inzercia, predaj, predám, bazár

Veci

Kategória: Ostatné oblečenie

Ponúkam na predaj balík oblečenia pre dievčatko veľkosť 92, vecičky prevažne na leto-zima
Preferujem osobný odber v Poprade
Je tam 84ks cena 35€

Ponúkam na predaj balík oblečenia pre dievčatko veľkosť 86, vecičky prevažne na zima-leto
Preferujem osobný odber v Poprade
Je tam 97ks cena 40€

Ponúkam na predaj látkové plienky veľké a par malých, deky a zavinovaciu perinku+3 obliečky.
Preferujem osobný odber v Poprade.
Cena 15€

Ponúkam na predaj balík oblečenia pre dievčatko veľkosť 80, vecičky prevažne na jeseň-zima.
Preferujem osobný odber v Poprade
Je tam 83ks cena 35€

Ponúkam na predaj balík oblečenia pre dievčatko veľkosť 68, vecičky prevažne na jar.
Preferujem osobný odber v Poprade
Je tam 45ks cena 20€

Ponúkam na predaj balík oblečenia pre dievčatko veľkosť 56-62, vecičky prevažne na zimu.
Preferujem osobný odber v Poprade
Je tam 45ks cena 20€
Veci
Podobné inzeráty
Detské dievčenské oblečenie veľ. 80-104
Predám detské dievčenské oblečenie po 1 dieťati, veľkosť 80-104. Všetko bolo kupované nové, značky väčšinou H&M, Reserved, F&F, Sinsay a originál obchody s detským oblečením (Cocodrillo atď.), pár vecí zn. Pepco. Veci sú takmer ako nové. Cena je 300 €, ale v prípade odberu viacerých vecičiek (aspoň všetky určitej veľkosti), tak sa na cene samozrejme vieme dohodnúť. Zadarmo prikladám ponožky a pančušky. Cena za kus oblečenia vychádza naozaj symbolická - body po 1,50€/ks, ostatné veci max 2 €/ks, jedine zimný overal 8€ a bundy po 5€/ks. V prípade, ak by ste mali záujem len o niektorý/niektoré kusy oblečenia alebo iba o oblečenie určitej konkrétnej veľkosti, predám veci aj samostatne, po častiach. Pokojne ma kontaktujte telefonicky a môžme sa dohodnúť aj na cene. Vzhľadom na množstvo vecí preferujem len osobný odber Trnava a okolie, no pošlem aj poštou. Na obrázkoch sú aj vecičky vo veľkosti 50-74, avšak tie som už predala, preto v prípade záujmu mi napíšte, zavolajte a pošlem Vám fotografie vecí v konkrétnej veľkosti, podľa Vašej požiadavky.
veľký balík vecí pre dievča veľkosť 128 až 146
Predám veľký balík vecí pre dievča veľkosť 128 až 146, veci sú nosené ale vo veľmi dobrom stave, vhodné do školy, cca 2-3 veci sú vhodné skôr na doma (je na nich malá dierka alebo fliačik). Sú to veci na leto aj na zimu - legíny, rifle, mikiny, tričká krátky aj dlhý rukáv, kraťasy, sukne, šaty, čiapky, otepľovačky, pyžamo a pod. Najlepšie osobný odber v Ružomberku, poštovné totiž vychádza 8 Eur, lebo je to veľa vecí a ťažký balík.
Balík detského oblečenia pre novorodenca - chlapca (56 - 62)
Ponúkam na predaj mix oblečenia pre novorodenca - chlapčeka. Ideálne pre jarné bábätko. Balík obsahuje pár vecí veľkosti 56, ale predovšetkým sú tam veci veľkosti 62: - ponožtičky, rukavičky, čiapočky do pôrodnice, - pyžamká, - dupačky, nohavice, kraťase, - body, mikinka, košeľa, - podbradníky. Všetky veci sú vybraté, ale nevyžehlené, nakoľko vecí držím v sáčkoch, kde sa môžu pokrčiť. Niektoré veci javia mierne známky nosenia, ale niektoré sú naopak nenosené. K cene treba pripočítať poštovné. Odosielam LEN NA DOBIERKU.
predam balik chlapcenskych veci
predam balik chlapcenskych veci, vo velkosti 146-152, veci su vo velmi dobrom stave, celkovo je tam 14 veci (mikina, teplaky, dlhe aj kratke nohavice, tricka s dlhym aj kratkym rukavom, cierne topanky velkosti 40) plus ine drobnosti), cena za balik je 6 eur plus postovne
Balík oblečenia 86 / 92 - dievča
Predam balik oblecenia pre dievcatko. Vsetko su to veci nosene len mojou dcerou, v dobrom stave. Velkost 86/92. Balik obsahuje: 2x pyzamove nohavice 3x kratke nohavice 2x dlhe tricko/teplakovy material/ Cena spolu: 6€ + posta (7 kusov oblecenia) K baliku pribalim este nejake veci na donosenie. VECI SA DAJU KUPIT AJ SAMOSTATNE (pozrite ostatne moje inzeraty,pri samostatnom odbere veci, plania ceny napisane v mojich inzeratoch). Po predošlých skúsenostiach posielam tovar na DOBIERKU len v prípade, že mi kupujúci uhradí VOPRED na účet sumu za poštovné. Po odoslaní balíka vždy napíšem kupújucemu podacie číslo,aby si mohol sledovať svoj balík. !!!Kontaktujte ma len e-mailom!!! Poprosím len vážny záujem.
Balíky veci
Balík veci 92,98,104 spolu za 8€ (prvá foto) K nákupu zadarmo 2 balíky chlapčenské veci 80,86 Dievcenske veci 92,98 Ciapocky spolu 8€ obvod 54,56 Len OSOBNÝ ODBER