inzercia, predaj, predám, bazár

Veľkorysý 2i byt, s možnosťou prerobenia na 3i, s parkovanim

Kategória: Byty

PONUKA
Túžite po bývaní v Starom meste? Chcete sa prechádzať historickými uličkami a kochať sa staromeštianskou kultúrou ale pritom mať na dosah všetky potrebné obchody či služby?

Moje centrum bývania ponúka na predaj veľkorysý svetlý plnohodnotný 2 izbový byt v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite Starého mesta - Blumentál.
Prečo sa nazýva byt plnohodnotným dvojizbákom? Lebo má kuchyňu oddelenú od dvoch samostatných izieb, čím spĺňa parametre klasického dvojizbové bytu a nie dvojgarsónky.

Najväčšou VÝHODOU TEJTO NEHNUTEĽNOSTI okrem priestrannej a praktickej dispozície, ktorá sa dá zmeniť na 3 izbový byt, je najmä perfektná lokalita Blumentálskeho kostola so svojou kompletnou občianskou vybavenosťou doslova na dva kroky. Veľkým benefitom je tiež vlastná kotolňa v BD, ktorá zabezpečí nízke zálohové platby, a vyhradené parkovanie vo dvore bytového domu.

ZÁKLADNÉ PARAMETRE
Rozloha: úžitková plocha bytu 70,07 m2 + murovaná pivnica 1,87 m2
Poschodie: 2.nadzemné podlažie, zároveň poschodie 1./ 6. s väčším osobným výťahom; pivničné priestory sa nachádzajú v suteréne BD
Počet izieb: 2
Stav: čiastočná rekonštrukcia z 2013 v rámci ktorej bola menená dlažba, obklady, interiérové dvere, plastové okná s izolačným dvojsklom sú z roku 2016.
Vek: 1956, kompletná rekonštrukcia bytového domu prebehla v roku 2016 (zateplenie minerálnou vlnou, fóliová krytina strechy, vstupná brána aj výťah na magnetický čip, kamerový systém, nový väčší výťah, kompletne nové rozvody v stúpačkách), BD má energetický certifikát B.

Poloha: nehnuteľnosť sa nachádza v pešej dostupnosti k všemožnej občianskej vybavenosti a dopravnej infraštruktúry - MHD zástavky, nemocnica, materská/základná aj stredná škola, potraviny Tesco Expres, hneď pri BD sa nachádza detské ihrisko, obľúbený park Medická záhrada, množstvo kaviarní a reštaurácii alebo aj veľké obchodné nákupné centrum Centrál.

POPIS
Vstupom do bytu sa ocitneme v dlhšej chodbe, s malou vstavanou skriňou, z ktorej sa vchádza do kúpeľne oddelenej od toalety. Z chodby je tiež priamy vstup do kuchyne ktorá disponuje praktickou komorou, a obývačky ktorá je priechodná do spálne so šatníkom. Kuchyňa je orientovaná na západnú stranu a obývačka so spálňou na severovýchod.
Vďaka veľkorysým rozmerom bytu a následnou rekonštrukciou vieme docieliť plnohodnotný 3i byt. O tejto možnosti vám radi povieme na obhliadke nehnuteľnosti.

Parkovanie je zabezpečené vo dvore bytového domu za súkromnou rampou alebo rezidenčné v okolí BD. Mesačné zálohové platby sú vďaka vlastnej centrálnej kotolni nízke - 170,- / 1 os + ele a plyn. Byt sa predáva so všetkým hnuteľným zariadením aj elektronikou ktoré sú prezentované na fotkách.


CENA
287.900 €

Cena nehnuteľnosti zahŕňa: poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti, kompletný právny servis, úhrada správnych poplatkov, poradenstvo hypotekárneho špecialistu.

KONTAKT
Danka Zošťáková
mobil:
e-mail:
Veľkorysý 2i byt, s možnosťou prerobenia na 3i, s parkovanim
Podobné inzeráty
Priestranný 2i s možnosťou prerobenia na 3i
B10 vám ponúka na predaj veľký 2 izbový byt s možnosťou jednoduchého prerobenia na 3i, nachádzajúci sa v pokojnej časti Vrakune na Bebravskej ulici. Tento atypický byt sa nachádza na 3.posch. (zo 6) 20-ročného tehlového bytového domu a jeho orientácia je na JV, vďaka čomu je dostatočne presvetlený. V obývacej izbe je nainštalovaná výkonná klimatizácia. Úžitková plocha bytu je 70,15m2 (z toho 3,8m2 pivnica). K bytu prislúcha loggia s výmerou 7.1m2. Murovaná pivnica sa nachádza na rovnakom poschodí ako byt vďaka čomu budete mať sezónne veci vždy poruke a v bezpečí. Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej predsiene štvorcového tvaru, kde je pozdĺž jednej steny inštalovaná vstavaná skriňa poskytujúca množstvo úložného priestoru. Z predsiene sa po ľavej strane dostávame do štýlovej kúpeľne spojenej s WC. Následne sa z predsiene dostávame do obývacej izby spojenej s kuchyňou. V rámci tejto miestnosti je umiestnený pracovný kút. Práve táto časť miestnosti je doslova predurčená na jednoduché oddelenie dvomi priečkami, čím by vznikla ďalšia samostatná miestnosť slúžiaca ako spálňa alebo pracovňa. Jej výmera by bola približne 8,4m2 (možno vidieť medzi fotografiami na pôdorysoch). Hneď vedľa kuchyne je situovaná komora – praktický priestor pre uskladnenie potravín, či domáceho/kuchynského náradia. Z obývacej je dostupná loggia. Na záver sa z predsiene dostávame do spálne s ďalšou vstavanou skriňou. O úložný priestor tak v byte núdza nie je. Byt sa predáva čiastočne zariadený a je vo veľmi dobrom technickom stave. Celý byt bol vymaľovaný (2021) a kompletne bola rekonštruovaná kúpeľňa (2020). Rekonštrukciou prešiel aj bytový dom, konkrétne výťah a vchodová brána s čipovým systémom. Lokalita sa vyznačuje komplexnou občianskou vybavenosťou, v blízkom okolí nájdete viaceré školy (základné, stredné, bilingválna), škôlky, športoviská, detské ihriská, zdravotné stredisko, poštu, potraviny (Tesco, Billa, Lidl, Kaufland), reštaurácie, kaviarne, banky. V lokalite sú skvelé možnosti aktívneho trávenia voľného času vďaka neďalekému lesoparku, či hrádzi pri Malom Dunaji (bicyklovanie, korčuľovanie). Blízko bytového domu sa nachádza zastávka MHD s mnohými spojmi vďaka čomu budú mať budúci majitelia frekventované dopravné spojenie na rôzne smery. Po otvorení obchvatu R7 sa významne zlepšila plynulosť premávky smerom do centra mesta. TIP makléra: rozmerovo veľkorysý 2i byt, ktorý je možné jednoducho pretvoriť na 3i, v čom spočíva jeho atraktivita. Môže tak byť vhodnou voľbou aj pre rodinu s deťmi, a to aj vďaka rozvoju, ktorý je pre lokalitu v posledných rokoch príznačný. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. ID: 105068 Cena: 194900.00 € Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
Byt 2+KK, 65 m2, absolútne centrum - pešia zóna
VIP PROPERTY MANAGEMENT Na prenájom, ihneď k dispozícii, lukratívny 2+KK byt priamo v centre Banskej Bystrice, na pešej zóne s parkovaním, plne zariadený. ✅ Pešia zóna - Banská Bystrica ✅ Parkovanie vo dvore s povolením vjazdu na pešiu zónu 24/7 ✅ 65 m2 úžitkovej plochy ✅ Kompletne zariadený vrátane spotrebičov ✅ Voľný ihneď ✅ Úsporné kúrenie pecou na pelety so zásobníkom ✅ Cena prenájmu od 550,-EUR / mesiac ✅ Okná do dvora (tichý dvor) ✅ Obhliadky je možné dohodnúť: - emailom: info@ - telefonicky: +770 / +771 V ponuke tiež: ✅ Veľkometrážny byt na pešej zóne v Bankej Bystrici s parkovaním na prenájom ✅ Tanečná sála aj na hodinový prenájom ✅ Menšia kancelária aj na hodinový prenájom ✅ Väčšia kancelária s parkovaním na prenájom ✅ Nadštandardná kancelária s parkovaním na prenájom ✅ Obchodný priestor na pešej zóne v Banskej Bystrici s parkovaním na prenájom ✅ Nadštandardný obchodný/kaviarenský priestor s veľkou záhradou, prístreškom a parkovaním na pešej zóne v Banskej Bystrici na prenájom s možnosťou odpočítania časti rekonštrukcie z dohodnutej výšky nájmu
veľký 1 izbový byt Čiližská ul. - najlepšia cena na m2
Hľadáte priestranný 1 izbový byt v kľudnom prostredí za výbornú cenu s možnosťou prerobenia na 2 izbový byt? (možnosti dispozičnej zmeny si pozrite vo fotogalérii) Presne takýto byt máme pre Vás práve v ponuke. Zažite obhliadku v tomto momente (skopírujte si nasledujúci link do Vášho prehliadača) Ponúkame Vám 1 izbový byt na Čiližskej ulici v Bratislave, ktorý má 41m2 podlahovej plochy, naozaj takýchto priestranných bytov je v danej lokalite veľmi málo. K dispozícii má aj murovanú pivnicu o rozmere cca 5m2, kde bezpečne schováte aj svoje bicykle. Byt sa nachádza na 5 poschodí v päťposchodovom dome. Výhodou je, že nad Vami už nikto nebýva, strecha je nová zateplená, bytový dom je zateplený minerálnou vlnou Nobasil, čo je nadštandard oproti bežnému polystyrénu. Celkovo má bytový dom za sebou kompletnú rekonštrukciu, nový výťah, zrekonštruované pivničné priestory, vstupná brána, nové stupačky. Všetky rekonštrukcie boli vykonané hospodárne, preto mesačné náklady správcovi za užívanie bytu sú len 100,-€. Vo vchode je len 15 bytových jednotiek a máte prehľad kto vo Vašom vchode býva. Byt je po staršej no zachovalej rekonštrukcii, plastové okná, bezpečnostné dvere, 2x vstavaná skriňa na chodbe, v kúpeľni je sprchový kút a miesto aj pre práčku. Kuchyňa je naozaj priestranná a v prípade potreby, po zmene dispozície byt v kľude poslúži ako spálňa. Byt je orientovaný do tichého vnútrobloku a má juhozápadnú orientáciu. Lokalita: Kľudná časť "Dolných Honov" kúsok od konečnej MHD, s dobrým parkovaním pred domom. Ak ste fanúšik športu asi 1 km od bytu máte k dispozícii Vrakunský lesopark kde môžete oddychovať športovať, ak máte radi cyklistiku, máte k dispozícii cyklotrasy popri malom Dunaji. Všetky služby ako potraviny, reštaurácie, služby sú v blízkosti bytového domu. Náš názor: Výnimočná ponuka vzhľadom na pomer cena/m2 a využiteľnosti nehnuteľnosti (možnosť prerobenia na menší 2 izbový byt). Byty s touto dispozíciou a veľkosťou nájdete len na Čiližskej ulici. Výborný bytový dom po kompletnej rekonštrukcii s dobrým hospodárením, menej bytových jednotiek a dobrými susedmi. Priestranná murovaná pivnica v zrekonštruovaných pivničných priestorov je ďalším bonusom, nakoľko viete tento priestor naozaj využiť ako plnohodnotný odkladací priestor. Plusom je aj bezproblémové parkovanie pred domom. Určite je tento byt zaujímavou nehnuteľnosťou nie len na bývanie, ale aj ako investícia na prenájom.
Na predaj: 2 a pól izbový byt s možnosťou prerobenia na...
TUreality ponúka na predaj: 2 a pól izbový byt s možnosťou prerobenia na 3-izbový Bratislava-Nové Mesto, Riazanská ulica POPIS BYTU: Byt je v pôvodnom zachovalom stave, okná sú plastové. Podlahová plocha bytu je 67,14 m2 (byt + pivnica) a k bytu patrí i balkón o výmere 3,5 m2. Nachádza sa na 6. poschodí zo 6 s výťahom. Orientácia bytu je na dve svetové strany: východ a západ. Náklady na bývanie sú cca 130,- EUR/ 1 osoba. Parkovanie bezproblémové v okolí domu. BYTOVÝ DOM: Bytový dom je zateplený, vchod je na kľúč. LOKALITA: Predávaný byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Bratislava-Nové Mesto, Riazanská ulica. Výborná občianska vybavenosť: škola, škôlka, potraviny pod blokom, neďaleko je Tesco, Billa, nemocnica Tehelná, park, jazero Kuchajda, plaváreň Pasienky, OC VIVO, zastávky električiek obe cca 7 min chôdze a zastávka MHD v blízkosti domu. BENEFITY: - vyhľadávaná lokalita - výborná občianska vybavenosť - možnosť prerobenia si bytu podľa svojich predstáv - orientácia bytu na 2 svetové strany - najvyššie poschodie - bezkonfliktní susedia - bezproblémové parkovanie - byt je okamžite kúpou voľný CENA: Cena za nehnuteľnosť je 198.000,- EUR celkom vrátane provízie Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 41 3217800, alebo mail:repanova@
Na predaj 2 a pól izbový byt s možnosťou prerobenia na 3...
TUreality ponúka na predaj 2 a pól izbový byt s možnosťou prerobenia na 3-izbový Bratislava-Nové Mesto, ulica Čsl.parašutistov. POPIS BYTU Byt je v pôvodnom zachovalom stave, okná sú plastové. Podlahová plocha bytu je 65m2 (byt + pivnica) a k bytu patrí i balkón o výmere 3,5 m2. Nachádza sa na 3. poschodí zo 6 s výťahom. Náklady na bývanie sú cca 130,- EUR/ 1 osoba. Parkovanie bezproblémové v okolí domu. BYTOVÝ DOM Bytový dom je zateplený, vchod je na kľúč. LOKALITA Predávaný byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Bratislava-Nové Mesto, výborná občianska vybavenosť: škola, škôlka, park, neďaleko je Tesco, Billa, nemocnica Tehelná, jazero Kuchajda, plaváreň Pasienky, OC VIVO, zastávky električiek a zastávka MHD v blízkosti domu. BENEFITY - vyhľadávaná lokalita - výborná občianska vybavenosť - možnosť prerobenia si bytu podľa svojich predstáv - orientácia bytu na 2 svetové strany - tretie poschodie - bezproblémové parkovanie - byt je okamžite kúpou voľný Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 41 3217800, alebo mail:repanova@
NA PREDAJ VEĽKORYSÝ 4 IZBOVÝ BYT,  BUDAPEŠTIANSKA - KOŠICE
Veľkorysý byt na sídlisku na ktorom nájdete naozaj všetko čo si len môžete želať. Áno, ide o sídlisko Ťahanovce. A keď hovorím veľkorysý, tak myslím skutočne veľký byt s troma nepriechodnými izbami, obývačkou a dvoma loggiami. MICHAL PALKO z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj 4 izbový byt na Budapeštianskej ulici 22 na treťom poschodí. Pozrite si video prehliadku bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Pre viac fotografií si pozrite: Dispozičné riešenie bytu: Byt má výmeru 91 m2. Pozostáva z obývačky, samostatnej kuchyne a z troch samostatných nepriechodných izieb (spálňa, 2x detská izba) ďalej zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, WC, pivnice a dvoma loggiami. Technické informácie a parametre: Byt sa nachádza na treťom poschodí z ôsmych v bytovom dome s perfektnou občianskou vybavenosťou. Samotný byt je vo výbornom udržiavanom stave. Boli vymenené rozvody vody, rozvody elektriny v kúpeľni a toalete, murované jadro, plastové okná, podlahy v izbách, koberec v detskej izbe, kuchynská linka vyrobená na mieru aj so vstavanými spotrebičmi, sanita, vstavané skrine, vchodové dvere. Orientácia bytu je na východ a západ, byt disponuje dvoma loggiami. V kúpeľni sa nachádza rohová vaňa, umývadlo, zrkadlo, pračka, skrinky, police. V kuchyni je vyrobená kuchynská linka so spotrebičmi: plynový šporák, elektrická rúra, digestor, mikrovlnná rúra , chladnička s mrazničkou, kuchynský stôl so stoličkami. V obývačke je veľká sedacia súprava a nábytková zostava. V spálni je posteľ, skriňa. V detskej izbe sa nachádza posteľ, police a vstavaná skriňa. Na chodbe sa nachádza vstavaná skriňa. Byt sa predáva iba so vstavaným zariadením.. Mesačné náklady aj s fondom opráv sú 178,- EUR Byt sa predáva iba so vstavaným zariadením. V blízkom okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: Materská škola: Havanská 26, Juhoslovanská 4, Čínska 24 Základná škola: Bruselská 18, Belehradská 21, Juhoslovanská 2 Detské ihriská a športové ihriská Potraviny: Lidl, BILLA, KLAS, Fresh, COOP jednota Ostatné obchody: Zmiešaný tovar a ďalšie Služby: Slovenská Pošta Košice 13, VUB, OTP, SLSP, ČSOB Reštaurácia: Reštaurácia u Katky, Domček Ťahanovce Štátna správa: Miestny úrad Mestská časť Košice - Sídlisko Ťahanovce, Polícia SR - Obvodné oddelenie PZ Košice - Ťahanovce Dopravné spojenia: výborná dostupnosť MHD a napojenie na dopravnú infraštruktúru mesta a diaľnicu Centrum Košíc: 6 km Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Byt je