inzercia, predaj, predám, bazár

Veci na zimu

Kategória: Kombinézy

Predám málo použivane veci po dcérke. Rôzne veľkosti.
Veci na zimu
Podobné inzeráty
Balík oblečenia na zimu pre dievčatko
Predám balík oblečenia na zimu pre dievčatko. Veci sú v TOP stave ako nové! Cena 23€ + ZADARMO hrubá biela deka do kočíka Balík obsahuje: 1x šušťakovy overal na zimu (68) 1x plyšový hrubý overal na zimu (68) 1x plyšový tenší overal (74 ale veľkostne rovnaký ako ostatné veľ. 68) 1x hrubý sveter na zips (68) 1x plyšová mikina (68 ale nositeľná aj dlhšie) 1x podšité nohavice s reguláciou v páse (74 nositeľné aj dlhšie keďže sú podhnuté) 1x plyšový tenký overal (62) Inzerát je platný do zmazania. Možný osobný odber Michalovce alebo zaslanie poštou / packetou / kuriérom.
Balík oblečenia na zimu pre dievčatko + grátis hrubá deka
Predám balík oblečenia na zimu pre dievčatko. Veci sú v TOP stave ako nové! Cena 12€ + ZADARMO hrubá biela deka do kočíka Balík obsahuje: 1x šušťakovy overal na zimu (68) 1x hrubý sveter na zips (68) 1x plyšová mikina (68 ale nositeľná aj dlhšie) 1x podšité nohavice s reguláciou v páse (74 nositeľné aj dlhšie keďže sú podhnuté) 1x plyšový tenký overal (62) Inzerát je platný do zmazania. Možný osobný odber Michalovce alebo zaslanie poštou / packetou / kuriérom.
Balík oblečenia na zimu pre dievčatko + grátis hrubá deka
Predám balík oblečenia na jar/jeseň/zimu pre dievčatko. Veci sú v TOP stave ako nové! Cena 12€ + ZADARMO hrubá biela deka do kočíka Balík obsahuje: 1x šušťakovy overal na zimu (68) 1x hrubý sveter na zips (68) 1x plyšová mikina (68 ale nositeľná aj dlhšie) 1x podšité nohavice s reguláciou v páse (74 nositeľné aj dlhšie keďže sú podhnuté) 1x plyšový tenký overal (62) Inzerát je platný do zmazania. Možný osobný odber Michalovce alebo zaslanie poštou / packetou / kuriérom.
Overal na zimu s medvedíkmi veľ. 68
Predám overal na zimu, v top stave. Má aj rukavičky, kapucňa je zateplená, veľkosť 68. Pošta nieje v cene. Pri kúpe viacerých vecí z mojej ponuky sa na výslednej cene alebo poštovnom rada dohodnem :) Cena: 4,50€
Overaly
Predám tieto dva overaly na zimu Rúčky aj nôžky sa dajú ohnúť Značka DopoDopo Menší 62 2-4m nosený jednu zimu Väčší 68 4-6m iba vyskúšaný Predávam iba spolu
Detsky overal, kombineza na zimu, 74
Predam krasny detsky overal, kombinezu na zimu. Top stav, bez odreti, flakov, je ako novy. Velkost 74, pre 6-9 mesiacov.