inzercia, predaj, predám, bazár

Veľkosť 22 Beda Barefoot bačkory ružové písmeno

Kategória: Obuv

Barefoot papuče

Jedná sa o novú modelovú radu od Českého výrobcu Topánky Beda.Obuv spĺňa všetko čo má mať Barefoot obuv.
Dobre tvarovaná špička s dostatkom priestoru pre prsty, mäkká a maximálne flexibilná podošva, ktorá má nulový drop a nízka váha.
Obuv má vyberací rovnú textilné stielku.

Zapínanie na suchý zips, vďaka tomu obuv dobre sedí aj na užšie členok.
Veľkosť 22 Beda Barefoot bačkory ružové písmeno
Podobné inzeráty
Balerínky Beda veľ. 23 (14,5x6,2 cm)
Balerínky Beda – Ružový koník Predám plátené balerínky Beda vo veľkosti 23. Vnútorná dĺžka je 14,5 a vnútorná šírka 6,2 cm. Topánky sú nové, kupované 7.5.2021 a len vyskúšané. Pridávam popis z e-shopu : Ľahké balerínky z letnej kolekcie Boty Beda Barefoot. Sú vyrobené z textílie s novou gumenou flexibilnou podrážkou. Okolo členka sa uťahujú za pomoci koženého pásika so suchým zipsom. Balerínky sú v prednej časti dostatočne široké, vhodné sú pre deti so širšou a širokou nôžkou, širším členkom a s dominantným palcom. Balerínky sú dodávané s tenkou vložkou bez klenby. Spĺňajú barefoot kritériá na 100%. Zloženie: podrážka: guma, zvršok: textília, upínanie: pásik so suchým zipsom.
Papučky barefoot Beda 32
Ponúkam na predaj nové nikdy nenosené barefoot papučky českej značky Beda. Nesadla veľkosť. Červené prezuvky so vzorom rybičiek. Veľkosť 32, vnútorná dĺžka 20,8cm. Cena bez poštovného.
Froddo Barefoot sandále G3150196 Dark Blue vel. 25 / 26
Predám nové Froddo Barefoot sandále G3150196 Dark Blue.vel.25 a vel.26 Froddo je chorvátska značka obuvi, ktorá sa okrajovo venuje barefoot resp. jej alternatíve. Má štyri rady Prewalker, Flexible, Extra Flexible a novinku Barefoot. Tieto sandále od Froddo patria medzi barefoot. Sú to štýlové sandále, ktoré sú ľahké, so skvelou špičkou a do všetkých smerov ohybnou podrážkou. Pri ich tvorbe si výrobca potrpel na skvelý barefoot tvar špičky a preto ich radíme medzi čistý barefoot. Sadnú skvele normálnym aj širším nôžkam, normálne vysokému aj vyššiemu priehlavku. Zapínajú sa na jeden suchý zips. Elastická šnúrka je tam iba na efekt. Utiahnú aj úzky členok. Sú vyrobené z kvalitných materiálov bez chrómu a svojím zhotovením patria medzi jednotku na trhu. Materiál: zvršok- koža, stielka – koža, podrážka – 5mm guma
Detské/dievčenské papuče BAREFOOT BEDA
Predám tieto dievčenské/detské papuče značky BAREFOOT BEDA, ružová farba, iba raz obuté doma, bez poškodenia/top stav, veľkosť 24, vnútorná dĺžka 15,3cm. Ak máš záujem kontaktuj ma mailom, telefonicky, inzerát je aktuálny do zmazania, cena je s poštou, platba len prevodom na môj účet, zlé skúseností s dobierkou, veci nevymieňam, pozri aj moje ostatné inzeráty.
Detské Beda barefoot papučky veľ. 26
predám detské Beda barefoot papučky veľkosť 26 ( 16.8cm dĺžka, 6.8cm šírka vložky) malo nosene. určené aj na širšiu nožičku. Bez poskodenia. Cena 5€ + poštovné
Beda barefoot
Predám topanky Beda barefoot, cena 26€. Veľkosť 33.