inzercia, predaj, predám, bazár

Vebabox chladiarensky box

Kategória: Chladničky

Ponukam na predaj chladiaci prenosný box do auta značky VebaBox, možnosť pripojenia na 230V zásuvku,box ma termostat . Box vhodný na prevoz potravín,koláčov,kvetov a pod.Bol používaný minimálne stav nového . Objem 1000L . Vojde do klasickej dodavky L1H1. Možnosť prerobiť akokoľvek auto na chladiarenské auto.Pri rýchlom jednaní dohoda istá. auto chladnička , chladiarenské auto , chladiarensky box autochladnicka , prenosna chladnicka
Vebabox chladiarensky box
Podobné inzeráty
Chladiarenský box VebaBox 950l
Chladiarenský box VebaBox 950l pre autá Dacia Dokker, 2022
VebaBox
Ponukam na predaj chladiaci box Vebabox. Box bol využívaný v aute peugeot partner furgon. Vhodný na prevoz potravín,koláčov.Dohoda možná.
Chladiarenský box na predaj
Predám málo používaný, plne funkčný skladací chladiarenský/mraziarenký box aj s regálmi. Rozmer 3500d x 2370š x 2300v cm. . Ps- samozrejme ho umyjeme :)
Chladiarenský box na predaj
Predám málo používaný, plne funkčný skladací chladiarenský/mraziarenký box aj s regálmi. Rozmer 3500d x 2370š x 2300v cm. Pri vážnom záujme dohoda istá.
Chladiarensky box
Predam chladiarensky box 5x4m Ešte v zaruke
Chladiaci box do auta
Dobrý deň ponúkam na predaj chladiarensky box do auta alebo kde kolvek, je prenosný ma vonkajšie rozmery 1m×1m je to kocka ,funguje na 12v v aute a aj na zánovný v super stave .zmestia sa tam 10 ks bedničiek na koláče. Na cene sa vieme dohodnúť