inzercia, predaj, predám, bazár

UYN MAN VISYON LIGHT 2.0 S/M

Kategória: Funkčné prádlo

Predám nové tričko UYN nepoužité veľkosť S/M

Košeľa základnej vrstvy Visyon Light Base Layer ponúka rovnaké rafinované funkcie ako zvyšok línie Visyon, ale je ľahšia, aby vyhovovala typickým podmienkam v polovici sezóny. Systém 3D Coolvent s mikro-kanálmi umožňuje košeľu udržať telo chladné počas atletickej aktivity a prebytočného potu od tela. Špeciálna technológia hypermotion eliminuje švy v oblasti ramien pre väčšiu slobodu pohybu a lepšie fit.
UYN MAN VISYON LIGHT 2.0  S/M
Podobné inzeráty
Termotricko UYN
Predám úplne nové termotricko značky UYN CASHMERE SHINY 2.0 W. Topka medzi termopradlom. Nesadla veľkosť. Farba čierno strieborné. Len vyskúšame. Veľkosť S/M. Pôvodná cena 179€. Moja cena 120€.
UYN dámske tričko
Nenosené kvalitne tričko, vhodne na beh- maratóny. Rýchlo schne , dýcha. Top kvalita Veľkosť L
Mammut Rime Light IN Flex Vest Women Nové Veľkost  XL
Rime Light In Flex Vest je ľahká izolačná vesta s vodoodpudivými vlastnosťami vďaka materiálu Pertex® Quantum Air. Výplň dodáva bunde optimálne vlastnosti zadržiavania tepla. Strečové prvky zvyšujú slobodu pohybu, aby sa pri výstupoch a zjazdoch zaistil dobrý pocit za každých okolností. Bunda je kompatibilná s batohom a lezeckým postrojom, čo z nej robí ideálnu voľbu pre všetky vaše horské dobrodružstvá. Ak bundu nepotrebujete, môžete ju jednoducho uložiť do ľavého predného vrecka a nosiť so sebou.
DYNAFIT - Women's Ride Light DST Shorts - S
Minimalistické dámske cyklistické kraťasy Ride Light Dst Shorts sú všestranným pomocníkom na každej túre. Prinášajú maximálnu voľnosť pohybu aj vysokú priedušnosť, aby ste sa neprehriali pri stúpaní. Technológia 4-Way Stretch neobmedzuje pri pohybe ani neškrtí a vy tak môžete naplno využiť silu a rýchlosť svojich nôh. Šortky majú dve hlbšie vrecká na zips, ktoré sú dobre prístupné a strečový pás pre pohodlné nosenie. Ďalej sú tu reflexné detaily pre lepšiu viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach.
Mammut Aconcagua Light ML Jacket Men nové 3XL
Stredná vrstva, na ktorú sa môžete spoľahnúť v horách: bunda Aconcagua Light ML Jacket je funkčná bunda šitá na mieru horským podmienkam. Ľahký, pohodlný a pružný materiál s vysokou priedušnosťou vám pomôže zdolať stúpanie aj klesanie. Vďaka plochému dizajnu švov sa cítite veľmi pohodlne a vyhýba sa treniu pod batohom. Technická stredná vrstva, ktorá kladie najvyššiu prioritu na dobrý výkon.