inzercia, predaj, predám, bazár

V lete ti poviem ako sa mam

Kategória: Romány pre ženy

predamw knizku neprecitanu povodna cena vyse 16 eur
V lete ti poviem ako sa mam
Podobné inzeráty
Evita Urbaníková - V lete ti poviem ako sa mám
Predám knihu Evita Urbaníková - V lete ti poviem ako sa mám. Ako nová. Cena 7 eur plus poštovné
8 KNIH - IBA OSOBNY ODBER
Ponukam na predaj: 1.A.Claytonova Sexy mlekar ma sem tam mensie nedostatky na obalke knihy vnutri ako nova 8e 2.J. Kenner Na kolenou ako nova 8e 3.S.H.Kolee Osudova nahoda ako nova 8e 4.P. Ward Gentleman devet ma poskrabane na obalke inak ako nova 8e 5.R. Van Dyken Pravidla dohazovacu trochu poskrabany papierovy obal inak ako nova 6.R.Van Dyken Pravidla touhy ako nova predavam ako celok 16e 7.Krista a Becca Ritchie Polibit nebe ako nova 8.Krista a Becca Ritchie Cekat na slunce Ako nova predavam ako celok 30e KONTAKT MAIL A CISLO JE VYMYSLENE!!!! Osobny odber Bratislava Ruzinov a postou, kurierom a zasielkovnou neposielam
8 KNIH - IBA OSOBNY ODBER
Ponukam na predaj: 1.A.Claytonova Sexy mlekar ma sem tam mensie nedostatky na obalke knihy vnutri ako nova 6e 2.J. Kenner Na kolenou ako nova 6e 3.S.H.Kolee Osudova nahoda ako nova 6e 4.P. Ward Gentleman devet ma poskrabane na obalke inak ako nova 7e 5.R. Van Dyken Pravidla dohazovacu trochu poskrabany papierovy obal inak ako nova 6.R.Van Dyken Pravidla touhy ako nova predavam ako celok 16e 7.Krista a Becca Ritchie Polibit nebe ako nova 8.Krista a Becca Ritchie Cekat na slunce Ako nova predavam ako celok 30e KONTAKT MAIL A CISLO JE VYMYSLENE!!!! Osobny odber Bratislava Ruzinov a postou, kurierom a zasielkovnou neposielam
Knihy
Inga Lindström: Šťastie na šérových ostrovoch (mám 2 kusy) 1€/kus Krajina túžob 1€ Zvuky letných nocí 1€ Nora Roberts-Posledný priateľ 1€ Halina Pawlowska-Nech zošalie láskou 0,50€ Meghan 0,50€/kus Jana Mutňanská - Umenie lásky 1€ Adriana Macháčová - Keď láska zabíja 0,50€ Adriana Macháčová - Nevesta bez ženícha 0,50€ Jana Benková: Blafuj ako celebrita 0,50€ Spoločníčka 0,50€ Láska odvedľa 0,50€ Pozývam ťa na večeru (mám 3kusy) 0,50€/kus Pozor na slečnu nebezpečnú (mám 2kusy) 0,50€/kus Polnočný šok 0,50€ Kontakt prosím mailom, posielam cez Packetu na výdajné miesto alebo cez slovenskú poštu, poštovné podľa váhy.
Romány slovenských autoriek
Ponúkam na predaj nasledovné knižky: Darina Hamarová - Životom nekráčam sama - ako nová - 5€ Vita Jamborová - Nevera ako dôvod - má známky používania - 3€ Ema Tekelyová - Lesk na pery - v peknom stave - 4€ Mária Ďuranová - Teraz to už viem - ako nová - 5€ Táňa Keleová - Vasilková - Si ako slnko - 1x čítaná, v dobrom stave - 4.50€ Helena Boková - Len hory nesklamú - ako nová - 5€ Darina Hamarová - Kým uschnú tvoje slzy - ako nová - 5€ Eva Urbaníková - Všetko alebo nič 1. + 2. (oba diely v 1 knihe) - PREDANÁ Krimi poviedky - 3€ Kuk aj moje ďalšie inzeráty. Pri väčšom nákupe zľava :)
Romány slovenských autoriek
Ponúkam na predaj nasledovné knižky: Darina Hamarová - Životom nekráčam sama - ako nová - 5€ Vita Jamborová - Nevera ako dôvod - má známky používania - 3€ Ema Tekelyová - Lesk na pery - v peknom stave - 4€ Mária Ďuranová - Teraz to už viem - ako nová - 5€ Táňa Keleová - Vasilková - Si ako slnko - 1x čítaná, v dobrom stave - PREDANÁ Helena Boková - Len hory nesklamú - ako nová - 5€ Darina Hamarová - Kým uschnú tvoje slzy - ako nová - 5€ Eva Urbaníková - Všetko alebo nič 1. + 2. (oba diely v 1 knihe) - PREDANÁ Krimi poviedky - 3€ Kuk aj moje ďalšie inzeráty. Pri väčšom nákupe zľava :)