inzercia, predaj, predám, bazár

Vanička značky OK Baby

Kategória: Ostatné

Predám vaničku značky OK Baby svetlo ružovej farby vhodnej do sprchovacieho kúta alebo aj trebárs na balkón alebo terasu.
Komfortné anatomicky tvarované sedadlo je dostatočne široké a priestranné. Vrátane výpustného ventilu. Vhodné od 15 do 36 mesiacov (do hmotnosti 25kg). Rozmery: 63 x 41 x 61 cm. Pôvodná cena 39€.

Cena 9 €

Píšte sms o čo máte záujem, potom sa dohodneme. Ďakujem. Len osobný odber. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Vanička značky OK Baby
Podobné inzeráty
Vanicka Baby Bagno zn. Cam so stojanom
Predam svetlomodru vanicku na kupanie Baby Bagno zn. Cam vratane stojana. Vanicka je ako nova, pouzivana 4 mesiace pri jednom dietati. Len osobny odber Bratislava Kramare. Popis od vyrobcu: CAM vanička Baby Bagno má novú ergonómiu a oválne tvarovanie. Vanička má praktické priehradky a vy tak budete mať počas kúpeľa bábätka vždy všetko po ruke. Vhodné od narodenia do 6 mesiacov pre kúpanie v ľahu a od 6 do 12 mesiacov môžete bábätko umývať sede.
Predám digitálnu vaničku pre deti 3v1 s integrovanou váhou a
Dobrý deň. Ponúkam na predaj digitálnu vaničku pre deti 3v1 s integrovanou váhou a teplomerom na meranie teploty vody. Ide o multifunkčný produkt. Veľmi šikovná a praktická vec. Nám poslúžila veľmi dobre. Vanička je zachovalá, funkčná bez poškodenia. Na LCD displeji je nalepená ešte ochranná fólia. Iba osobný odber. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Popis: Detská digitálna vanička funguje nielen ako vanička, ale aj ako presná váha. Dieťa môžete odvážiť, aj keď je vanička naplnená vodou. Disponuje systémom, ktorý odváži dieťa, aj keď sa vo vaničke pohybuje. Zároveň disponuje teplomerom priebežne monitorujúcim teplotu vody, takže vždy viete, či je teplota vo vaničke ešte dosť teplá. Všetky údaje sa zobrazia na LCD displeji. Nechýba funkcia pamäte posledného váženia dieťaťa. Vaničku Baby Patent môžete používať už od narodenia dieťaťa, pretože disponuje protišmykovou úpravou a špeciálnou vložkou, vďaka ktorej leží bábätko v ideálnej polohe na umývanie. Pre staršie deti potom stačí vložku vybrať. - Funguje aj ako digitálna váha, váži s presnosťou na gramy - Špeciálny systém umožňuje vážiť dieťa, aj keď je vaňa naplnená vodou a dieťa sa pohybuje - Teplomer priebežne monitorujúci teplotu vody - Údaje sa zobrazujú na prehľadnom LCD displeji - Funkcia pamäte posledného váženia dieťaťa - Protišmyková úprava a špeciálna vložka pre deti od narodenia do 6 mesiacov - Bábätko bude ležať v polohe ideálnej na umývanie - Staršie deti do 2 rokov sa môžu kúpať bez vložky - Ergonomický tvar, výpustný ventil - Vanička Baby Patent Aqua Scale funguje na 2 batérie typu AAA - Prepínanie lb/kg a F/°C
Postielka/lehatko/stolicka chicco baby hug 4 v 1
Predam prenosnu postielku/ lehatko, dokonca neskor sa sa da pouzivat ako jedalenska stolicka. Zvlast sme dokupovali pultik (hodnota 50€) a matrac do prenosnej postielky (20€). Jej velkou vyhodou su kolieska a tym padom si babatko prenesiete kamkolvek. My sme ju pouzivali s hniezdom na spanie do cca 6 mesiacov (zalezi od velkosti babatka). Sucastou su 3 hracky, lehatko hra a blika na nom svetielko. Postielka sa da krasne cela oprat. To je za mna velka vyhoda. Nema ziadne poskodenia. Len osobny odber svaty jur, popripade po dohode je aj moznost v Bratislava - Nove mesto. (ziadny kurier, fedex ani packeta) Cena je 150€ (je fixna prosim o respektovanie) popis: Chicco Baby Hug 4v1 je unikátny pomocník pri starostlivosti o deti kombinujúci 4 výrobky v jeden. Od postieľky a kresielka, až po jedálenskú stoličku či pohodlné kreslo. Tento multifunkčný spoločník Vám dovolí mať dieťa v dome vždy na blízku a to bezpečne a pohodlne od narodenia až do 3 rokov. Chicco Baby Hug má 4 možnosti nastavenia: - Denná postieľka – ideálne pre popoludňajší spánok, či leňošenie v postieľke. - Kresielko – praktické kresielko na spoznávanie sveta okolo seba v pohodlí a bezpečí. - Jedálenská stolička – výškovo nastaviteľná stolička pre spoločný čas jedenia. - Prvé kreslo – vlastný priestor na hru či čítanie si knižky. Chicco Baby Hug sa aj jednoducho ovláda: - Má nastaviteľnú výšku pomocou jednoduchého pedála. - Pre ešte viac zábavy je vybavený elektronickou hrazdičkou so svetlami, zvukmi a odnímateľnými hračkami. - 4 kolieska s brzdou umožnia jeho ľahké a bezpečné presúvanie po byte či dome. - Jemný pohodlný matrac je odnímateľný a prateľný. - Rovnako aj poťah Baby Hagu sa dá sňať a oprať. - O maximum bezpečia sa postarajú 5-bodové bezpečnostné popruhy. Rozmery: - Dĺžka: 85 cm - Šírka: 60 cm - Výška: 88/122 cm - Váha: 10,2 kg
Postielka/lehatko/stolicka chicco baby hug 4 v 1
Predam prenosnu postielku/lehatko, pripadne moze sluzit na krmenie ako jedalenska stolicka.Sucastou je zavesna hracka, lehatko hra a blikaju na nom svetielka. Postielka sa da cela oprat. Lehatko je po jednom dietati, takmer ako nove. Cena je 100€. popis: Chicco Baby Hug 4v1 je unikátny pomocník pri starostlivosti o deti kombinujúci 4 výrobky v jeden. Od postieľky a kresielka, až po jedálenskú stoličku či pohodlné kreslo. Tento multifunkčný spoločník Vám dovolí mať dieťa v dome vždy na blízku a to bezpečne a pohodlne od narodenia až do 3 rokov. Chicco Baby Hug má 4 možnosti nastavenia: - Denná postieľka – ideálne pre popoludňajší spánok, či leňošenie v postieľke. - Kresielko – praktické kresielko na spoznávanie sveta okolo seba v pohodlí a bezpečí. - Jedálenská stolička – výškovo nastaviteľná stolička pre spoločný čas jedenia. - Prvé kreslo – vlastný priestor na hru či čítanie si knižky. Chicco Baby Hug sa aj jednoducho ovláda: - Má nastaviteľnú výšku pomocou jednoduchého pedála. - Pre ešte viac zábavy je vybavený elektronickou hrazdičkou so svetlami, zvukmi a odnímateľnými hračkami. - 4 kolieska s brzdou umožnia jeho ľahké a bezpečné presúvanie po byte či dome. - Jemný pohodlný matrac je odnímateľný a prateľný. - Rovnako aj poťah Baby Hagu sa dá sňať a oprať. - O maximum bezpečia sa postarajú 5-bodové bezpečnostné popruhy. Rozmery: - Dĺžka: 85 cm - Šírka: 60 cm - Výška: 88/122 cm - Váha: 10,2 kg
Detsk vanička Tega baby s lehatkom Tega baby
Predám detskú vaničku Tega Baby s lehatkom Tega baby BEZ STOJANA používanú 3 mesiace. Cena 10€. Pozrite si aj ostatne moje inzeráty predavam všetko po synovi.
Detská vanička so stojanom a lehátkom
Ponúkam na predaj detskú vaničku ,,tega baby" so stojanom a teplomerom. Ku vaničke je aj lehátko tega baby. Všetko je nepoškodené a používané len pár mesiacov. VANIČKA: Vanička je sivej farby, meria 102 cm, je veľmi praktická v starostlivosti o bábätko. Obsahuje dve praktické priehradky vďaka ktorým môžete mať mydlo či šampón pre vaše dieťatko pekne po ruke. STOJAN: Stojan je veľmi praktický človek sa nehrbí a má komfort.LEHÁTKO: použitie 0-15 mesiacov maximálne zaťaženie lehátka je 8 kg. Osobný odber najlepšie. Po dohode môžem odviesť do Popradu a Lipt. Hrádku.