inzercia, predaj, predám, bazár

Už 6 RD v rezidencii Hažín máme rezervovaných

Kategória: Domy

Rozmýšľate nad kúpou domu v Michalovciach, no zdajú sa Vám ceny neskutočne vysoké? Tak necelých 7 minút cesty autom od okresného mesta Michalovce, ďaleko od rušných ciest sa nachádza táto
budúca moderná výstavba rodinných domov v obci Hažín.


Patrik Ondo z Reality Zemplín, ponúka na predaj moderné, nizkoenergetické rodinné domy v rezidencii Hažín.


Lokalita:


Je takmer nemožné skĺbiť vítaný pokoj vidieka s výbornou dostupnosťou do mesta, dobré susedstvo, bezpečné okolie a súčasne dobrú občiansku vybavenosť ako potraviny, hostinec, fitnescentrum, tenisový kurt, viacúčelové a detské ihrisko.

Lokalita rezidencie spĺňa všetky spomenuté atribúty a preto nie je nič prekvapujúce, že je považovaná za jednu z top dedín pri Michalovciach.


Dom:


Voľných je už len 5 z 11 bungalovov, k ktorým prislúchajú inžinierske siete ako elektrina, voda, kanalizácia a taktiež nová asfaltová príjazdová cesta. Tak si uchmatnite ten svoj aj vy. :-)


Spomínaný bungalov má • vstupnú chodbu • obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou • komoru na potraviny • terasu • tri spálne • dve kúpeľne • sklad


Záhrada pri dome je tak akurát – ani malá, ani veľká. Nielen na rannú kávu, nedeľný obed či tréning za kosačkou ale aj večernú grilovačku s priateľmi. Autá si pohodlne zaparkujete na vlastnom pozemku a to dve až tri autá.


Vítaný pocit nekonečného priestoru Vám budú vytvárať veľkoformátové antracitové okná z obývacej časti a spálne, ktoré dom doslova prepájajú s exteriérom.


Podlahová plocha domu s terasou je 163,15 m², zastavaná plocha 198,8 m² a pozemku celkovo je 595,85 m²



Na tomto projekte rezidencia Hažín sme už začali pracovať a odovzdávať ich budeme v hrubej stavbe. K štandardom domu bude patriť Ytong 300, Salamander plastové okná s trojsklom a profilom 92 mm a betónová strešná škridla Terran.



Ak hľadáte úplne nové bývanie s dokončením podľa vlastných vízii, tak táto moderná novostavba je určená presne pre Vás.



Cena 165 000 €


Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť.
Uvítame Vás pri dobrej káve na Námesti osloboditeľov 1 (Družstevný dom)

Texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Už 6 RD v rezidencii Hažín máme rezervovaných
Podobné inzeráty
Bývajte v novej rezidencii Hažín
Rozmýšľate nad kúpou domu v Michalovciach, no zdajú sa Vám ceny neskutočne vysoké? Tak necelých 7 minút cesty autom od okresného mesta Michalovce, ďaleko od rušných ciest sa nachádza táto budúca moderná výstavba rodinných domov v obci Hažín. Patrik Ondo z Reality Zemplín, ponúka na predaj moderné, nizkoenergetické rodinné domy v rezidencii Hažín. Lokalita: Je takmer nemožné skĺbiť vítaný pokoj vidieka s výbornou dostupnosťou do mesta, dobré susedstvo, bezpečné okolie a súčasne dobrú občiansku vybavenosť ako potraviny, hostinec, fitnescentrum, tenisový kurt, viacúčelové a detské ihrisko. Lokalita rezidencie spĺňa všetky spomenuté atribúty a preto nie je nič prekvapujúce, že je považovaná za jednu z top dedín pri Michalovciach. Dom: Voľných je už len 5 z 11 bungalovov, k ktorým prislúchajú inžinierske siete ako elektrina, voda, kanalizácia a taktiež nová asfaltová príjazdová cesta. Tak si uchmatnite ten svoj aj vy. :-) Spomínaný bungalov má: • vstupnú chodbu • obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou • komoru na potraviny • terasu • tri spálne • dve kúpeľne • sklad Záhrada pri dome je tak akurát – ani malá, ani veľká. Nielen na rannú kávu, nedeľný obed či tréning za kosačkou ale aj večernú grilovačku s priateľmi. Autá si pohodlne zaparkujete na vlastnom pozemku a to dve až tri autá. Vítaný pocit nekonečného priestoru Vám budú vytvárať veľkoformátové antracitové okná z obývacej časti a spálne, ktoré dom doslova prepájajú s exteriérom. Podlahová plocha domu s terasou je 163,15 m², zastavaná plocha 198,8 m² a pozemku celkovo je 595,85 m² Na tomto projekte rezidencia Hažín sa už onedlho začne pracovať a odovzdávať ich budeme v hrubej stavbe. K štandardom domu bude patriť Ytong 300, Salamander plastové okná s trojsklom a profilom 92 mm a betónová strešná škridla Terran. Ak hľadáte úplne nové bývanie s dokončením podľa vlastných vízii, tak táto moderná novostavba je určená presne pre Vás. Cena 165 000 € Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námesti osloboditeľov 1 (Družstevný dom) Texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Na tomto projekte Rez. Hažín sa už onedlho začne pracovať
Rozmýšľate nad kúpou domu v Michalovciach, no zdajú sa Vám ceny neskutočne vysoké? Tak necelých 7 minút cesty autom od okresného mesta Michalovce, ďaleko od rušných ciest sa nachádza táto budúca moderná výstavba rodinných domov v obci Hažín. Patrik Ondo z Reality Zemplín, ponúka na predaj moderné, nizkoenergetické rodinné domy v rezidencii Hažín. Lokalita: Je takmer nemožné skĺbiť vítaný pokoj vidieka s výbornou dostupnosťou do mesta, dobré susedstvo, bezpečné okolie a súčasne dobrú občiansku vybavenosť ako potraviny, hostinec, fitnescentrum, tenisový kurt, viacúčelové a detské ihrisko. Lokalita rezidencie spĺňa všetky spomenuté atribúty a preto nie je nič prekvapujúce, že je považovaná za jednu z top dedín pri Michalovciach. Dom: Voľných je už len 5 z 11 bungalovov, k ktorým prislúchajú inžinierske siete ako elektrina, voda, kanalizácia a taktiež nová asfaltová príjazdová cesta. Tak si uchmatnite ten svoj aj vy. ???? Spomínaný bungalov má: • vstupnú chodbu • obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou • komoru na potraviny • terasu • tri spálne • dve kúpeľne • sklad Záhrada pri dome je tak akurát – ani malá, ani veľká. Nielen na rannú kávu, nedeľný obed či tréning za kosačkou ale aj večernú grilovačku s priateľmi. Autá si pohodlne zaparkujete na vlastnom pozemku a to dve až tri autá. Vítaný pocit nekonečného priestoru Vám budú vytvárať veľkoformátové antracitové okná z obývacej časti a spálne, ktoré dom doslova prepájajú s exteriérom. Podlahová plocha domu s terasou je 163,15 m², zastavaná plocha 198,8 m² a pozemku celkovo je 595,85 m². Na tomto projekte rezidencia Hažín sa už onedlho začne pracovať a odovzdávať ich budeme v hrubej stavby. K štandardom domu bude patriť Ytong 300, Salamander plastové okná s trojsklom a profilom 92 mm a betónová strešná škridla Terran. Ak hľadáte úplne nové bývanie s dokončením podľa vlastných vízii, tak táto moderná novostavba je určená presne pre Vás. Cena 165 000 € Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námesti osloboditeľov 1 (Družstevný dom). Texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Čoskoro začíname s výstavbou iba 7min od Michaloviec
Rozmýšľate nad kúpou domu v Michalovciach, no zdajú sa Vám ceny neskutočne vysoké? Tak necelých 7 minút cesty autom od okresného mesta Michalovce, ďaleko od rušných ciest sa nachádza táto budúca moderná výstavba rodinných domov v obci Hažín. Patrik Ondo z Reality Zemplín, ponúka na predaj moderné, nizkoenergetické rodinné domy v rezidencii Hažín. Lokalita: Je takmer nemožné skĺbiť vítaný pokoj vidieka s výbornou dostupnosťou do mesta, dobré susedstvo, bezpečné okolie a súčasne dobrú občiansku vybavenosť ako potraviny, hostinec, fitnescentrum, tenisový kurt, viacúčelové a detské ihrisko. Lokalita rezidencie spĺňa všetky spomenuté atribúty a preto nie je nič prekvapujúce, že je považovaná za jednu z top dedín pri Michalovciach. Dom: Voľných je už len 5 z 11 bungalovov, k ktorým prislúchajú inžinierske siete ako elektrina, voda, kanalizácia a taktiež nová asfaltová príjazdová cesta. Tak si uchmatnite ten svoj aj vy. :-) Spomínaný bungalov má: • vstupnú chodbu • obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou • komoru na potraviny • terasu • tri spálne • dve kúpeľne • sklad Záhrada pri dome je tak akurát – ani malá, ani veľká. Nielen na rannú kávu, nedeľný obed či tréning za kosačkou ale aj večernú grilovačku s priateľmi. Autá si pohodlne zaparkujete na vlastnom pozemku a to dve až tri autá. Vítaný pocit nekonečného priestoru Vám budú vytvárať veľkoformátové antracitové okná z obývacej časti a spálne, ktoré dom doslova prepájajú s exteriérom. Podlahová plocha domu s terasou je 163,15 m², zastavaná plocha 198,8 m² a pozemku celkovo je 595,85 m². Na tomto projekte rezidencia Hažín sa už onedlho začne pracovať a odovzdávať ich budeme v hrubej stavby. K štandardom domu bude patriť Ytong 300, Salamander plastové okná s trojsklom a profilom 92 mm a betónová strešná škridla Terran. Ak hľadáte úplne nové bývanie s dokončením podľa vlastných vízii, tak táto moderná novostavba je určená presne pre Vás. Cena 165 000 € Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námesti osloboditeľov 1 (Družstevný dom). Texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Nová rezidencia neďaleko Michaloviec
Rozmýšľate nad kúpou domu v Michalovciach, no zdajú sa Vám ceny neskutočne vysoké? Tak necelých 7 minút cesty autom od okresného mesta Michalovce, ďaleko od rušných ciest sa nachádza táto budúca moderná výstavba rodinných domov v obci Hažín. Patrik Ondo z Reality Zemplín, ponúka na predaj moderné, nizkoenergetické rodinné domy v rezidencii Hažín. Lokalita: Je takmer nemožné skĺbiť vítaný pokoj vidieka s výbornou dostupnosťou do mesta, dobré susedstvo, bezpečné okolie a súčasne dobrú občiansku vybavenosť ako potraviny, hostinec, fitnescentrum, tenisový kurt, viacúčelové a detské ihrisko. Lokalita rezidencie spĺňa všetky spomenuté atribúty a preto nie je nič prekvapujúce, že je považovaná za jednu z top dedín pri Michalovciach. Dom: Voľných je už len 5 z 11 bungalovov, k ktorým prislúchajú inžinierske siete ako elektrina, voda, kanalizácia a taktiež nová asfaltová príjazdová cesta. Tak si uchmatnite ten svoj aj vy. ???? Spomínaný bungalov má: • vstupnú chodbu • obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou • komoru na potraviny • terasu • tri spálne • dve kúpeľne • sklad Záhrada pri dome je tak akurát – ani malá, ani veľká. Nielen na rannú kávu, nedeľný obed či tréning za kosačkou ale aj večernú grilovačku s priateľmi. Autá si pohodlne zaparkujete na vlastnom pozemku a to dve až tri autá. Vítaný pocit nekonečného priestoru Vám budú vytvárať veľkoformátové antracitové okná z obývacej časti a spálne, ktoré dom doslova prepájajú s exteriérom. Podlahová plocha domu s terasou je 163,15 m², zastavaná plocha 198,8 m² a pozemku celkovo je 595,85 m². Na tomto projekte rezidencia Hažín sa už onedlho začne pracovať a odovzdávať ich budeme v hrubej stavby. K štandardom domu bude patriť Ytong 300, Salamander plastové okná s trojsklom a profilom 92 mm a betónová strešná škridla Terran. Ak hľadáte úplne nové bývanie s dokončením podľa vlastných vízii, tak táto moderná novostavba je určená presne pre Vás. Cena 165 000 € Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námesti osloboditeľov 1 (Družstevný dom). Texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Voľných je už len 5 z 11 bungalovov
Rozmýšľate nad kúpou domu v Michalovciach, no zdajú sa Vám ceny neskutočne vysoké? Tak necelých 7 minút cesty autom od okresného mesta Michalovce, ďaleko od rušných ciest sa nachádza táto budúca moderná výstavba rodinných domov v obci Hažín. Patrik Ondo z Reality Zemplín, ponúka na predaj moderné, nizkoenergetické rodinné domy v rezidencii Hažín. Lokalita: Je takmer nemožné skĺbiť vítaný pokoj vidieka s výbornou dostupnosťou do mesta, dobré susedstvo, bezpečné okolie a súčasne dobrú občiansku vybavenosť ako potraviny, hostinec, fitnescentrum, tenisový kurt, viacúčelové a detské ihrisko. Lokalita rezidencie spĺňa všetky spomenuté atribúty a preto nie je nič prekvapujúce, že je považovaná za jednu z top dedín pri Michalovciach. Dom: Voľných je už len 5 z 11 bungalovov, k ktorým prislúchajú inžinierske siete ako elektrina, voda, kanalizácia a taktiež nová asfaltová príjazdová cesta. Tak si uchmatnite ten svoj aj vy. :-) Spomínaný bungalov má • vstupnú chodbu • obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou • komoru na potraviny • terasu • tri spálne • dve kúpeľne • sklad Záhrada pri dome je tak akurát – ani malá, ani veľká. Nielen na rannú kávu, nedeľný obed či tréning za kosačkou ale aj večernú grilovačku s priateľmi. Autá si pohodlne zaparkujete na vlastnom pozemku a to dve až tri autá. Vítaný pocit nekonečného priestoru Vám budú vytvárať veľkoformátové antracitové okná z obývacej časti a spálne, ktoré dom doslova prepájajú s exteriérom. Podlahová plocha domu s terasou je 163,15 m², zastavaná plocha 198,8 m² a pozemku celkovo je 595,85 m² Na tomto projekte rezidencia Hažín sa už onedlho začne pracovať a odovzdávať ich budeme v hrubej stavbe. K štandardom domu bude patriť Ytong 300, Salamander plastové okná s trojsklom a profilom 92 mm a betónová strešná škridla Terran. Ak hľadáte úplne nové bývanie s dokončením podľa vlastných vízii, tak táto moderná novostavba je určená presne pre Vás. Cena 165 000 € Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námesti osloboditeľov 1 (Družstevný dom) Texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Čoskoro začíname s výstavbou RD v Hažíne
Rozmýšľate nad kúpou domu v Michalovciach, no zdajú sa Vám ceny neskutočne vysoké? Tak necelých 7 minút cesty autom od okresného mesta Michalovce, ďaleko od rušných ciest sa nachádza táto budúca moderná výstavba rodinných domov v obci Hažín. Patrik Ondo z Reality Zemplín, ponúka na predaj moderné, nizkoenergetické rodinné domy v rezidencii Hažín. Lokalita: Je takmer nemožné skĺbiť vítaný pokoj vidieka s výbornou dostupnosťou do mesta, dobré susedstvo, bezpečné okolie a súčasne dobrú občiansku vybavenosť ako potraviny, hostinec, fitnescentrum, tenisový kurt, viacúčelové a detské ihrisko. Lokalita rezidencie spĺňa všetky spomenuté atribúty a preto nie je nič prekvapujúce, že je považovaná za jednu z top dedín pri Michalovciach. Dom: Voľných je už len 5 z 11 bungalovov, k ktorým prislúchajú inžinierske siete ako elektrina, voda, kanalizácia a taktiež nová asfaltová príjazdová cesta. Tak si uchmatnite ten svoj aj vy. :-) Spomínaný bungalov má: • vstupnú chodbu • obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou • komoru na potraviny • terasu • tri spálne • dve kúpeľne • sklad Záhrada pri dome je tak akurát – ani malá, ani veľká. Nielen na rannú kávu, nedeľný obed či tréning za kosačkou ale aj večernú grilovačku s priateľmi. Autá si pohodlne zaparkujete na vlastnom pozemku a to dve až tri autá. Vítaný pocit nekonečného priestoru Vám budú vytvárať veľkoformátové antracitové okná z obývacej časti a spálne, ktoré dom doslova prepájajú s exteriérom. Podlahová plocha domu s terasou je 163,15 m², zastavaná plocha 198,8 m² a pozemku celkovo je 595,85 m² Na tomto projekte rezidencia Hažín sa už onedlho začne pracovať a odovzdávať ich budeme v hrubej stavby. K štandardom domu bude patriť Ytong 300, Salamander plastové okná s trojsklom a profilom 92 mm a betónová strešná škridla Terran. Ak hľadáte úplne nové bývanie s dokončením podľa vlastných vízii, tak táto moderná novostavba je určená presne pre Vás. Cena 165 000 € Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námesti osloboditeľov 1 (Družstevný dom) Texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.