inzercia, predaj, predám, bazár

Uzdecky

Kategória: Kone - potreby

1. Western full použivana s obnoskom, dá sa vyhodiť a zapnúť zubadlo cena 35
2. So žltou celenkou cob 10 eur
3.cerveno modrá čelenka full 15 eur
4. Western so striebornou celenkou pony 15 eur
5. Western s opletom cob 10 eur
6. Úplne nová pony uzda 35 eur
Uzdy sú bez zubadiel, ale ak by bol záujem môžem pridať i tie v rôznych veľkostiach
Uzdecky
Podobné inzeráty
Uzdečky v umelej hmoty
Farebné uzdečky z umelej hmoty Nové Každá uzdečka s poprsákom a oťažami kompletné 30,- Ohlávky - 20,-
Uzdečky a zubadlo
Predám tieto uzdečky a zubadlo 1.Uzdečka USG veľkosť cob zachovalý stav predám bez oťaží cena 25€ 2.uzdečka Covalliero veľkosť Cob ale sedí aj na full ja som si ju zmenšila na cob predám aj spolu z oťažami cena 30€ stav zachovalý minimálne známky používania 3.zubadlo tičkové 12,5 cena 10€ Len Osobný odber !!! poprípade môžem doniesť do Popradu a okolia V prípade záujmu píšte SMS alebo volajte
Výprodej veškerá výbava po koni dečky deky chrániče uzdečky
Nabízím k prodeji velkou spoustu věcí pro koně a jezdce. Strmene freejump, řemeny, Equiline,eskadron podsedlové dečky, ohlávky, uzdečky anatomické i typ micklem, deky vybehove a stájové. pro jezdce vysoké jezdecké boty, mikiny, vesty, trička, rajtky spooks, equiline s gripem nebo koženým sedem, sako, helmu samshield a mnoho dalšího: všechny inzeráty najdete na českém bazoši: Více po rozkliknutí jména dole. Odeslání i na Slovensko levně přes zasilkovnu (packeta) Plno věcí ještě nenafoceno. Napište co byste potřebovali a já nafotím. Věci jsou po koni vel full, deky 145-165cm, ne menší.
Predám uzdečky
Predám nepoužité uzdečky v dobrom stave niektoré maju menšiu vadu vidno na fotke, zbavujem sa nepotrebných. Všetky uzdy majú otaže. 1. Mexická hnedá Full - 25€ asi ma maličkú chybyčku neprekáža funkčnosť uzdy pošlem do správy Anglická Full Čierno/Biela - PREDÁNA 2. Anglická Full Tmavo hnedá - 18€ 3. Anglická menšia chybička Full čierna - 13€ 4. Mexická menšia chybička Full Hnedá - 20€ Viac info a fotiek v správe. (E-mail alebo správa, WhatsApp)
Predám kvalitne westernové uzdecky
Predám kvalitné westernovu uzdecky americkej značky Billy Royal. Nove, ešte s vysackami. Jedna je na zapínanie na šnúrky, jedna je na srobiky. Cena je za kus.
Predám nepotrebné uzdečky
Predám nevyužite u nás, uzdečky v dobrom stave niektoré maju menšiu vadu vidno na fotke, zbavujem sa nepotrebných. Všetky uzdy majú otaže. 1. Anglická menšia chybička Full čierna - 18€ 2. Mexická menšia chybička neprekáža vo funkčnosti Full Hnedá - 20€ 3. Mexická hnedá Full malička chybyčka koniec remienka na nánosniku je odstryhnutý vôbec neprekáža vo funkčnosti - 25€ 4. Anglická Full Tmavo hnedá - 25€ Viac info a fotiek v správe. (E-mail alebo správa, WhatsApp)