inzercia, predaj, predám, bazár

Vedúci dopravy -vypracovane testy

Kategória: Kurzy a školenia

Ponúkam aktuálne platné vypracované otázky na skúšku Vedúceho dopravy. Vyhotovené prípadove štúdie,vypracovane príklady a všetky otázky zo správnymi odpoveďami. Celkovo 133stran. Plus prezentácie v cene! Všetko len za cenu 30€. Nákladná doprava nad 3,5t.Inzerát platný do zmazania! Volať non-stop!
Vedúci dopravy -vypracovane testy
Podobné inzeráty
Testove otázky a odpovede
Testove otázky a odpovede na odbornú spôsobilosť (Veduci dopravy) plus ponúkam prezentácie a príklady
Testove otázky a odpovede
Predám otázky a odpovede na odbornú spôsobilosť (veduci dopravy) ponúkam k tomu prezentáciu a vypočtove riešenia (príklady)
Kondicne jazdy, nacvik parkovania, elektronicke testy.
Ponukam kondicne jazdy pre jednotlivcov, individualny pristup, taktiez cvicisko s kuzelmi pre cvicenie parkovania auta, elektronicke testy na vodicak vsetkych skupin. Certifikovany instruktor.
Doučovanie na prijímačky, Testovanie 9  lacno 7,5Eur
Ponúkam prípravu na prijímačky, Testovanie 9 - na gymnáziá a SŠ + testy, príprava na olympiády, pytagoriády. Mám VŠ vzdelanie a pedagogickú prax. Kontakt: is.@ t.č.: +941 whatsapp, viber, messenger, na facebooku ako Lenka Surlak Výhody : - nízka cena - 7,5 Eur/60min +výhodné platobné podmienky
DOUČOVANIE - ZŠ, SŠ, VŠ
Doučujem a pripravujem žiakov a študentov na testy a prijímačky na ZŠ, SŠ a VŠ z predmetov: MATEMATIKA, FYZIKA, CHÉMIA. Michalovce a okolie. Viac info: