov), hrúbka steny rúry 5,5mm, po ich vložení do vrtu ich obsypame filtračným obsypom dunajský riečny štrk premývaný , čerpaciu skúšku vykonávame za prítomnosti zákazníka , studňa bude následne vyčistená našim čerpadlom. -V prípade záujmu zákazníka realizujeme všetko tiež na kľúč : dodáme tiež nami overené a spoľahlivé ponorné čerpadlo, studničnú šachtu, reguláciu, filtre, osadenie, zapojenie, nastavenie. -K vŕtaniu používame menšie hydraulické vrtné súpravy . Nepotrebujeme k práci zdroj elektrickej energie, naše stroje pracujú na vlastné palivo diesel, alebo benzín -Zákazník nám platí len za funkčnú studňu do ktorej priteká voda z prameňov s dostačujúcim množstvom pre potreby zákazníka. Čerpaciu skúšku vykonávame za prítomnosti zákazníka. -So zákazníkom spisujeme zmluvu o dielo s uvedením záruk, ktoré poskytujeme -Zavolajte nám alebo napíšte email, aby sme si dohodli obhliadku na Vašom pozemku Zavolajte nám, alebo napíšte email.