inzercia, predaj, predám, bazár

Útek z Berlína : komix

Kategória: Pre mládež

Predám komix Útek z Berlína od Gerharda Seyfrieda,kt.komicky spracúva tému pádu Berlínskeho múra, zjednotenia východného a západného Nemecka.
Počet strán:62
Útek z Berlína : komix
Podobné inzeráty
Predám komix Stranger things Šestka
Dobrý deň, predám knihu/komix Stranger things Šestka v českom jazyku. Obal je mierne pokrčený inak je kniha v super stave. Len osobný odber Pozrite aj moje ďalšie inzeráty :)
Predám komix Stranger things Krst ohňom v českom jazyku
Dobrý deň, predám knihu/komix Stranger things Krst ohňom v českom jazyku. Obal je mierne pokrčený inak je kniha v super stave. Len osobný odber Pozrite aj moje ďalšie inzeráty :)
Predám knihu - Dedkov veľký útek
Kniha - Dedkov veľký útek Predám za 5€ + poštovné
Foglar a Vlastimil Toman
Predá čisto nové knihy. Hoši od bobří řeky 20€ Vypravy do stracenych svetu 15€ komix vydavany aj v ABC
Maximum ride 2
Ponukam na predaj japonský manga komix Maximum ride 2 od Jamesa Pattersona. Stav je výborný, kniha je ako nová. Pôvodna cena bola 9,05€ Predám ju za 5€. Výška nakladov na prepravu zaleži od toho cez akú prepravnú spoločnost je poslaná, prípadne od váhy balíka a dalších služieb navyše ako je napriklad dobierka. U mňa môžete platit - vopred na účet alebo na dobierku. Posielam cez poštu alebo packetou. V pripade zaujmu o viac vecí je možna dohoda na celkovej cene balika. Ak máte otázky kludne mi zavolajte alebo napíšte mail a ja sa pokúsim ich čo najlepšie zodpovedať. Veci predávam z dôvodu dlhodobého nevyužitia a zaberajú mi už len vela miesta. Dúfam teda, že najdu svojho noveho majitela, ktorému poslúžia.
Tokyo Ghoul komix
kupované nové, čítaný stav, cena za kus