inzercia, predaj, predám, bazár

Valco baby - držiak na nápoj

Kategória: Kočíky

Predám držiak na nápoj na kočík Valco baby snap 4 trend/ Valco baby snap 4 trend ultra. Držiak je v TOP stave. Odber Trnava alebo pošlem poštou ( nie na dobierku). Kontakt meilom alebo SMS.
Valco baby - držiak na nápoj
Podobné inzeráty
Kočík Valco Baby Snap 4 Trend Sport
Predám kočík Valco Baby Snap 4 Trend Sport Tailor Made vo farbe charcoal. Kočík je s nafukovacími kolesami, používaný cca rok (kupovaný 11/2020), po jednom dieťati. Ku kočíku je sieťka proti hmyzu. PC bola 340€. Osobný odber: Rovinka Popis: VALCO BABY Sport Trend 4 Black Charcoal je modernejšou verziou staršej verzie Snap 4. Má všetky jeho prednosti a ešte niečo navyše. Je vyrobený z veľmi odolných materiálov. Preto sa môžete tešiť na kočík, ktorý je funkčný a zároveň aj dobre vyzerá. Okrem titánovej konštrukcie a kožených detailov má tiež pekný dizajn, nastaviteľné madlo rukoväte a inovovaný vzhľad koliesok, ktoré sú nafukovacie a upravené do terénu. VALCO BABY Sport Trend 4 Black je veľmi ľahký a pri použití novorodeneckej vložky vhodný pre deti už od narodenia. Zložiť ho dokáže každý, vďaka unikátnemu systému CleanFold, kedy kočík zložíte ľahko jedným plynulým pohybom. Kočíky Valco sú obľúbené najmä pre svoje úžitkové vlastnosti, kvalitu i ľahkú konštrukciu. Nový VALCO BABY Sport Trend 4 Black je vhodný aj do terénu, vďaka nafukovacím kolesám vyrobeným z odolných materiálov. Kolieska idú navyše stlačením jedného tlačidla veľmi ľahko vybrať. Strieška s ochranou pred UV žiarením, sieťovaný otvor pre dostatočné prúdenie vzduchu aj priehľadné okienko robia s tohto kočíka nepostrádateľného pomocníka na každú prechádzku. Nádych luxusu dodáva nielen samotný vzhľad, ale aj kožené detaily na prednom madle a rukoväte. Hmotnosť kočíka: 8,8 kg Nosnosť: 20 kg Rozmery kočíka: 97 × 52,4 × 104 cm
Valco Baby SNAP4 TREND SPORT nafukovacie kolesá
Predám kočik Valco snap 4 trend s nafukovacimi kolesami…kocik je v perfektnom stave…ku kociku pribalim originál pláštenku proti dazdu na kočík Valco Baby SNAP, Nánožník VALCO Tailormade, slnecnik ku kociku a zimny rukavnik na ruky. Kocik je po jednom dietati. Kupovali sme ho novy. Cena komplet s doplnkami bola 395Eur.
Predám kočík Valco Baby Snap4
Predám kočík Valco Baby Snap4. Plne funčkný, bez vážnej závady, iba ošúchaný používaním. po 1 dieťati. Príslušenstvo: pršiplášť, držiak na nápoj pre otecka, tácka a držiak na fľašu pre dieťa. Kočík je v Podunajských Biskupiciach u babky, ale viem doviezť po dohode aj niekam v rámci BA. Cena 50 Eur / dohoda.
Vanicka Valco snap trend- REZERVOVANE DO 19.3
Predam hlboku vanicku Valco snap trend. Nevyblednuta, pouzivana malo, v top stave. Mam k nej aj adaptery na Valco snap ultra trend aj na Valco snap trend(kupujuci si vyberie jedny). Cena 100eur. Osobny odber Kosice. Moznost dorucit do Presova,Sabinova, Spisskeho Podhradia.
Valco snap trend - vanička
Predám vaničku na kočík Valco baby snap 4 trend/ Valco baby snap 4 trend ultra vo farbe grey marle. Vanička je v TOP stave, ako nová, použitá cca 5x. K vaničke pridám adaptéry na kočík a pláštenku do dažďa. Osobný odber Trnava, pripadne dohoda. Prosím kontaktujte ma meilom alebo sms.
VALCO BABY Kočík + Nanožník (skladnosť + nízka hmotnosť)
Predám málo používaný VALCO BABY Kočík športový Sport Trend 4 Black Denim + Nanožník. Oba vo farbe Black Charcoal (čierna). Kočiar má čierne VALCO nafukovacie kolesá.