inzercia, predaj, predám, bazár

Vákuový čistič pleti

Kategória: Zdravie a krása

Rozlúč sa s čiernymi bodkami, rozšírenými pórmi a jemnými vráskami na tvojej pleti! Zaraď tento zázračný vákuový čistič pleti do svojej kozmetickej rutiny a zbav sa ťažkého make-upu. Nebudeš musieť zaťažovať svoju pleť drastickými kozmetickými prípravkami.Vákuový čistič pokožky sa ľahko používa a účinne odstraňuje všetky zvyšky, ktoré uviazli hlboko v póroch, tým, že ich vysaje!
Jeho jemné odsávanie doslova vysaje nečistoty z vašej pokožky:

odstraňuje čierne bodky, nečistoty a prebytočný maz,

ľahko čistí a zanecháva vašu pokožku hladšiu,

zlepšuje mikrocirkuláciu v pokožke,

pozdvihuje a vypína pokožku a znižuje výskyt dvojitej brady,

masíruje pokožku, zlepšuje jej pružnosť a redukuje jemné vrásky a linky.

Je to najhygienickejší spôsob, ako odstrániť čierne bodky a dôkladne vyčistiť pleť doma! Získaj ošetrenie ako v kozmetickom salóne doma a za zlomok ceny.
Vákuový čistič pleti
Podobné inzeráty
Prístroj na čistenie pleti SkinPro Sonic 3v1
Dobrý deň, mám na predaj Prístroj na čistenie pleti SkinPro Sonic 3v1. Popis: Dosiahnite vytúženú čistú, zdravo žiarivú pleť príjemnú na dotyk s prístrojom na čistenie pleti SkinPro Sonic 3v-1. Precízne čistí, vyhladzuje a masíruje pleť, vďaka čomu ponúka profesionálne výsledky v pohodlí domova. Môžete si vybrať z 3 režimov a nástavcov, aby vaša každodenná starostlivosť o pleť prinášala čo najefektívnejšie výsledky. Prístroj na čistenie pleti SkinPro Sonic 3v1 obsahuje: Telo prístroja Nástavec na čistenie pleti Silikónový nástavec na píling pleti Kovový nástavec na masáž pleti Môžete si vybrať z troch režimov automatický 60-sekundový program. konštantná vysoká intenzita konštantná nízka intenzita Praktický kryt na batérie Držiak na odloženie prístroja Rozmery: 15,8 x 5,85 x 5,8 cm. Materiál: ABS. NÁSTAVEC NA ČISTENIE PLETI S KEFKOU Nylonová kefka ponúka účinné každodenné čistenie pleti, aby bola pokožka mimoriadne čistá, svieža, viditeľne omladená a zdravo vyzerajúca. Jemné štetinky odstraňujú make-up a každodenné nečistoty vrátane nadbytočného mazu a špiny a pripravujú pleť na absorpciu ďalších produktov. ÚČINNEJŠIE NEŽ MANUÁLNE ČISTENIE PLETI Rozmery: priemer: 4,77 cm. Materiál: PP, nylon. SILIKÓNOVÝ NÁSTAVEC NA PÍLING PLETI Neuveriteľne jemné, ale zároveň hĺbkové čistenie a vyhladenie pleti, ktoré zanechá textúru pokožky hladkú, obnovenú a s viditeľne redukovanými pórmi. Hebký silikónový nástavec odstraňuje odumreté bunky pleti a zvyšky nečistôt, viditeľne uvoľňuje upchaté póry, vyhladzuje a zjemňuje textúru pleti a pomáha zabezpečiť optimálnu absorpciu produktov starostlivoti o pleť. HLADŠIA PLEŤ UŽ ZA 4 TÝŽDNE! Materiál: akryl, mosadz, imitácia poródiovania. Testovaný na nikel. Priemer 5 cm. Materiál: PP, silikón. KOVOVÝ NÁSTAVEC NA MASÁŽ PLETI Klinické testy potvrdili, že zlepšuje tón a pružnosť pleti, vypĺňa pokožku a už za 4 týždne je na pohľad a pocit ako po liftingu. Chladivá textúrovaná masážna hlavica sa používa na masáž tváre s krémami, pričom ultrazvukové vibrácie zároveň podporujú mikrocirkuláciu. Masážny nástavec je vhodný na oblasť tváre, krku a dekoltu. NÁSTAVEC NA ČISTENIE PLETI S KEFKOU Používajte každý deň. Odporúča sa automatický 60-sekundový program. Očný mejkap odlíčte rukou použitím odličovača na oči. Prístroj nepoužívajte na citlivej pleti v okolí očí. Pleť aj nástavec s kefkou si navlhčite teplou vodou. Na tvár alebo priamo na kefku naneste malé množstvo čistiaceho prípravku. Nepoužívajte produkt s pílingovými čiastočkami. Prístroj zapnite a vyberte si program. Kefku jemne priložte k pleti a pohybujte ňou malými krúživými pohybmi. Vyhnite sa očným partiám. Budete cítiť jemné vibrácie. Keď sa program skončí, opláchnite si tvár čistou teplou vodou a vysušte jemným uterákom. Kefku dôkladne opláchnite a nechajte
Hydratačná esencia NovAge Oriflame
Posuňte vašu každodennú starostlivosť o pleť na luxusnejšiu úroveň s Hydratačnou pleťovou vodou NovAge s obsahom viacúčelovej aktívnej zložky Marine Prebiotic Active. Používa sa ihneď po čistení pleti Čistiacim gélom NovAge Supreme. Výborne pôsobí na celkový stav pleti a jej rovnováhu tým, že ju zásobuje výnimočnou dávkou hydratácie a pomáha chrániť jej ochrannú bariéru. Dodáva pleti plnší vzhľad, osviežuje ju a zvláčňuje. Zároveň ju zanecháva nádherne hladkú a jemnú. Navyše dopĺňa účinky čistiaceho gélu a spoločne pripravujú pleť na pôsobenie pleťového séra a hydratačného krému. Klinické testy potvrdili, že napomáha bunkovej obnove, redukuje veľkosť, počet a objem pórov, zanecháva zdravšie vyzerajúcu pleť, pomáha posilňovať pleť. 87 % súhlasí, že pleť je tonizovaná a vláčna 85 % súhlasí, že pleť je jemnejšia a hladšia Použitie: Hydratačnú pleťovú vodu NovAge používajte po čistení pleti a pred nanesením pleťového séra a hydratačného krému. Aplikujte na tvár, krk a dekolt. Vyhnite sa okoliu očí. Nanášajte rukami alebo bavlneným tampónom a nechajte absorbovať do pleti. Používajte dvakrát denne – ráno a večer. Neoplachujte.Nanášanie rukami: Nakvapkajte niekoľko kvapiek (alebo požadované množstvo) do ruky. Končekmi prstov naneste na tvár. Jemne vklepkajte do pleti od stredu tváre smerom von. Začnite na brade a pokračujte smerom k lícam a čelu. Pokračujte na krku a dekolte.Nanášanie bavlneným tampónom: Pleťovou vodou navlhčite bavlnený tampón a pretrite ním pleť od stredu tváre smerom von. Začnite na brade a pokračujte smerom k lícam a čelu. Pokračujte na krku a dekolte. Zložky: Marine Prebiotic Active pôsobí ako výborná viacúčelová zložka, ktorá posilňuje ochrannú bariéru pleti, a tak prispieva k zdravo vyzerajúcej pleti. Je dokázané, že zlepšuje celkový stav pleti tým, že vyživuje jej prirodzené mikroprostredie. Navyše stimuluje prirodzený proces bunkovej obnovy, pomáha vyhladzovať textúru pleti, minimalizuje tvorbu pórov a poskytuje pleti potrebnú hydratáciu. Objem: 150 ml
Vakuovy cistic na cierne bodky na tvar 5 urovni nast. sily
PREDAM UPLNE NOVY vakuovy cistic na cierne bodky na tvar. POPIS PARAMETRE: Poskytne vašej pokožke profesionálnu starostlivosť. Čistiaca sada veľmi účinne odstraňuje čierne bodky, veľké póry a eliminuje nečistoty. Pokožka na tvári bude hladšia, pevnejšia a napnutejšia. Čistiaca sada je vhodná pre všetky typy pleti a citlivosti kože, pretože je vybavená 5 úrovňami nastavenia sily. Pre rôzne účinky použitia disponuje 4 vymeniteľnými nadstavcami, ktoré môžete voliť presne podľa potreby. Jeden nadstavec slúži na jemné odstránenie raniek, druhý na elimináciu čiernych bodiek, tretí čistí póry a štvrtý zanechá pokožku dokonale hebkú. Čistiaca súprava funguje pomocou Li-on akumulátora, ktorý ľahko nabijete pomocou USB. Doprajte si jedinečnú starostlivosť a získajte čistú, pevnú a hodvábne hladkú pokožku. Kľúčové vlastnosti čistiacej súpravy. Čistiaca sada pre jedinečnú starostlivosť o pleť Účinne odstraňuje čierne bodky, veľké póry a eliminuje nečistoty Pokožka je hladšia a pevnejšia 5 úrovní nastavenia sily 4 vymeniteľné nástavce pre rôzne účinky použitia Vhodná pre všetky typy pleti Farebné prevedenie: strieborno-biele. Parametre a špecifikácia Typ: vákuový čistič Určenie: Použitie čistenie pleti Technológia: Vákuová Vodoodolnosť: áno Napájanie: Akumulátorové Rozmery Výška 200 mm Šírka 45 mm Hĺbka 45 mm VIAC INFO. TELEFONICKY. POSLEM AJ NA DOBIERKU.
Vakuovy cistic na tvar na cierne bodky, 5 urovni nast. sily
PREDAM NOVY vakuovy cistic na cierne bodky na tvar. POPIS PARAMETRE: Poskytne vašej pokožke profesionálnu starostlivosť. Čistiaca sada veľmi účinne odstraňuje čierne bodky, veľké póry a eliminuje nečistoty. Pokožka na tvári bude hladšia, pevnejšia a napnutejšia. Čistiaca sada je vhodná pre všetky typy pleti a citlivosti kože, pretože je vybavená 5 úrovňami nastavenia sily. Pre rôzne účinky použitia disponuje 4 vymeniteľnými nadstavcami, ktoré môžete voliť presne podľa potreby. Jeden nadstavec slúži na jemné odstránenie raniek, druhý na elimináciu čiernych bodiek, tretí čistí póry a štvrtý zanechá pokožku dokonale hebkú. Čistiaca súprava funguje pomocou Li-on akumulátora, ktorý ľahko nabijete pomocou USB. Doprajte si jedinečnú starostlivosť a získajte čistú, pevnú a hodvábne hladkú pokožku. Kľúčové vlastnosti čistiacej súpravy. Čistiaca sada pre jedinečnú starostlivosť o pleť Účinne odstraňuje čierne bodky, veľké póry a eliminuje nečistoty Pokožka je hladšia a pevnejšia 5 úrovní nastavenia sily 4 vymeniteľné nástavce pre rôzne účinky použitia Vhodná pre všetky typy pleti Farebné prevedenie: strieborno-biele. Parametre a špecifikácia Typ: vákuový čistič Určenie: Použitie čistenie pleti Technológia: Vákuová Vodoodolnosť: áno Napájanie: Akumulátorové Rozmery Výška 200 mm Šírka 45 mm Hĺbka 45 mm VIAC INFO. TELEFONICKY. POSLEM AJ NA DOBIERKU.
Ošetrenie pleti s ultrazvukom 4v1
Naše ošetrenie pleti začína dôkladným čistením pleti, ktoré odstráni odumreté bunky a nečistoty. Nasleduje aplikácia tonika, ktorý vyrovná pH vašej pleti a zlepší jej textúru. Potom použijeme špeciálny sérum, ktorý obsahuje vitamíny a minerály, ktoré vašu pleť hydratujú a zlepšujú jej pružnosť. Na záver použijeme patentovaný prístroj Anti-Age System, ktorý má ultrazvukové a galvanické funkcie, ktoré zlepšujú prenikanie aktívnych látok do pleti, čím poskytujú omladzujúci účinok. Naše ošetrenie pleti 4 v 1 je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej a problematickej pleti. Po ošetrení si môžete vychutnať zdravú a omladenú pleť, ktorá bude vyzerať mladšie a sviežejšie. Ak sa rozhodnete pre naše ošetrenie pleti 4 v 1, garantujeme vám profesionálny prístup a odborné poradenstvo. Ponúkame tiež mobilnú službu, takže sa môžeme dostať až k vám domov a poskytnúť vám ošetrenie v pohodlí vášho domova. Nechajte nás pomôcť vám získať zdravú a krásnu pleť s našim ošetrením pleti 4 v 1. Kontaktujte nás ešte dnes a objednajte si svoju prvú návštevu!
InFace Xiaomi vakuovy cistic tvare a porov
Predám úplne nový vákuový čistič pórov pre účinné a šetrné odstránenie zanesených pórov, odstránenie čiernych bodiek, komedonov a vyrážok, ktorý skutočne funguje na rozdiel od lacných prístrojov s nedostačujúcim výkonom. Čistič je na batériový pohon, práca s ním je teda jednoduchá a príjemná bez otravných káblov. Čistič obsahuje 4 výmenné hlavice pre rôzne časti tváre, ktoré dokážu bez problémov odstrániť aj nadbytočný kožný maz, ktorý je jednou z príčin tvorenia akné. Ponúka 2 režimy - režim priameho nasávania a upokojujúci pulzný režim pri 3 možných stupňoch intenzity sania v každom režime. Je tak vhodný pre mužskú ako aj ženskú pokožku. Upokojujúci režim nasávania umožňuje použitie vstavaného solenoidového ventilu, ktorý pracuje s jednoduchým procesom sania a uvoľnenia, takže pokožka nie je červená a podráždená. Tento jedinečný vákuový čistič sa dodáva s profesionálne vyvinutou špeciálnou tryskou na čistenie akné, ktorá umožňuje hĺbkové čistenie a predchádzanie infekcii baktériami. Tlačidlá na zariadení sú dotykové, používaním sa nepokazia ani nezanesú nečistotami. Špecifikácia: Rozmery: 183x35 mm Váha: 135g Napájanie: zabudovaná batéria - micro USB kábel Sila sania:až 62kpa Odber možný osobne alebo slovenskou poštou na dobierku. Poštovné činí 4,- Eur.