inzercia, predaj, predám, bazár

vajíčka Artemie

Kategória: Akvarijné rybičky

Predám vajíčka Artemie na liahnutie. Vynikajúce krmivo pre plôdik. Cena za 100g 8€. Na vážim ľubovolne množstvo. Po dohode môžem poslať..
vajíčka Artemie
Podobné inzeráty
krmivo pre ryby - Vločky s obsahom 50% Artémie,   Vločky Spi
predam dva druhy rozvazene vlockove krmivo pre ryby - Premium Fish Food -s obsahom 50% Artémie -vločky Spirulina 30% 50g - 1,40e 100g - 2,80e S obsahom 50% Artémie: Kompletné vločkové krmivo pre všetky druhy tropických a morských rýb.Vločky obsahujú viac ako 40 prísad a sú špeciálne obohatené o ARTEMIU (min. 50%), jemne mleté ​​morské kôrovce, mäkkýše a morské riasy. Zloženie: Rybia múčka, obilniny, rastlinné bielkovinové koncentráty, sušené droždie, mäkkýše, riasy, oleje a tuky, lecitín, antioxidanty. Surový proteín 46% Surový tuk 3% Vlhkosť 8% Surová vláknina 2% Vitamín A 25 000 UI / kg Vitamín D3 1500 UI / kg Vitamín E 100 mg / kg SPIRULINA FLAKES 30% Vločky spiruliny sa používajú hlavne ako hlavné krmivo pre všetky bylinožravé okrasné ryby a krevety. Vysoko kvalitné bylinky a riasy spirulina bohaté na bielkoviny (30%) poskytujú obyvateľom akvária ideálne výživové podmienky. spirulina flakes 30% Toto krmivo obsahuje vela vitamínov (vrátane vitamínov B12) stopových prvkov, minerálov a nenasýtených mastných kyselín. Toto vločkové krmivo je vyrobené z čisto prírodných surovín s prídavkom sušených rias spiruliny. Vhodný pre všetky druhy rýb.
Predám vajíčka Artemie
Predám vajíčka Artemie na liahnutie. Vynikajúce krmivo pre plôdik. Cena za 100g 8€. Na vážim ľubovolne množstvo. Po dohode môžem poslať..
Akvaristicka technika
Predám čerpacie hlavice, vzduchovaci kompresor, teplomer, biomolitan, filter s biomolitanom, porodnicku, magnetické škrabky na sklo, sadu na liahnutie artemie, vajíčka artemie, testery na tvrdosť a PH, rôzna akvaristicka chémia, CO2 reaktor a všetko čo je na fotkách. Cena dohodou. Na SMS neodpovedám. Volať alebo písať na mail.
Artemia (žiabronoška soľná) vajíčka na liahnutie
Predám vajíčka Artemie na liahnutie. Cena 8,- € / 100 g. Liahnivosť 80%+, jemnosť 240000/g, obsahuje približne 61% bielkovín, je bohatá na mastné kyseliny a pigmenty Osobný odber Ploské , do KE po dohode doveziem ...,zasielam poštou. Preferujem kontakt telefónom, pred emailom. Vďaka
Artemia na liahnute
Predam neotvorene balenie artemie na liahnutie 500g Cena 35€ Viac info Sms alebo mail
Lízatká pre krevety - Shrimp lollies
Ponúkam kvalitne domáce lizatka pre krevetky s dĺžkou 20 cm v 5 príchutiach: - astaxanthin, hokkaido, mrkva, paprika, minerály (Crusta Mineral); - spirulina, artemie, Vipan Baby (rastové krmivo); - spirulina, zelený jačmeň, brokolica, Bacter AE (GlasGarten); - včelí peľ, žihľava, moringa, Shrimp Food Baby (Glas Garten); - baza, špenát, včelí peľ, kôrovce. Cena za 10 ks (ľubovoľné kombinácie lizatiek) je 5 € (pri prevode na účet vopred je POŠTOVNÉ v CENE).. 20 ks 9 €. Posielam aj do ČR. # neocaridina, caridina, amano, japonica, sulawesi, crystal, bee, taibee, panda, tiger, king kong, paličky, tyčinky, krmivo, potrava