inzercia, predaj, predám, bazár

vankus pre tehotne zeny

Kategória: Ostatné

Predam pouzity ale v top stave vankus v tvare L 135 x 70 cm po jednom dietati, pre tehotne zeny, pripadne pre kojacie zeny.
vankus pre tehotne zeny
Podobné inzeráty
Predám návliečky na detskú postieľku spolu s paplónom
Lacno predám používané vypraté voňavé veľmi zachovalé nepoškodené veci na detské postieľky: 1. Biela perinka a vankúš Babyland (vnútro do návliečok). Rozmer súpravy: - perinka 100x75cm - vankúš 45x36cm Vonkajší materiál je 100% bavlna, ktorá je šetrná k jemnej detskej pokožke. Vnútorná výplň je nealergická 100% PES výplň . Cena spolu: 10€ 2. Bavlnená návliečka na paplón 115x85cm a vankúš 40x50cm - motív: macík s balónom Cena spolu 7€. 3. Hrubšia bavlnená návliečka na paplón 125x70cm a vankúš 40x60cm - motív: modrá s kvietkami a modrú nepremokavú pogumovanú plachtu s gumičkou na matrac 60x120x15cm. Cena spolu 13€. 4. Bavlnená návliečka na paplón 130x80cm a vankúš 45x60cm - motív: žltá so šmolkami a žltú nepremokavú pogumovanú plachtu s gumičkou na matrac 60x120x10cm. Cena spolu 13€. 5. Bavlnená návliečka na paplón 110x80cm a vankúš 40x50cm - motív: ružová s žirafkami a ružovú nepremokavú pogumovanú plachtu s gumičkou na matrac 60x120x15cm. Cena spolu 13€. 6. Bavlnená návliečka Praktik na paplón 125x80cm a vankúš 40x60cm - motív: žlto-oranžová s bocianom a oranžovú nepremokavú pogumovanú plachtu s gumičkou na matrac 60x120x10cm. Cena spolu 13€. 7. Hrubšia bavlnená návliečka na paplón 120x80cm a vankúš 45x55cm - motív: modrá s kvetinkami Cena spolu 7€. 8. Krepová návliečka na paplón 125x80cm a vankúš 40x55cm - motív: modrá so zvieratkami Cena spolu 7€. 9. Hrubšia bavlnená návliečka na paplón 120x80cm a vankúš 40x55cm - motív: biela s kvetinovou podtlačou a bielu froté nepremokavú pogumovanú plachtu s gumičkou na matrac 60x120x15cm. Cena spolu 13€. 10.Froté návleky na prebaľovacie nafukovacie podložky IKEA s rozm. 50x70cm. 2ks - modrý a červený Uprednostňujem osobný odber. Dovoz do TT zadarmo. Poštou posielam ako balík len pri platbe vopred. Ponuka platná do zmazania inzerátu.
Vankúše na paletové sedenie
Vankúše na paletové sedenie V ponúkame Vám tieto veľmi kvalitné vankúše na paletove sedenie Vankúše sú vhodné na klasickú euro paletu 120x80cm alebo 120x60cm Farba :sivá, grafitova, khaki, modrá,hnedá 100% polyester vodeodolný Obojstranne Vhodné von, neabsorbuju vlhkosť Vankúš - Sedadlo 120x80cm Vankúš - Operadlo 120x40cm Vankúš - Bočný 60x40cm Vankúš - Dekoračný 40x40cm Výška vankúšov až 20cm V ponuke Sety : Set 1 obsahuje : 1xsedadlo, 1xoperadlo 1x bočný vankúš 1xdekoračny vankúš Cena :85€ Set 2 obsahuje : 2xsedadlo, 2x Operadlo, 1x bočný vankúš, 1x dekoračný vankúš Cena :120€ Set 3 obsahuje : 3xsedadlo, 3x Operadlo, 1x bočný vankúš, 1xdekoračny vankúš Cena :155€ V ponuke aj samostatné vankúše na 1 paletu 1xsedadlo 1x Operadlo Cena :55€
Predám zánovný použitý tehotenský  pás do auta SCAMP Slim
Tehotenský pás – do auta pre tehotné ženy, pre bezpečnejšie a pohodlnejšie cestovanie autom pozri moje ďalšie inzeráty Scamp bezpečnostný pás pre tehotné – Slim Bezpečnosť v aute je kľúčová, obzvlášť ak ste tehotná. Nič nepodceňte a vybavte sa tehotenským pásom Scamp Comfort Isofix, ktorý vám i vášmu nenarodenému bábätku zaručí komfortné a bezpečné cestovanie. Pás Scamp sa ľahko používa a prispôsobí sa každej postave. Comfort Isofix sa fixuje v miestach, ktoré sú dôležité pre bezpečnosť, a postupom času sa nenaťahuje. Pás Scamp možno použiť ako na sedadlách so systémom Isofix, tak i bez neho. Látka, z ktorej je pás vyrobený, je pohodlná, priedušná a odolná. Je trochu iný ako podobné pásy, ktoré sú v súčasnosti na trhu. Najdôležitejšie body, ktoré sú výsledkom vývoja: • väčšie bezpečie pre tehotnú matku i bábätko • ešte väčšie pohodlie • odolnosť • jednoduchšie používanie • krajší dizajn Bezpečnosť: • Funkcia špeciálneho bezpečnostného pásu Scamp: časť zapnutého bezpečnostného pásu, ktorá vedie cez stehná, je stiahnutá mamičke medzi nohy. Týmto je zabránené, aby pri prípadnej nehode došlo k poraneniu bábätka v maternici, ktoré by mohol spôsobiť pás vedúci cez brucho mamičky. V čom je špeciálny bezpečnostný pás Scamp iný ako ostatné? Čo je výsledkom inovácie Scamp? • Produkt neobsahuje gumové súčiastky. • Pevné popruhy, ktoré sa nenapínajú, zaisťujú dokonalé fixné držanie. • Ani v prípade silného vonkajšieho zásahu nedochádza k napínaniu pásu, tiež je vďaka tomu vylúčené starnutie gumovej časti. • Dôležité je, že dĺžka popruhu, ktorý stiahne bezpečnostný pás nižšie, je prispôsobiteľná rozmeru tela, a umožňuje tak pohodlné nastavenie pre mamičky rôznych postáv. • Vďaka nastaveniu dĺžky popruhu teda dochádza k fixácii presne tam, kde je potreba. • Ako spony, tak aj technické švy a použité materiály sú testované a vydržia aj dlhé, náročné používanie. • Dá sa použiť ako vo vozidlách disponujúcich ISOFIX-om, ako aj v tých, ktoré ním nedisponujú. Vďaka tomu je možné ho použiť aj na zadných sedadlách. Pohodlie: • Väčšie pohodlie zaisťuje jednak v časti o bezpečnosti spomínaná možnosť prispôsobenia telu. • Po prvom použití je nastavenie rýchlejšie, zvládnete ho počas chvíľky. Odolnosť: • Kontrolu kvality vykonal EMI-TÜV SÜD Kft. z týchto hľadísk: o odolnosť proti oderu o odolnosť šitia proti trhaniu o veľkosť sily potrebnej pre uvoľnenie spony špeciálneho bezpečnostného pásu o veľkosť sily potrebnej pre uvoľnenie patentu špeciálneho bezpečnostného pásu o trvanlivosť farby vzhľadom k oderu, umývaniu, a vystaveniu žiarenia o prítomnosť AZO farbív (rakovinotvorné farbivá)
Tehotenský vankúš / vankúš na kojenie + náhradná náplň
Predám tehotenský vankúš / vankúš na kojenie + náhradná náplň - Vankúš je výborný v tehotenstve, pomáha pri spaní s veľkým bruškom. - Vďaka svojej veľkosti je to tiež veľmi pohodlný vankúš na dojčenie. - Umožňuje vytvoriť pri kojení ideálnu polohu matke aj dieťaťu, čím zabraňuje bolestiam chrbta. - Na rozšírenej strednej časti leží bábätko a zúženými koncami sa podoprie chrbát mamičky. - Konce vankúša sa dajú zopnúť k sebe pomocou gombíka, takže drží tvar kvapky. - Materiál vonkajšieho dekoratívneho návleku je z veľmi odolného materiálu, ktorý sa pri praní nezbieha, nežmolkuje, je odolný voči opotrebeniu, je pevný, odpudzuje tekutiny a má krásne výrazné farby - Vankúš je naplnený zdravotne nezávadnými, certifikovanými EPS polystyrénovými guličkami o priemere 3-4 mm. Nie sú príliš mäkké ani tvrdé. Vždy sa ideálne vytvarujú podľa potreby. Na rozdiel od iných náplní sa v nich nedržia roztoče, nenasakujú tekutiny a vlhkosť. Preto nevznikajú ani plesne. Je to najvhodnejšia náplň pre kojenecké a relaxačné vankúše. - Vo vankúši je uzatvárateľný otvor, pomocou ktorého je možné jednoducho pridávať alebo uberať náplň, čím si môžete reguluvať jeho tvrdosť. - Rozmery vankúša: dĺžka cca 180 cm, šírka v najširšom mieste cca 34 cm, objem náplne až cca 45 litrov. - Možnosť zaslať poštou pri platbe vopred, alebo osobný odber v BA.
Posteľné oblečenie
Predám Biely vankúš - damašek, cena 2 € Návlečka na vankúš kvetovaná - 2 € Posteľné oblečenie 1vankúš+ 1paplon, Stav používané - veľmi málo, rozmer 180x135 cm - 8 € posteľné obliečky flanelové, vzor káro, biele s hnedou kockou, na 2 postele, 2 x vankúš (75x90) + 2 x obliečka (150x190), z jednej strany veľké káro, z opačnej drobné (zapínanie na gombíky)- cena za všetko 15 € Foto vzor z jednej aj z druhej strany. Všetky sú vzorom rovnaké. Výborné termoregulačné vlastnosti. bielomodrý vankúš 76x68 - hrubšia bavlna, alebo ľan, 3 € krepová obliečka na vankúš, nepoužívaný, 92x80 - 2 € všetko spolu cena 26 € Na sms nereagujem. pásikavá obliečka na vankúš 89x90 cm - 2 € staručký vankúš s madeirou, drobné chybičky, nič čo si gazdinka šikovná nevie opraviť -cena 1 € Na sms neodpovedám.
Ženy, ktoré behali s vlkmi
Nová kniha Kultové dielo o psychológii žien s miliónmi predaných výtlačkov. Hlboko duchovná kniha. Oslavuje bystrosť, vytrvalosť, silu a nespútanosť žien. Ctí si ženskú dušu. (The Washington Post Book World) Táto kniha je Bibliou pre všetky ženy, ktoré sa zaujímajú o hlboký duševný rozvoj. Je to cestovná mapa, ktorá znázorňuje všetky pasce, nielen tie dôverne známe, ale aj desivo neočakávané, na ktoré ženy naďabia počas cesty k svojmu inštinktívnemu Ja. Vlky… sú darom. (Los Angeles Times) Ženy, ktoré behali s vlkmi nie je len knihou. Je to dar hlbokej intuície, múdrosti a lásky. Je vešteckou guľou Tej, ktorá vie. (Alice Walker) Som vďačná knihe Ženy, ktoré behali s vlkmi a Doktorke Clarisse Pinkole Estés. Kniha ukazuje, aké úžasné je byť odvážnou a starostlivou, jednoducho byť ženou. Každý, kto vie čítať, by si mal túto knihu prečítať. (Mary Angelou) V každej žene žije mocná sila naplnená zdravými inštinktmi, vášnivou tvorivosťou a nadčasovým poznaním. Túto inštinktívnu podstatu žien zosobňuje Divoká žena. Dnes je ohrozeným druhom, pretože aj keď nám dary nespútanosti prirodzene od narodenia patria, úsilie spoločnosti civilizovať nás do predpísanej role, potláča to skutočné v našej duši. V knihe Ženy, ktoré behali s vlkmi, doktorka Estés odkrýva obohacujúce mýty, rozprávky a príbehy, mnohé z nich pochádzajú z jej vlastnej rodiny, a pomáha tak ženám znovu nadviazať spojenie s divokými, zdravými a vizionárskymi vlastnosťami ich vlastnej inštinktívnej podstaty. Prostredníctvom príbehov a ich objasnenia v tejto pozoruhodnej knihe znovu nachádzame a skúmame Divokú ženu. Učíme sa jej rozumieť, milovať ju a prijať do svojej psyché ako tú, ktorá je liečivá a zázračná. Knihou Ženy, ktoré behali s vlkmi, doktorka Estés vytvorila nový lexikón opisujúci ženskú psychiku. Táto plodná a životodarná kniha je psychológiou žien vo svojom najpravdivejšom zmysle. Je poznaním duše.