inzercia, predaj, predám, bazár

Včelie úľe

Kategória: Ostatné domáce

Predám včelie úľe typu Čechoslovák plus mednik.
Úľe sú 4ks rovnako aj medníky
Plus na predaj ručný medomed na štyri rámiky.
Cena za jeden kus úľu plus medníku 60€
Medomed 30€
Včelie úľe
Podobné inzeráty
Včelie úle a prístrešok na úle
Predám dvojpodlažný prístrešok na včelie úle, strešná krytina plech, konštrukcia kov a drevo; vnútorné rozmery: šírka 230 cm, výška jedného podlažia 77 cm, celková výška prístrešku 188 cm. Na predaj aj 3 včelie úle 11-rámikové, rozmeru B a 6 kusov 10-rámikových nadstavkov, rozmeru E a jeden trojrámikový úľ s nadstavkom. Všetky úle a nadstavky vrátane rámikov. Cena je uvedená spolu za celú ponuku. Predaj je možný aj jednotlivo, cena dohodou.
Vcely vcelie ule vcelie pomocky
na predaj b10 vcelie ule vyroba 2020, k tomu vsetko co je potrebne na vcelarenie, plus medzistienky, materske mriezky, medomed.ule su precistene ale treba este vydezifikovat ale to je logicke.ul 50 euro komplet.medomet plus potravinarska farba trosku nacata 60 euro. viac info po telefone alebo mail. po dohode viem i prieviest. s pozdravom
Predám 2 včelie úle
Dobrý deň. Predám 2 jednoročné zateplené včelie úle za 65 eur jeden. Úle sú 2 krát natreté eko farbou s vyvrtanými očkami. Možnosť dokúpiť materské mriežky a krmitka.
Včelie úle typ B10
Predám použité Al včelie úle B typ.Dno, nadstavky,vrchnák.
Včelie úle
Predám zvyšné zateplené úle typ B10-nové-95€kus. Nové rámiky nadrôtikované-1,30€,s natavenou medzistienkou 2,70€. Voľných ešte 8 kusov.
Predam
Predam 4 cs ule 12ramikove 60e ks a pristresok na 4 ule 300e ule du pouzivane 1 sezonu