inzercia, predaj, predám, bazár

Uspávací projektor

Kategória: Ostatné

Aj s originál krabicou.
Víťaz testu s „Inteligentnou technológiou senzoru spánku". Podstata technológie spočíva v tom, že na základe telesnej teploty, pohybu a hlasu určuje, že v akej fáze spánku je dieťa, a k tomu prispôsobuje hudbu a svetlá.
1. fáza - čas uloženia na spánok: listy sa začnú hýbať, jemná hudba a slabé svetlá upokojujú dieťa a pripravujú na spánok.
2. fáza - zaspanie: ako inteligentný senzor sníma menej pohybu dieťaťa, hudba a pohyb hry slabne, aby mohlo bábätko ľahšie zaspať. 3. fáza - spánok: keď už inteligentný senzor nesmíma žiadny zvuk alebo pohyb u dieťatka, premietané svetlá a hudbu nahradia ukľudňujúce svetlá a zvuky.
4. fáza - trvalý spánok: senzor zostáva v stave pripravený celú noc „pozoruje” dieťatko a zapne upokojujúcu hudbu keby sa bábätko náhodou vzbudilo.
5. fáza - budenie: dá sa nastaviť časový spínač v rozmedzí 4, 6, alebo 8 hodín - zapne sa náladové svetlo a jemná hudba, a dieťatko šťastne začína svoj deň.
Uspávací projektor
Podobné inzeráty
Projektor xgimi halo +
Zdravim ma tu na predaj parady projektor ludia kupuju male televizory za velke ceny. Ale tento Projektor vie mat obraz na celu stenu v spalni na pozeranie filmov atd. Projektor ma wifi takze sa viete pripojit na internet. Youtube a dasie stranky na pozeranie filmov bezplatne na webovom prehialdaci. Projektor premieta na stenu v poriaku netreba Ziande platno. Projektor vie sam zaoatrit na stenu. Premieta full hd. Volat na Projektor stal 1.129€ lebo som kuloval k nemu predlzenu zaruku.
Uspávací projektor FISHER-PRICE
FISHER-PRICE uspávací projektor pre pokojné sny.
Uspávací modul ZED
Uspavaci modul Rockit ZED do postielky s osvetlenim, velky zrut bazeriek za nas, pouzivany 1 tyzden v zadu pri srobiku kusok osuchany plast vid.foto
predam projektor s uspavankami Vtech
predam uspavaci projektor, krasny hroch, premieta hviezdicky, farby sa bud menia alebo sa da vybrat jedna, velmi prijemne melodie alebo zvuky lesa, potôčika.., casovac na 15,30 a 45 min, ako nove ziadny fliacik ani skrabancek
predam projektor s uspavankami Vtech
predam uspavaci projektor, krasny hroch, premieta hviezdicky, farby sa bud menia alebo sa da vybrat jedna, velmi prijemne melodie alebo zvuky lesa, potôčika.., hovorena cast je po nemecky ale je to velmi prijemny hlas a pri uspavani to vobec nevadi, casovac na 15,30 a 45 min, ako nove ziadny fliacik ani skrabancek
Predám prenosný smart projektor XGimi Mogo Pro
Predám smart projektor xGimi Mogo Pro, ktorý disponuje reproduktorom od Harman/Kardon, vysokou svietivostou 300 ANSI lm, FullHD rozlíšením a Android operačným systémom (všetky bežné aplikácie Youtube, Netflix, HBO, atd. sú predinštalované). Projektor je rozbaleny, bez krabice, ale plne funkčný v 100% stave. Použitý 2-3 krát pri prezentácii. Kúpený v Alze ako firemny majetok. Viem doložiť faktúru. Možnosť odskúšať pri prevzatí. K projektoru zadarmo pribalím pevnú tašku, tiež kúpenú v Alze, v hodnote 52€ ( Natívne rozlíšenie 1920×1080 px Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px Pomer strán 16:9 Projekčná plocha Minimálna projekčná vzdialenosť 0,3 m Maximálna projekčná vzdialenosť 5,3 m Maximálna uhlopriečka obrazu 254 cm (100 ") Pripojenie HDMI, USB 2.0, Slúchadlový výstup, WiFi