inzercia, predaj, predám, bazár

váľanda TAMARA rohová na nohe

Kategória: Postele

Predám čisto nové váľandy TAMARA rohová na nohe. Slovenský výrobok. Váľanda je s úložným priestorom o rozmeroch 200x90x49cm. Matrac váľandy je z kvalitnej PUR peny s tuhosťou T3037. Váľanda je spevnená 2 priečkami naviac pre vačšiu nosnosť a stabilitu. Vhodné do ubytovní, penziónov ako aj do študentských a detských izieb. Ľavý aj pravý roh. Možné prevedenie aj bez nohy. 2 roky záruka. Možnosť výberu z veľkého množstva poťahových látok. Cena v obchodoch 315,-€. Moja cena 199,-€
váľanda TAMARA rohová na nohe
Podobné inzeráty
váľanda TAMARA rohová na nohe
Predám čisto nové váľandy TAMARA rohová na nohe. Slovenský výrobok. Váľanda je s úložným priestorom o rozmeroch 200x90x48cm. Matrac váľandy je z kvalitnej PUR peny s tuhosťou T3037. Váľanda je spevnená 2 priečkami naviac pre vačšiu nosnosť a stabilitu. Vhodné do ubytovní, penziónov ako aj do študentských a detských izieb. Ľavý aj pravý roh. Možné prevedenie aj bez nohy. 2 roky záruka. Možnosť výberu z veľkého množstva poťahových látok. Cena v obchodoch 365,-€.
POSTEL- Váľanda - úložný priestor-KONDELA  ALEX - uplne nova
Uplne nová postel-váľanda: Alex VALANDA MOLITAN FALCONE 25 SV HNEDA kupovaná v Kondele. Iba osobný odber. Presná stránka postele: Alex VALANDA MOLITAN FALCONE 25 SV HNEDA: PS: kontaktovať najprv emialom, resp. SMS. PS: nevhodný darček /ešte zabalený v krabici, možný osobný odber/.
Váľanda LUSTIK Lonis 235 T
Váľanda LUSTIK Lonis 235 T Váľanda LUSTIK Lonis 235 T Váľanda ( posteľ ) s úložným priestorom FLINE Lustik Lonis 235 T od výrobcu Vendelín Florek Liptovský Mikuláš, vyrobená v roku 1999. Úložný priestor z LDTD morený dub ( tmavohnedý ) má rozmer 73,4 x 192,3 x 24 cm. Lôžko je tvorené mäkkým matracom z polyuretánovej peny ( PUR ), čalúnené tmavohnedou látkou 2. sk . s rozmerom 81 x 195 x 16 cm . Celkové rozmery postele sú 195 x 81 x 40 cm Nôžky postele sú z pevného plastu a sú podlepené akostnými plstenými klzákmi na ochranu podlahy pred poškriabaním. Oba kolíky zdvíhacieho mechanizmu sú prestrihnuté. Cena : xx € -------------------------- Možnosti platby : 1. Osobne v hotovosti 2. Prevodom na účet ( platba vopred ) Možnosti dodania : 1. Osobne Inzerát platí do jeho zmazania. Odpovede prosím len písomne e-mailom, nie telefonicky. POZOR !!! Uveďte prosím Vašu e-mailovú adresu nie len do poľa „Váš e-mail“ , ale aj do poľa „Text správy“ , lebo inak Vám moja odpoveď nebude systémom doručená !!!
Váľanda
Predám rozkladaciu váľanda, rozmery šírka 80 cm dĺžka 203 cm s operadlom. Po rozložení plocha na spanie 155 cm. Váľanda máj aj úložný priestor. Váľanda je v dobrom zachovalom stave, vhodná na chalupu ci chatu.
Váľanda
Predám rozkladaciu váľanda, rozmery šírka 80 cm dĺžka 203 cm s operadlom. Po rozložení plocha na spanie 155 cm. Váľanda máj aj úložný priestor. Váľanda je v dobrom zachovalom stave.
Manželská posteľ Tamara (valanda) + čelo
Predám čisto nové váľandy TAMARA priamo od slovenského výrobcu s úložným priestorom o rozmeroch 195x80x39cm. Matrac váľandy je z kvalitnej PUR peny s tuhosťou T3037. Internetova cena 200 za kus Moja cena je 250 za obe +gratis celo valendy Valendy boli vystavne kusy Volat na