inzercia, predaj, predám, bazár

Vankuse dormeo

Kategória: Spálne

Predam skoro nepouzite vankuse dormeo siena. nevyhovuju nam. cena za oba. 30€ Vankuse maju chladivu stranu, hrejivu stranu.
Vankuse dormeo
Podobné inzeráty
Matrace
Ponúkam na predaj dva matrace 90x200 cm... jeden je Aloe Vera od Dormeo, výška 16 cm, používaný 2,5 roka, je to tvrdší matrac, perfektný na chrbticu. Má prateľný poťah. Nie je vyležaný. Pôvodná cena bola 200 eur. Druhý je tiež zdravotný matrac, málo používaný. Má výšku 14 cm. Pôvodná cena bola 120 eur. Cena za Aloe vera matrac je 65 eur a za ten druhý 35 eur. Dôvod predaja - výmena postele. Momentálne len osobný odber. Dohoda ohľadom ceny možná. Viac info o matraci Aloe vera tu:
Dormeo SIENA - anatomický vankúš
Predám DORMEO Siena - anatomické vankúše. V balení sú dva, jeden je nerozbalený nikdy nepoužitý. Druhý bol používaný pár krát, samozrejme vždy s obliečkou... Dôvod predaja - nesadol tvar k štýlu spánku. Pôvodná cena za set 38€ -> predám nepoužitý vankúš za 20€, alebo oba za 30€. Osobný odber Karlova Ves, alebo dohoda na trase BA - Cífer.
Polštář / vankúš Dormeo 50x60 nový
Nový Dormeo vankúš. Zasilkovna 4.80 na SR
Súprava Dormeo - vankúš, paplón a obliečky
Predám túto súpravu Black Diamond Dormeo s termoreguláciou: vankúš 50 x 70 cm paplón 140 x 200 cm obliečky na paplón aj vankúš tmavomodré z bavlneného saténu Všetko je v originál balení, nikdy nepoužité len zaberajú miesto. Možnosť poslať na dobierku (k cene treba pripočítať poštovné) alebo osobne v KE. Kontaktovať poprosím mailom resp. formulárom pod inzerátom.
Set vankúš a paplón Dormeo - Adaptive go
Ponúkam na predaj 2 sety - vankúš+paplón Dormeo -Adaptive go, rozmer paplóna je 140x200, vankúš 50x70. Prikrývka je ľahká, ale hrejivá a mimoriadne priedušná. Klasický vankúš je ideálny pre akúkoľvek polohu pri spánku.Na bočnej strane vankúša sa nachádza zips, čo umožňuje regulovať výšku vankúša. Set je hypoalergénny, vhodný pre alergikov. Sety sú úplne nové, nepoužívané, v pôvodnom balení. Vhodné ako darček. Pôvodná cena je 100€ za kus, teraz predávam za 60€ kus.
Vankúš Dormeo ortopedický 40 x 60
Top stav, nový vankúš Dormeo True Evolution je vynikajúcou oporou, zabezpečuje pohodlie, ideálny pre spánok na boku a na chrbte. Výška 16 cm. Pružiny Octaspring z vonkajšej strany z peny Ecocell® a poskytuje oporu pre krk, z vnútornej strany vankúša je vyrobený z pamäťovej peny a poskytuje jemnú oporu hlave. Obal k nemu nieje.