inzercia, predaj, predám, bazár

Útulný dom neďaleko Mŕtveho mora – len 15km od Podhájskej

Kategória: Domy

Hľadáte pre seba ideálny vidiecky dom na trvalé bývanie alebo víkendové pobyty a zároveň chcete ochrániť svoje finančné prostriedky pred stále sa zvyšujúcou infláciou? Ponúkame na predaj 2+1 izbový útulný vidiecky dom, ktorý sa nachádza v obci Plavé Vozokany, Okres Levice, vzdialenej len 15 km od obľúbených termálnych kúpeľov Podhájska.
Termálne kúpele Podhájska sa vyznačujú unikátnou vodou s podobným zložením ako Mŕtve more. Predstavte si, aké by to bolo oddýchnuť si v tejto liečivej vode kedykoľvek, keď budete mať chuť.

= Bonusy
Dom je vhodný aj ako investícia. Zásadným bonusom investovania do kúpy nášho vidieckeho domu je ochrana vašich financií pred infláciou. Pri inflačnom vývoji, ktorý v dnešnej dobe sledujeme a stabilnom vývoji cien nehnuteľností, je kúpa domu jedným z najlepších spôsobov dlhodobej ochrany vašich financií. Za toto rozhodnutie vám v budúcnosti poďakujú aj vaše deti.
Súčasťou predajnej ponuky sú nové elektrospotrebiče (chladnička s mrazničkou, práčka Whirpool, elektrická rúra s plynovým sporákom značky MORA, bojler), ako aj nádherné liatinové kachle.
Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa s kvalitnou pitnou vodou v hĺbke už dva metre, čo je v dnešnej dobe, poznačenej čoraz častejším nedostatkom vody, ďalší výrazný bonus predávanej nehnuteľnosti

= Prečo sa rozhodnúť pre kúpu nášho domu?
Nehnuteľnosť so svojim okolím poskytuje príjemné zázemie pre aktívne trávenie voľných chvíľ s rodinou alebo priateľmi. Tento očarujúci vidiecky dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlný a pokojný domov v malebnej dedinke s dobrou občianskou vybavenosťou a známymi kúpaliskami v blízkom okolí. Ponúka výhodu dobrej dostupnosti, nízkych nákladov na bývanie a vykurovanie a veľkého vlastného dvora, na ktorom si nájdu miesto pre svoje hry deti, ale aj domáci miláčikovia.

= Dispozícia
Ponúkaný dom je jednopodlažný s podkrovným priestorom, 2 izbami, komorou, kuchyňou, kúpeľňou, toaletou a úložným priestorom. Dom je situovaný v centre tichej obce, na parcele o výmere 116 m2 s pozemkom s celkovou výmerou 785 m2. Nedávno prešiel rekonštrukciou – nová strecha, fasáda, okná, kúpeľňa s moderným sprchovým kútom, omietky, maľovky, nátery, obklady, dlažby, plávajúce podlahy …

= Inžinierske siete
Dom je pripojený na obecný vodovod. Samozrejmosťou inžinierskej vybavenosti je elektrická prípojka.

= Lokalita
Obec Plavé Vozokany leží v blízkosti známych kúpeľov Podhájska (15 km), Santovka (28 km), Dudince (42 km) či kúpalísk Margita - Ilona (Levice, 29 km) a Vadaš (Štúrovo, 40 km). Dom je tak ideálnou voľbou pre nových majiteľov, ktorí si po aktívnom dni radi oddýchnu pri kúpeli v horúcom prameni. Okolie obce je vhodné na nenáročnú cyklotursitiku v rámci blízkeho cyklookruhu „Veľký okruh mikroregiónu Termál“. V katastri obce sa nachádza vodná nádrž s možnosťou rybolovu.

RK prosím nereagovať.

Cena:
97 800 €
Dohoda vítaná.
Volajte ešte dnes:
Útulný dom neďaleko Mŕtveho mora – len 15km od Podhájskej
Podobné inzeráty
Rodinný dom neďaleko Mŕtveho mora – len 15km od Podhájskej
Hľadáte pre seba ideálny vidiecky dom na trvalé bývanie alebo víkendové pobyty a zároveň chcete ochrániť svoje finančné prostriedky pred stále sa zvyšujúcou infláciou? Ponúkame na predaj 2+1 izbový útulný vidiecky dom, ktorý sa nachádza v obci Plavé Vozokany, Okres Levice, vzdialenej len 15 km od obľúbených termálnych kúpeľov Podhájska. Termálne kúpele Podhájska sa vyznačujú unikátnou vodou s podobným zložením ako Mŕtve more. Predstavte si, aké by to bolo oddýchnuť si v tejto liečivej vode kedykoľvek, keď budete mať chuť. = Bonusy Dom je vhodný aj ako investícia. Zásadným bonusom investovania do kúpy nášho vidieckeho domu je ochrana vašich financií pred infláciou. Pri inflačnom vývoji, ktorý v dnešnej dobe sledujeme a stabilnom vývoji cien nehnuteľností, je kúpa domu jedným z najlepších spôsobov dlhodobej ochrany vašich financií. Za toto rozhodnutie vám v budúcnosti poďakujú aj vaše deti. Súčasťou predajnej ponuky sú nové elektrospotrebiče (chladnička s mrazničkou, práčka Whirpool, elektrická rúra s plynovým sporákom značky MORA, bojler), ako aj nádherné liatinové kachle. Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa s kvalitnou pitnou vodou v hĺbke už dva metre, čo je v dnešnej dobe, poznačenej čoraz častejším nedostatkom vody, ďalší výrazný bonus predávanej nehnuteľnosti = Prečo sa rozhodnúť pre kúpu nášho domu? Nehnuteľnosť so svojim okolím poskytuje príjemné zázemie pre aktívne trávenie voľných chvíľ s rodinou alebo priateľmi. Tento očarujúci vidiecky dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlný a pokojný domov v malebnej dedinke s dobrou občianskou vybavenosťou a známymi kúpaliskami v blízkom okolí. Ponúka výhodu dobrej dostupnosti, nízkych nákladov na bývanie a vykurovanie a veľkého vlastného dvora, na ktorom si nájdu miesto pre svoje hry deti, ale aj domáci miláčikovia. = Dispozícia Ponúkaný dom je jednopodlažný s podkrovným priestorom, 2 izbami, komorou, kuchyňou, kúpeľňou, toaletou a úložným priestorom. Dom je situovaný v centre tichej obce, na parcele o výmere 116 m2 s pozemkom s celkovou výmerou 785 m2. Nedávno prešiel rekonštrukciou – nová strecha, fasáda, okná, kúpeľňa s moderným sprchovým kútom, omietky, maľovky, nátery, obklady, dlažby, plávajúce podlahy … = Inžinierske siete Dom je pripojený na obecný vodovod. Samozrejmosťou inžinierskej vybavenosti je elektrická prípojka. = Lokalita Obec Plavé Vozokany leží v blízkosti známych kúpeľov Podhájska (15 km), Santovka (28 km), Dudince (42 km) či kúpalísk Margita - Ilona (Levice, 29 km) a Vadaš (Štúrovo, 40 km). Dom je tak ideálnou voľbou pre nových majiteľov, ktorí si po aktívnom dni radi oddýchnu pri kúpeli v horúcom prameni. Okolie obce je vhodné na nenáročnú cyklotursitiku v rámci blízkeho cyklookruhu. V katastri obce sa nachádza vodná nádrž s možnosťou rybolovu. RK prosím nereagovať. Cena: 87 800 € Zlacnené z 97 800 € Dohoda vítaná. Volajte ešte dnes:
Dom s 2 apartmánmi v druhej línii od mora, skvelá lokalita,
Referenčné číslo: CKM_680 Dispozícia: 4 samostatné spálne a 2 kúpeľne, výhľad na more, 2 parkovacie miesta, druhá línii od mora Obytná plocha domu: 120 m2 Pozemok: 200m2 Vzdialenosť od mora: 50 m, druhý rad od mora Lokalita: Murter Stavba: tehla rok 1990 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 306.340 EUR (cena zahrňujúca realitnú províziu) Popis: Realitná kancelária Relax Properties Vám ponúka na predaj radový dom so záhradou a parkovacím miestom v druhej línii od mora len 50m. Ide o radový dvojdom, kde je na predaj jedna polovica. Dom sa nachádza vo výbornej lokalite, ktorá je pokojná a tichá a pritom blízko veľmi atraktívnych pláží Podvrška a Slanica. Dom dispozične pozostáva z prízemia, prvého poschodia a podkrovia. Na prízemí a na prvom poschodí sa nachádzajú samostatné apartmány. Ideálne aj pre toho, kto by uvažoval o kúpu nehnuteľností s niekým na polovicu, pretože každý môže mať súkromie. K domu prislúchajú 2 parkovacie miesta. APARTMÁN – PRÍZEMIE Pozostáva zo špajze, kuchyne, jedálne a obývačky, chodby, dvoch spální, kúpeľne a krytej terasy. Na prízemí je aj dvor s grilom. APARTMÁN – POSCHODIE Pozostáva z vonkajšieho schodiska, kuchyne, jedálne a obývačky, chodby, dvoch spální, kúpeľne a dvoch balkónov. Budova bola postavená v roku 1990. Fasáda je nová. Dom má veľký potenciál a je vhodný na rodinný život alebo aj na turistický prenájom, vzhľadom na jeho skvelú a žiadanú polohu. Vzdialenosť od mora: 50m
9-spáľňový dom, 50m od mora, Primošten, Chorvátsko
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_2975 Miesto: Primošten Typ nehnuteľnosti: dom/villa Cena 1.009.400 € Dom obytná plocha: 410m2 Veľkosť pozemku: 240m2 Dispozícia: 9 spálni, 9 kúpeľní, terasy s výhľadom na more Vzdialenosť od mora: 50 m   Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Výhľad na more Orientácia juh, juhozápad Vzdialenosť od letiska 42 km Dom postavený v roku 2001 50m od mora   Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj tento dom, ktorý je v jedinečnej lokalite v Primoštene. Nachádza sa 10 minút chôdze od centra mesta, 50 metrov od pláže a mora. Nehnuteľnosť disponuje s 3 apartmánmi v dome, ktorý bol postavený v roku 2001. Budova sa nachádza na pozemku o výmere 240 m2 a je rozdelená na tri podlažia s ďalším priestorom ktorý sa nachádza v suteréne o výmere 50 m2. Prízemný apartmán o rozlohe 150 m2 pozostáva zo štyroch spální, dvoch kuchýň s jedálňou a 3  kúpeľní. Toto podlažie je v súčasnosti rozdelené na tri jednoizbové byty. Z obývačky a spálne je výstup na terasu 50 m2. Apartmán na prvom poschodí 129 m2, pozostáva zo štyroch spální, dvoch kuchýň s jedálňou a 2 kúpeľní. Toto podlažie je v súčasnosti rozdelené na tri jednoizbové byty. Zo všetkých apaprtmánov bytov je vstup na priestrannú terasu (2,5 m x 11 m) s krásnym výhľadom na more a pláž. Apartmán na druhom poschodí 129 m2 pozostáva zo štyroch spální, dvoch kuchýň s jedálňou a troch kúpeľní. Toto podlažie je v súčasnosti rozdelené na tri jednoizbové byty. Každý apartmán má prístup na vlastnú terasu (6 m x 11 m) s výhľadom na more. Dom má všetku potrebnú infraštruktúru, ako aj parkovacie miesta vo dvore.   Viac o Primoštene Primošten je vzdialený 45 minút jazdy severne od Splitu, letiska a Trogiru. Pre mnohých ľudí s mladými rodinami je to vyhľadávaná dovolenková destinácia. Je to snáď najkrajšia z dedín pozdĺž tohto pobrežia a stále si zachováva nadčasový stredomorský vzduch s pomalým tempom života a úzkymi uličkami. Tím ktorí si zamilovali túto oblasť, netreba predstavovať krásu pláži a čistotu mora. Množstvo ľudí už dávno našlo tu svoj raj a opätovne sa tu vracajú. Pri pobyte v mestečku Primošten sa ľahko dostanete aj do jedného z najkrajších národných parkov Krka. Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Primoštene, zistili, že práve tu našli pokoj a tiché kúzlo spojené s touto lokalitou. V samotnom Primoštene je na predaj veľmi málo dovolenkových apartmánov a víl, čo si drží svoju cenu nesmierne nehnuteľnosti vysoko. Zlatý kvet Európy, najvyššie európske ocenenie v oblasti cestovného ruchu, získalo toto mestečko Primošten, ktoré sa nachádza neďaleko krásneho historického Šibeniku. O to viac, čo sa tu dá objavovať.
Dom v TOP lokalite, prvá línia pri mori, mesto Primošten, Ch
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4164 Miesto: Primošten (10 minút pešo od centra mesta) Typ nehnuteľnosti: dom/villa Cena 1.028.970 € Dom obytná plocha: 270 m2 Veľkosť pozemku: 365 m2 Dispozícia: 8 spálni, 6 kúpeľní Vzdialenosť od mora: 15 m (prvá línia od mora!) Orientácia na juh Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Septik Vzdialenosť od letiska 41 km Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Prvá línia pri mori Orientácia na juh Záhrada Vonkajšie stolovanie Panoramatický výhľad na more Samostatne stojaci dom TOP lokalita! Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj tento krásny rodinný dom v prvej línii od mora, len desať minút chôdze od centra Primoštenu. Dom pozostáva zo šiestich apartmánov. Na prízemí sa nachádza štúdio/garsónka a jednoizbový apartmán. Na prvom poschodí sa nachádza dvojizbový a jednoizbový apartmán. Zatiaľ čo na druhom poschodí je dvojizbový a štúdiový apartmán. Všetky apartmány majú prístup na terasu s výhľadom na more! Ideálna investičná príležitosť! V záhrade sa pestujú rôzne rastliny, ktoré dotvárajú príjemnú stredomorskú atmosféru. Viac o Primoštene Primošten patrí medzi najobľúbenejšie a najviac vyhľadávané destinácie v Chorvátsku. Je vzdialený 45 minút jazdy severne od Splitu, letiska a Trogiru. Pre mnohých ľudí s mladými rodinami je to vyhľadávaná dovolenková destinácia. Je to snáď najkrajšia z dedín pozdĺž tohto pobrežia a stále si zachováva nadčasový stredomorský vzduch s pomalým tempom života a úzkymi uličkami. Tím ktorí si zamilovali túto oblasť, netreba predstavovať krásu pláži a čistotu mora. Množstvo ľudí už dávno našlo tu svoj raj a opätovne sa tu vracajú. Pri pobyte v mestečku Primošten sa ľahko dostanete aj do jedného z najkrajších národných parkov Krka. Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Primoštene, zistili, že práve tu našli pokoj a tiché kúzlo spojené s touto lokalitou. V samotnom Primoštene je na predaj veľmi málo dovolenkových apartmánov a víl, čo si drží svoju cenu nesmierne nehnuteľnosti vysoko. Zlatý kvet Európy, najvyššie európske ocenenie v oblasti cestovného ruchu, získalo toto mestečko Primošten, ktoré sa nachádza neďaleko krásneho historického Šibeniku. O to viac, čo sa tu dá objavovať.
Rodinný dom s bazénom, 300m od mora, Zadar, Chorvátsko
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4192 Miesto: Zadar Typ nehnuteľnosti: rodinný dom s pozemkom Cena 581.950 € Obytná plocha domu: 180 m² Pozemok: 494 m2 Dispozícia: 4 spálne a 4 kúpeľne Vzdialenosť od mora: 300 m Elektrina Voda z vodovodu kanalizácia Telefón / Internet Prístup autom Vzdialenosť od centra: 500 m Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Bazén Blízko pláže Kompletne zariadený Popis: RK Relax properties Vám ponúka na predaj tento krásny rodinný dom s bazénom neďaleko mesta Zadar. Nehnuteľnosť je vzdialená len 300 m od mora a 500 m od centra mesta. Dom je postavený na pozemku o výmere 494 m2, obytná plocha domu je 180 m2. Nehnuteľnosť pozostáva z 3 poschodí. V suteréne sa nachádza jednoizbový byt s vlastným vchodom, ktorý pozostáva zo spálne, kuchyne a jedálne, obývačky a kúpeľne. Prízemie a poschodie sú riešené ako jeden celok na dvoch podlažiach. Prízemie pozostáva z kuchyne a jedálne, obývacej izby, kúpeľne a vnútorných schodov, ktoré vedú na posledné poschodie. Na prvom poschodí sú 3 izby, kúpeľňa a WC. Celý dom je vybavený klimatizáciou. K dispozícii sú celkom 3 parkovacie miesta. Dom je vzdialený len 30 minút od najbližšieho letiska. Viac o Zadare Zadar má svoje vlastné letisko, je dôležitým a rastúcim mestom. Nedávno bol opísaný ako „hlavné mesto zábavy v Chorvátsku“ a nestalo sa tak náhodou. Je blízko ostrova Pag, ďalej národného parku Plitvice, kde sa konajú početné hudobné a kultúrne festivaly. Nehnuteľnosti v Zadare a nehnuteľnosti v okolí Zadaru sú stále cenovo dostupné, no ich hodnota sa bude zvyšovať, a to nielen z dôvodu všeobecného zlepšenia vyhliadok zhodnotenia chorvátskeho majetku, ale aj prijatím meny Euro od 1.1.2023 Vily na pobreží neďaleko Zadaru sú skvelými dovolenkovými lokalitami a byty v meste Zadar sú vyhľadávané turistami aj domácimi. Blízkosť Plitvice, najznámejšieho chorvátskeho národného parku, a kultúrny rozmer turistického priemyslu robí nehnuteľnosť v Zadare žiaducou.
Radový kamenný dom, druhá línia od mora, Tisno, Chorvátsko
Referenčné číslo: CKT-674 Typ nehnuteľnosti: radový kamenný dom Posledná rekonštrukcia: v roku 2012 Dispozícia: 2 poschodia 1 samostatná spálňa, 2 kúpeľne, parkovanie vo dvore Rozloha domu: 108 m 2 Rozloha pozemku: 77 m2 Vzdialenosť od mora: 20m (druhá línia) Cena: 273.000€ RK Relax Properties Vám ponúka zrekonštruovaný kamenný dom v druhej línii od mora len 20 m od mora na predaj v Tisne. Dom pozostáva z prízemia a prvého poschodia. PRÍZEMIE Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, jedálne a obývačky, kúpeľne. Na poschodie vedú vnútorné schody. PODLAŽIE: Pozostáva zo spálne, kúpeľne a balkóna. K domu prislúcha aj dvor 77 m2. Vo dvore je možnosť parkovania. Vzdialenosť od mora: 20m