inzercia, predaj, predám, bazár

V centre Prešova polyfunkčná budova na predaj

Kategória: Nové projekty

V centre Prešova, vo dvore bývalých Pozemných stavieb, ponúkame na predaj budovu v tomto čase rozdelenú na štyri samostatné jednotky plus kanceláriu so samostatným vchodom na prízemí.

Ponúkané priestory na predaj sú o celkovej výmere 224 m2.

Objekt je momentálne po jednotlivých celkoch v prenájme.

V prípade odkúpenia a po dohode možnosť prevzatia objektu aj s nájomníkmi.

Požadovaná celková suma je 495.000,- Eur aj s D
V centre Prešova polyfunkčná budova na predaj
Podobné inzeráty
Luxusný 3 izbový byt v rezidenčnej štvrti Záhradné sady
Architekti z BMX studio dostali náročné zadanie. Navrhnúť kompaktný ale zároveň vzdušný a slnečný 3-izbový byt, kde sa bude jeho majiteľom výborne žiť a všetko bude mať svoje miesto. Ponúkané 3 izbové byty, ktorých výstavba prebieha má samostatnú spálňu a detskú izbu s dostatkom odkladacích priestorov, 2 samostatné kúpeľne pre pohodlie všetkých členov domácnosti a majitelia bytu môžu pozvať na večeru aj svojich priateľov, jedálenský stôl bude môcť byť dostatočne veľký. Priestranný balkón má optimálne rozmery – šírku i dĺžku, ale tiež krásny výhľad na panorámu Prešova. Jednoducho je to byt, kde sa troj až štvorčlennej rodine bude naozaj dobre žije. Aby si kvalitný byt v štýlovej novostavbe a v najlepšej rezidenčnej štvrti mohlo kúpiť čo najviac ľudí muselo sa rozmýšľať nad každým metrom štvorcovým aby nevznikli žiadne „hluché“ priestory, ktoré by zbytočne zvyšovali predajnú cenu. Rovnako ako všetky ostatné nehnuteľnosti v štvrti Záhradné sady aj tento byt poskytuje zaujímavé výhľady na mesto a okolitú prírodu. Výhľady si môžete užívať aj z neobyčajne praktického balkónu, ktorý je rovnako súčasťou tohto príjemného bytu. Kúpa nehnuteľnosti na Záhradných sadoch je voľba hlavou aj srdcom. Ak hľadáte v Prešove skvelé miesto pre život v širšom centre Prešova, kvalitnú architektúru a investíciu s dlhodobou hodnotou, Záhradné sady sú určite Vaším favoritom. Kúrenie: podlahové kúrenie Viessmann Okná: plastové 6/7 komorové okná Rehau s trojsklom Vstupné bytové dvere: bezpečnostné s viac bodovým uzamykacím systémom Omietky: hladké sadrové omietky Baumit Konštrukcia domu: tehla (Wienerberger), medzibytové zvukovo-izolačné tehly, ŽB konštrukcia Optický internet/TV: Telekom, Condornet Elektrika: medené rozvody s koncovými prvkami ABB Rozvody vody a odpadu: potrubné systémy Rehau/Pipelife. Terasa/balkón: podlaha zo severskej borovice K bytu je možné dokúpiť pivničnú kobku od 2.490,- Eur a garážové parkovacie státie za 13.890,-E. O PROJEKTE: Záhradné sady sú nová rezidenčná lokalita v širšom centre Prešova, v lokalite Šibená hora, medzi ulicami Tatranská ulica, Ružová ulica a ulicou K Surdoku. Záhradné sady sú jedinečné pre svoju kvalitnú architektúru, jednotný architektonický rukopis, nadštandardné verejné priestory, bezproblémovú dopravu s dostatkom parkovacích miest a implementáciou smart riešení. Obyvatelia štvrte môžu využívať komunitný park, detské ihrisko pre najmenších, či exteriérové fitnes pre aktívny a zdravý život obyvateľov. Financovanie Finančný partner projektu: Slovenská sporiteľňa Hypotekárni partneri: Slovenská sporiteľňa, Tatra Banka, VÚB Platobné podmienky: 20 % pri podpise Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve a 80 % po podpise Kúpnej zml. jeseň 2024. Viac informácii:
V centre Prešova budova na predaj
V centre Prešova, vo dvore bývalých Pozemných stavieb, ponúkame na predaj budovu v tomto čase rozdelenú na štyri samostatné jednotky plus kanceláriu so samostatným vchodom na prízemí. Ponúkané priestory na predaj sú o celkovej výmere 224 m2. Objekt je momentálne po jednotlivých celkoch v prenájme. V prípade odkúpenia a po dohode možnosť prevzatia objektu aj s nájomníkmi. Požadovaná celková suma je 495.000,- Eur aj s DPH.
V centre Prešova budova na predaj
V centre Prešova, vo dvore bývalých Pozemných stavieb, ponúkame na predaj budovu v tomto čase rozdelenú na štyri samostatné jednotky plus kanceláriu so samostatným vchodom na prízemí. Ponúkané priestory na predaj sú o celkovej výmere 224 m2. Objekt je momentálne po jednotlivých celkoch v prenájme. V prípade odkúpenia a po dohode možnosť prevzatia objektu aj s nájomníkmi. Požadovaná celková suma je 495.000,- Eur aj s DPH.
Samostatná  ADMINISTRATÍVNA budova, BA III - Nové Mesto
Ponúkame na PRENÁJOM administratívnu budovu v Bratislavskej m.č. Nové Mesto. ulica LUBOCHNIANSKÁ Budova disponuje 5. nadzemnými podlažiami s výťahom. Na prízemí sa nachádza showroom a priestranná garáž. Na druhom a treťom podlaží sa nachádzajú otvorené priestory‐ open spice pripravené na prestavbu podľa potrieb nájomcu. Na posledných dvoch podlažiach sú k dispozícií kancelárske priestory so zasadačkami a kuchynkami. Na poslednom podlaží sú z kancelárií vstupy na terasy. Každé poschodie disponuje samostatnými toaletami a sprchami. Budova je zabezpečená kamerovým systémom a zabezpečeným systémom vstupov do jednotlivých miestnosti resp. poschodí. Vykurovanie je zabezpečené cez úsporné tepelné čerpadlo. Vstup do areálu budovy je cez diaľkovo ovládanú elektrickú bránu. Na uzavretom dvore sa nachádza 18 parkovacích miest plus 6 miest spolu 24 BUDOVA: ‐ 2013 kolaudácia budovy ‐ 2022 posledná rekonštrukcia ‐ 372 m2 zastavaná plocha budovy ‐ 826 m2 zastavané plochy a nádvoria ‐ zmiešaná konštrukcia (železo‐betón + ytong) ‐ liate podlahy sivej farby ‐ antracitové plastové okná (dvoj‐sklo) ‐ kúrenie a chladenie budovy zabezpečené cez tepelné čerpadlo ‐ možnosť osadenia loga spoločnosti na strechu budovy SYSTÉMY: - požiarny - elektronický ‐ kamerový (vstupy do budovy) ‐ elektronické otváranie dverí a jednotlivé časti budovy (poschodia) ‐ elektronická ochrana objektov 24/7 (centrálny pult ochrany) AREÁL BUDOVY: ‐ oplotenie ‐ vstupná kovová brána na diaľkové ovládanie ‐ chodníky (zámková dlažba) ‐ zatrávnené ostrovčeky – 18+6 parkovacích miest ‐ vstup do garáže SIETE: voda: na pozemku elektrika: na pozemku (220V a 380V) kanalizácia: na pozemku (septiky) internet: optika DISPOZÍCIA: Prízemie: - vstupná chodba s výťahom a schodiskom na ďalšie podlažie, - recepcia, - showroom 70m2, - toalety, - sprchy, - garážové státie využiteľné aj ako sklad s automatizovanou elektrickou bránou, Technické zázemie:: - archívy; - 2. a 3. NP: holo‐priestory s možnosťou ľubovoľných zmien podľa potrieb nájomcu; - 4. a 5. NP: recepcie, zariadené kancelárie (viď. fotodokumentácia), zasadačky, toalety, sprchy, kuchynky, archívy; DOLEŽITE : BUDOVA MA 2 TEPELNE ČERPADL 2x54 KW – VODA –VODA NIZKA SPOTREBA EL ENERGIE - tieto čerpadlá zabezpečujú vykurovanie aj chladenie budovy , vysoký energetický šandart A Podrobnosti  Typ: Prenájom - Komerčné objekty  Rok výstavby: 2013 - Stav: novostavba  Energetický certifikát: A - Verejné parkovanie: Áno  Vonkajšie parkovanie: Áno - Terasa: Áno  Garáž: Áno Mesačný nájom: 17 000.-€ + DPH + energie. INFO v RK p
PRENÁJOM SAMOSTATNÁ ADMINISTRATÍVNA BUDOVA
Ponúkame na PRENÁJOM administratívnu budovu v Bratislavskej m.č. Nové Mesto. ulica LUBOCHNIANSKÁ FOTO zašleme na požiadanie na mail Budova disponuje 5. nadzemnými podlažiami s výťahom. Na prízemí sa nachádza showroom a priestranná garáž. Na druhom a treťom podlaží sa nachádzajú otvorené priestory‐ open spice pripravené na prestavbu podľa potrieb nájomcu. Na posledných dvoch podlažiach sú k dispozícií kancelárske priestory so zasadačkami a kuchynkami. Na poslednom podlaží sú z kancelárií vstupy na terasy. Každé poschodie disponuje samostatnými toaletami a sprchami. Budova je zabezpečená kamerovým systémom a zabezpečeným systémom vstupov do jednotlivých miestnosti resp. poschodí. Vykurovanie je zabezpečené cez úsporné tepelné čerpadlo. Vstup do areálu budovy je cez diaľkovo ovládanú elektrickú bránu. Na uzavretom dvore sa nachádza 18 parkovacích miest plus 6 miest spolu 24 BUDOVA: ‐ 2013 kolaudácia budovy ‐ 2022 posledná rekonštrukcia ‐ 372 m2 zastavaná plocha budovy ‐ 826 m2 zastavané plochy a nádvoria ‐ zmiešaná konštrukcia (železo‐betón + ytong) ‐ liate podlahy sivej farby ‐ antracitové plastové okná (dvoj‐sklo) ‐ kúrenie a chladenie budovy zabezpečené cez tepelné čerpadlo ‐ možnosť osadenia loga spoločnosti na strechu budovy SYSTÉMY: - požiarny - elektronický ‐ kamerový (vstupy do budovy) ‐ elektronické otváranie dverí a jednotlivé časti budovy (poschodia) ‐ elektronická ochrana objektov 24/7 (centrálny pult ochrany) AREÁL BUDOVY: ‐ oplotenie ‐ vstupná kovová brána na diaľkové ovládanie ‐ chodníky (zámková dlažba) ‐ zatrávnené ostrovčeky – 18+6 parkovacích miest ‐ vstup do garáže SIETE: voda: na pozemku elektrika: na pozemku (220V a 380V) kanalizácia: na pozemku (septiky) internet: optika DISPOZÍCIA: Prízemie: - vstupná chodba s výťahom a schodiskom na ďalšie podlažie, - recepcia, - showroom 70m2, - toalety, - sprchy, - garážové státie využiteľné aj ako sklad s automatizovanou elektrickou bránou, Technické zázemie:: - archívy; - 2. a 3. NP: holo‐priestory s možnosťou ľubovoľných zmien podľa potrieb nájomcu; - 4. a 5. NP: recepcie, zariadené kancelárie (viď. fotodokumentácia), zasadačky, toalety, sprchy, kuchynky, archívy; DOLEŽITE : BUDOVA MA 2 TEPELNE ČERPADL 2x54 KW – VODA –VODA NIZKA SPOTREBA EL ENERGIE - tieto čerpadlá zabezpečujú vykurovanie aj chladenie budovy , vysoký energetický šandart A Podrobnosti  Typ: Prenájom - Komerčné objekty  Rok výstavby: 2013 - Stav: novostavba  Energetický certifikát: A - Verejné parkovanie: Áno  Vonkajšie parkovanie: Áno - Terasa: Áno  Garáž: Áno Mesačný nájom:
Investičná príležitosť v meste Zvolen
PEKNÉ REALITY s.r.o. Vám ponúka na predaj administratívnu budovu, v stave hrubá stavba. Objekt sa nachádza na Lučeneckej ceste vo Zvolene pri priemyselnom areáli LIAZ, kde funguje viacero spoločností. Budova bola navrhnutá hlavne pre administratívne priestory typu "open space" ako aj obchod-služby, reštauráciu a pod. Budova sa nachádza na pozemku o rozlohe 3 453 m2, zastavaná plocha 1000 m2 a podlahová plocha 4000 m2. Pozostáva z prízemia a 6 poschodí. Pred budovou sa nachádza parkovacia plocha o rozlohe 2 453 m2. Inžinierske siete: - elektrika - v budove - voda - v budove (prípojka vody uložená a skolaudovaná v r. 2020) - teplovod (Tepláreň Zvolen ) - optická sieť (Orange vrátane rozvodov v budove r. 2020) - kanalizácia - vybudovaná vlastná ČOV (je kompletne dobudovaná a napojená na ČOV vrátane vstupných bodov v budove) - dažďová kanalizácia - vybudovaná s napojením na ČOV, Lapol - vybudované (parkovisko), tukový filter - osadený a napojený na výstupy kanalizácie z kuchyne, hlavná šachta vody osadená. - plyn - nie je K budove je vypracovaný realizačný projekt s právoplatným stavebným povolením, typ projektu : polyfunkčný objekt (kancelárske priestory, obchod, reštauračné služby). Budova má veľký potenciál pre účel: - súkromná klinika - škola (športová alebo odborná škola) - administratívno-obchodná budova (kancelárie, obchod, reštaurácia) - múzeum veteránov-motoriek - dražobný dom veteránov - nenáročná výroba Viac informácií Vám radi poskytneme v našej realitnej kancelárii. V cene nehnuteľnosti je zabezpečenie podkladov potrebných k prevodu vlastníckeho práva. Náš hypotekárny poradca Vám bezplatne pomôže získať ideálny úver na kúpu danej nehnuteľnosti. Súčasťou komplexného servisu nášho hypotekárneho poradcu je aj dlhodobá starostlivosť o hypotekárny úver, ušetrenie na poplatkoch, na preplatení úveru a zabezpečenie rodiny a príjmu v prípade neschopnosti splácania úveru. Bližšie informácie v realitnej kancelárii Pekné reality, s.r.o., A. Sládkoviča 91/7, Zvolen. Tel: , belkova@