inzercia, predaj, predám, bazár

Váš osobný externý grafický dizajnér & virtuálny asistent

Kategória: IT, webdesign

Nechajte všetky svoje požiadavky na grafický dizajn zvládnuť expertom.

ČÍSLO JE VYMYSLENÉ, KONTAKT IBA E-MAILOM:
Pomôžem vám so všetkým, čo sa týka grafického dizajnu, webového dizajnu, marketingu, servisu či celkového spracovania webovej stránky do finálnej podoby kódu. Taktiež si ma môžete najať aj ako virtuálneho asistenta. Pracujem už jedenásty rok ako grafický dizajnér. Prešiel som si od rôznych typov tlačiarní či maloformátové, veľkoformátové až po finalizácie produktov. Obsluhoval som denne vyše 80 klientov na počkanie ako grafik / DTP. Neskôr som sa ocitol v marketingovej brandži a venoval som sa reklame, bannerom a webovým stránkam od dizajnu až po kód v HTML/CSS & Wordpress. Ak ste nenašli v ponuke textu službu ktorú potrebujete, neváhajte ma kontaktovať na e-mailovú adresu, verím že Vám pomôžem.

KONTAKT // 24/7 e-mail: // KONTAKT

Kontaktujte ma teraz a získajte cenovú ponuku!

Služby:
· Webový banner
· Banner sociálnygch médií
· Reklamný banner
· Obal / balenie produktu
· Infografika
· Leták a plagát
· Brožúra alebo iný prospekt
· Vizitka, blahoženia
· E-mailový newsletter, životopis
· Dizajn webstránky & kód (+SEO)
· Tvorba, správa e-shopu
· Obal knihy, Obálka časopisu
· Svadobné aj maturitné oznámenia
· Logo alebo ikona
· Štítok produktu
· Menu alebo katalóg
· 3D Mock-up
· Dokument / hlavičkový papier
· Úprava alebo retušovanie fotografií
· Aktualizácia existujúcej grafiky, diela
· Akákoľvek náhodná grafika, požiadavka
· Strih videa, efekty
· Zvukový mix alebo mastering

Ak ste nenašli v zozname ponuku služby ktorú žiadate, neváhajte ma kontaktovať.

Môžem navrhnúť / aktualizovať a dodať súbory v nasledujúcich formátoch:
· Illustrator (vektorové) súbory - AI, EPS, PDF, SVG
· Photoshop súbory - PSD, TIFF, RAW
· InDesign - INDD
· Akékoľvek obrazové súbory - JPEG, PNG, BMP
· MS Office súbory - DOCX, DOC, PPT
· Video formáty - MP4, AVI, VLC
· Webové formáty - HTML, Wordpress
· Zvukové formáty - WAV, MP3, FLAC, M4A

A mnoho ďalších formátov/súborov, závisí od požiadavky klienta.

Čo odo mňa očakávať:
· Kreatívny a profesionálny dizajn
· Rýchla odozva a rýchle dodanie
· Plná a profesionálna podpora aj po dokončení objednávky
· 100% spokojnosť
· Plné autorské práva
· Vysoko kvalitné súbory

Navrhovanie printových a webových predmetov je mojou silnou stránkou už dlho. Milujem byť kreatívny a vždy chcem svojim klientom odviesť tú najlepšiu prácu. Vždy som pripravený uplatniť kreativitu. Neváhajte ma kontaktovať, ak budete potrebovať moju pomoc s čímkoľvek. Som takmer vždy online a pripravený s vami komunikovať.
Verím že nájdeme tú správnu cestu.

/// Kontakt iba na e-mailovú adresu , ak bude po e-mailovej dohode potrebný telefonický kontakt, poskytnem číslo a preberieme všetky detaily. Nevolať, 24/7 e-ma
Váš osobný externý grafický dizajnér & virtuálny asistent
Podobné inzeráty
Ponúkam profesionálne grafické služby na faktúru, celá SR
Grafický dizajnér s päťročnou praxou pracujúci na voľnej nohe na živnosť Vám ponúka grafické služby na faktúru - elektronicky, vrámci celého Slovenska. Prijímam jednorazové zákazky a v prípade vzájomnej spokojnosti som otvorený aj dlhodobej spolupráci. Považujem sa za spoľahlivého človeka, ktorý sa rád učí nové veci a vždy s radosťou rieši akékoľvek Vaše požiadavky. Som kreatívny a precízny a vždy sa snažím veci dotiahnuť do posledného detailu. K práci pristupujem vždy maximálne zodpovedne. Mám predchádzajúcu prax vo vydavateľstve, kde som pracoval ako grafik - asistent. Ponúkam Vám profesionálne grafické služby ako napríklad: - logodizajn - grafický návrh vizitiek - grafický návrh bannerov - akékoľvek photoshop úpravy - úprava či retuš fotografií - úprava čiernobielych fotografií na farebné fotografie - grafický návrh plagátov, letákov alebo iných tlačovín - grafický návrh jedálnych lístkov - grafický návrh darčekových poukážok - iné podľa požiadavky Ak hľadáte gafika, ktorý Vám ponúkne kvalitu, originálny grafický dizajn, profesionálny prístup a rozumnú cenu, ste na správnom mieste. Uprednostňujem e-mailový kontakt preto Vás poprosím v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na mojom e-maily: topgrafickesluzby@ Odpovedám obratom a kontaktovať ma môžete 24 hodín 7 dní v týždni. Na cene sa vieme dohodnúť. Teším sa na spoluprácu s Vami! Chcem ešte upozorniť, že požiadavky na vykonávanie úprav v úradných dokumentoch nerealizujem.
Ponúkam profesionálne grafické služby na faktúru, celá SR
Grafický dizajnér s 12 ročnou praxou pracujúci na voľnej nohe na živnosť Vám ponúka grafické služby na faktúru - elektronicky, vrámci celého Slovenska. Prijímam jednorazové zákazky a v prípade vzájomnej spokojnosti som otvorený aj dlhodobej spolupráci. Považujem sa za spoľahlivého človeka, ktorý sa rád učí nové veci a vždy s radosťou rieši akékoľvek Vaše požiadavky. Som kreatívny a precízny a vždy sa snažím veci dotiahnuť do posledného detailu. K práci pristupujem vždy maximálne zodpovedne. Mám predchádzajúcu prax vo vydavateľstve, kde som pracoval ako grafik - asistent. Ponúkam Vám profesionálne grafické služby ako napríklad: - logodizajn - grafický návrh vizitiek - grafický návrh bannerov - akékoľvek photoshop úpravy - úprava či retuš fotografií - úprava čiernobielych fotografií na farebné fotografie - grafický návrh plagátov, letákov alebo iných tlačovín - grafický návrh jedálnych lístkov - grafický návrh darčekových poukážok - iné podľa požiadavky Ak hľadáte gafika, ktorý Vám ponúkne kvalitu, originálny grafický dizajn, profesionálny prístup a rozumnú cenu, ste na správnom mieste. Uprednostňujem e-mailový kontakt preto Vás poprosím v prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na mojom e-maily: topgrafickesluzby@ Odpovedám obratom a kontaktovať ma môžete 24 hodín 7 dní v týždni. Na cene sa vieme dohodnúť. Teším sa na spoluprácu s Vami! Chcem ešte upozorniť, že požiadavky na vykonávanie úprav v úradných dokumentoch nerealizujem.
Váš osobný externý grafický dizajnér & virtuálny asistent
Nechajte všetky svoje požiadavky na grafický dizajn zvládnuť expertom. Pomôžem vám so všetkým, čo sa týka grafického dizajnu, webového dizajnu, marketingu, servisu či celkového spracovania webovej stránky do finálnej podoby kódu. Taktiež si ma môžete najať aj ako virtuálneho asistenta. Pracujem už jedenásty rok ako grafický dizajnér. Prešiel som si od rôznych typov tlačiarní či maloformátové, veľkoformátové až po finalizácie produktov. Obsluhoval som denne vyše 80 klientov na počkanie ako grafik / DTP. Neskôr som sa ocitol v marketingovej brandži a venoval som sa reklame, bannerom a webovým stránkam od dizajnu až po kód v HTML/CSS & Wordpress. Ak ste nenašli v ponuke textu službu ktorú potrebujete, neváhajte ma kontaktovať na e-mailovú adresu, verím že Vám pomôžem. KONTAKT // 24/7 e-mail: // KONTAKT Kontaktujte ma teraz a získajte cenovú ponuku! Služby: · Webový banner · Banner sociálnygch médií · Reklamný banner · Obal / balenie produktu · Infografika · Leták a plagát · Brožúra alebo iný prospekt · Vizitka, blahoženia · E-mailový newsletter, životopis · Dizajn webstránky & kód (+SEO) · Tvorba, správa e-shopu · Obal knihy, Obálka časopisu · Svadobné aj maturitné oznámenia · Logo alebo ikona · Štítok produktu · Menu alebo katalóg · 3D Mock-up · Dokument / hlavičkový papier · Úprava alebo retušovanie fotografií · Aktualizácia existujúcej grafiky, diela · Akákoľvek náhodná grafika, požiadavka · Strih videa, efekty · Zvukový mix alebo mastering Ak ste nenašli v zozname ponuku služby ktorú žiadate, neváhajte ma kontaktovať. Môžem navrhnúť / aktualizovať a dodať súbory v nasledujúcich formátoch: · Illustrator (vektorové) súbory - AI, EPS, PDF, SVG · Photoshop súbory - PSD, TIFF, RAW · InDesign - INDD · Akékoľvek obrazové súbory - JPEG, PNG, BMP · MS Office súbory - DOCX, DOC, PPT · Video formáty - MP4, AVI, VLC · Webové formáty - HTML, Wordpress · Zvukové formáty - WAV, MP3, FLAC, M4A A mnoho ďalších formátov/súborov, závisí od požiadavky klienta. Čo odo mňa očakávať: · Kreatívny a profesionálny dizajn · Rýchla odozva a rýchle dodanie · Plná a profesionálna podpora aj po dokončení objednávky · 100% spokojnosť · Plné autorské práva · Vysoko kvalitné súbory Navrhovanie printových a webových predmetov je mojou silnou stránkou už dlho. Milujem byť kreatívny a vždy chcem svojim klientom odviesť tú najlepšiu prácu. Vždy som pripravený uplatniť kreativitu. Neváhajte ma kontaktovať, ak budete potrebovať moju pomoc s čímkoľvek. Som takmer vždy online a pripravený s vami komunikovať. Verím že nájdeme tú správnu cestu. /// Kontakt iba na e-mailovú adresu , ak bude po e-mailovej dohode potrebný telefonický kontakt, poskytnem číslo a preberieme všetky detaily. Nevolať, 24/7 e-mail. ///
Grafický dizajnér | Grafik | Grafické služby | Dizajnér
Moje meno je Ivan Zadrabaj a som grafický dizajnér. Špecializujem sa na tvorbu vizuálnej identity a jej komunikácie v praxi. Iným slovom venujem sa rôznym druhom umenia. Na to, aby sme mohli vytvoriť niečo kvalitné a originálne, pristupujem k projektom kreatívnym a otvoreným prístupom. Je veľmi dôležité spojiť myšlienky klienta a pretaviť ich spolu s mojou kreativitou a skúsenosťami do kvalitného estetického produktu. Do svojich prác vkladám svoj estetický vkus, ktorý je moderný, vnímavý a originálny. Všetko začína auditom a vypočutím klienta a jeho požiadaviek. Na základe auditu zohľadníme nefungunúce články vo vašom biznise týkajúceho sa predaja, záujmu a potreby vášho produktu pre konzumenta. Dizajn vo svete predáva. Cenová ponuka je ďalším bodom. Po schválení si ponuky a cieľov prejdeme na ďalšiu fázu realizácie projektu. Základ je správna komunikácia a transparentnosť. Musíte mi dôverovať Ponúkam dlhodobú externú spoluprácu pre firmy a aj konzultácie v oblasti brandingu. Pre viac info navštívte prosím moju webstránku. Kontaktujte ma na info@ alebo telefonicky.
Externý grafik / dizajnér / Grafické služby / Kreatíva
ZADRABAY WORKS Som kreatívny grafický dizajnér na voľnej nohe - freelancer. Ponúkam svoje grafické služby širokého spektra od realizácie až po finalizáciu projektu : - logá a firemná identita - brožúry, katalógy plagáty bannery a iné - dizajn produktových obalov a etikiet - webdizajn - obalový dizajn - umelecký dizajn - marketing - kampane - konzultácie - brand strategy - stratégie a budovanie značky Referencie a projekty hovoria za všetko. Pozrite si prosím pred kontaktovaním moje portfólio. Ponúkam dlhodobú externú spoluprácu pre firmy a aj konzultácie v oblasti brandingu. Ste zaseknutý v biznise 20 ročnej firme? Neviete sa pohnúť ďalej? Máte svoje logo vo Worde? Ľudí nezaujíma Váš produkt, pretože vyzerá ako dizajnový prepadák? Dajte svojmu remeslu možnosť rásť a nájsť si svojich zákazníkov. Kontaktujte ma a prídem aj osobne kdekoľvek v rámci SK. Tak sa už konečne odseknite a nebojte sa investovať do sebarozvoja vášho biznisu. Investované peniaze v tejto oblasti sa vždy vrátia. Nemusíte chodiť za reklamnou agentúrou, ktorá vás ošklbe ešte aj o rodný list :-)... Pre viac info navštívte prosím moju webstránku. Kontaktujte ma na info@ alebo telefonicky.
Grafický dizajn - logo, banner a viac
Ako profesionálny grafický dizajnér by som vám rád ponúkol svoje služby. Verím, že dokážem vytvoriť pre vás jedinečné a zapamätateľné logo, banner, alebo inú grafiku, ktorá bude plne zodpovedať vašim požiadavkám a očakávaniam. Som flexibilný a ochotný pracovať s vami na doladení návrhu, aby sme spoločne dosiahli vašu spokojnosť. Ponúkam komplexné služby vrátane konzultácií, viacerých konceptov a úprav až do finálneho dizajnu. Ak by ste mali záujem o moje služby alebo by ste chceli získať viac informácií, neváhajte ma kontaktovať. Teším sa na prípadnú spoluprácu s vami. Orientačná cena loga je 25€, s náročnosťou sa zvyšuje. V základom balíku je zahrnuté logo na jednoduchom pozadí + logo na transparentnom pozadí. Kontaktovať ma môžete aj na WhatsApp prípadne mailom.