inzercia, predaj, predám, bazár

Veľký 2-izbový apartmán 70m2, v luxusnom 5 komplexe Barceló

Kategória: Byty

Referenčné číslo: B_2182
Dispozícia: chodba, obývačka s kuchyňou, samostatná spálňa, balkón s výhľadom do okolia, kúpeľňa s WC.
Rozloha: 70m2
Vzdialenosť od mora: 150m
Lokalita: Slnečné pobrežie, Bulharsko
Najbližšie letisko: 30km Burgas
Poschodie: 2 s výťahom
Stavba: tehla, kolaudácia 2007
Ročný poplatok: 15 EUR/m2
Občianska vybavenosť: kompletná
Cena: 73 000EUR (cena zahŕňa vybavenie a realitnú províziu)



Popis:

Relax Properties Vám ponúka moderný 2-izbový apartmán v luxusnom 5* komplexe Royal Beach v centre Slnečného pobrežia.

Barcelo Royal Beach sa nachádza v prvej línii hneď na pešej promenáde v najmodernejšom a najluxusnom dovolenkovom rezorte na Slnečnom pobreží.

2-izbový apartmán sa nachádza na 2. poschodí a má celkovú výmeru 70,13 m2.

Pozostáva z:

– priestranná spálňa;

– otvorená kuchyňa s obývacou izbou;

– kúpeľňa a WC;

– terasu s otvoreným výhľadom na rezort a okolie.

Apartmán je vybavený centrálnym systémom klimatizácie pre chladenie a kúrenie, elektrina sa zapína pomocou hotelovej karty, centrálny ohrev vody, kúpeľňa je kompletne vybavená fajansovými obkladmi, sanitou, príslušenstvom a osvetlením.

Apartmán sa nachádza na 2. poschodí, má nádherný výhľad a predáva sa kompletne zariadený.

Ročný poplatok za údržbu – 15 EUR/m2.

O komplexe:

O komplexe:

5***** Komplex Barceló Royal Beach je pozoruhodný svojou malebnosťou a päťhviezdičkovým luxusom, vďaka ktorým sa stal novým unikátnym miestom letoviska Sunny Beach.

Unikátne SPA centrum v komplexe na ploche takmer 2 000 m² ponúka: obrovský krytý bazén, turecký kúpeľ a všetky druhy masáží, Kneippov kúpeľ (masáž nôh), množstvo sáun, ajurvédskych rituálov, sprchy Vichy a mnohé procedúry.

Ďalej tu nájdete relaxačné postele v podobe veľkých palmových listov, na ktorých si môžu hostia centra po procedúrach oddýchnuť a občerstviť sa kokteilom z vitamínového baru, sú dizajnovo jedinečné a obľúbenou atrakciou pre všetkých návštevníkov Royal Beach Spa.

Na obchodné stretnutia a konferencie ponúka komplex Royal Beach svojim hosťom niekoľko konferenčných miestností.

Hotel bol niekoľko krát za sebou ocenený certifikátmi Traveller´s Choice Award.

V záhrade nájdete 3 jedinečné bazény s celkovou plochou 1700 m2. Všetky tri bazény: štandardný bazén v tvare kvetu, detský bazén a VIP bazén ponúkajú dokonalú sviežosť, oddych a rekreáciu. Detský aj VIP bazén sú vyhrievané a sú skvelé na relaxáciu a vodné hry. Okrem troch vonkajších bazénov ponúka Royal Beach pokoj aj svojim vnútorným vyhrievaným bazénom umiestneným v samom strede budovy. Kozmopolitná atmosféra komplexu Royal Beach Barceló ponúka vzrušujúcu príležitosť na rekreáciu a nákupy.

Royal Beach Mall, maloobchodné centrum komplexu Royal Beach Complex, je najväčšie a najmodernejšie nákupné centrum na bulharskom pobreží Čierneho mora. Majitelia aj návštevníci tu majú prístup k rôznym a luxusným obchodom. V nákupnom centre sa nachádza viac ako 140 obchodov, ni
Veľký 2-izbový apartmán 70m2, v luxusnom 5 komplexe Barceló
Podobné inzeráty
Veľký štúdiový apartmán 50m2 v luxusnom 5 komplexe Barceló R
Referenčné číslo: B_2473 Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj veľké moderné štúdio v top luxusnom komplexe 5* Royal Beach Barceló v druhej línii, 2 minúty peši od hlavnej promenády a pláže v centre Slnečného pobrežia. Apartmánové štúdio sa nachádza na 8. poslednom poschodí s výťahom a výhľad má na tiché okolie a pohorie Stara planina. Celková výmera apartmánu je 50 m2. Apartmán je vybavený centrálnou vzduchotechnikou a klimatizáciou s ohrevom vody. Kúpeľňa je kompletne vybavená fajansovými obkladmi, sanitou, príslušenstvom a osvetlením. Nehnuteľnosť sa ponúka kompletne zariadená ako je znázornené na fotografiách. Dispozícia: chodba, otvorená kuchyňa s obývacou izbou a spálňou, terasa s výhľadom na okolie. Ide o sezónny hotel otvorený od mája po október, kedy sa komplex sústreďuje na najväčší príjem a zisk z ubytovania. Komplex bol postavený v roku 2007, ide o sieť hotelov známej značky Barceló. Zameriava sa hlavne na zahraničnú klientelu, ktorej poskytuje maximálne pohodlie a luxus stráveny v najobľúbenejšom letovisku v Bulharsku – Slnečné pobrežie. Ročný údržbový poplatok je 18€/m2 a platí sa komplexu 1x za rok. O komplexe: 5***** Komplex Barceló Royal Beach je pozoruhodný svojou malebnosťou a päťhviezdičkovým luxusom, vďaka ktorým sa stal novým unikátnym miestom letoviska Sunny Beach. Unikátne SPA centrum v komplexe na ploche takmer 2 000 m² ponúka: obrovský krytý bazén, turecký kúpeľ a všetky druhy masáží, Kneippov kúpeľ (masáž nôh), množstvo sáun, ajurvédskych rituálov, sprchy Vichy a mnohé procedúry. Ďalej tu nájdete relaxačné postele v podobe veľkých palmových listov, na ktorých si môžu hostia centra po procedúrach oddýchnuť a občerstviť sa kokteilom z vitamínového baru, sú dizajnovo jedinečné a obľúbenou atrakciou pre všetkých návštevníkov Royal Beach Spa. Na obchodné stretnutia a konferencie ponúka komplex Royal Beach svojim hosťom niekoľko konferenčných miestností. Hotel bol v tomto roku a aj niekoľko krát za sebou ocenený certifikátmi Traveller´s Choice Award od Tripadvisor. V záhrade nájdete 3 jedinečné bazény s celkovou plochou 1700 m2. Všetky tri bazény: štandardný bazén v tvare kvetu, detský bazén a VIP bazén ponúkajú dokonalú sviežosť, oddych a rekreáciu. Detský aj VIP bazén sú vyhrievané a sú skvelé na relaxáciu a vodné hry. Okrem troch vonkajších bazénov ponúka Royal Beach pokoj aj svojim vnútorným vyhrievaným bazénom umiestneným v samom strede budovy. Kozmopolitná atmosféra komplexu Royal Beach Barceló ponúka vzrušujúcu príležitosť na rekreáciu a nákupy. Royal Beach Mall, maloobchodné centrum komplexu Royal Beach Complex, je najväčšie a najmodernejšie nákupné centrum na bulharskom pobreží Čierneho mora. Majitelia aj návštevníci tu majú prístup k rôznym a luxusným obchodom. V nákupnom centre sa nachádza viac ako 140 obchodov, niekoľko kaviarní, piano bar a 4 veľké tematické reštaurácie. Mix tovaru je dokonale vyvážený a pokrýva všetky možné potreby zákazníkov zastúpen
Nádherný 2 izbový apartmán s výhľadom na more a bazén, 5 kom
Referenčné číslo: B_2474 Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj veľký 2 izbový apartmán s výhľadom na bazén a more v top luxusnom komplexe 5* Royal Beach Barceló v druhej línii, 2 minúty peši od hlavnej promenády a pláže v centre Slnečného pobrežia. 2 izbový apartmán má výmeru 71m2 a nachádza sa na 5. poschodí s výťahom a výhľadom na vnútornú časť komplexu, bazény a more. Ide o top umiestnenie. Apartmán je vybavený centrálnou vzduchotechnikou a klimatizáciou s ohrevom vody. Kúpeľňa je kompletne vybavená fajansovými obkladmi, sanitou, príslušenstvom a osvetlením. Nehnuteľnosť sa ponúka kompletne zariadená ako je znázornené na fotografiách. Dispozícia: chodba, otvorená kuchyňa s obývacou izbou, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa s toaletou, terasa s výhľadom na more a bazén. Apartmán je plne vybavený a je výborne udržiavaný. Nehnuteľnosť je vhodná ako pre svoje vlastné využitie, tak aj na prenájom. Ide o sezónny hotel otvorený od mája po október, kedy sa komplex sústreďuje na najväčší príjem a zisk z ubytovania. Komplex bol postavený v roku 2007, ide o sieť hotelov známej značky Barceló. Zameriava sa hlavne na zahraničnú klientelu, ktorej poskytuje maximálne pohodlie a luxus stráveny v najobľúbenejšom letovisku v Bulharsku – Slnečné pobrežie. Ročný údržbový poplatok je 18€/m2 a platí sa komplexu 1x za rok. O komplexe: 5***** Komplex Barceló Royal Beach je pozoruhodný svojou malebnosťou a päťhviezdičkovým luxusom, vďaka ktorým sa stal novým unikátnym miestom letoviska Sunny Beach. Unikátne SPA centrum v komplexe na ploche takmer 2 000 m² ponúka: obrovský krytý bazén, turecký kúpeľ a všetky druhy masáží, Kneippov kúpeľ (masáž nôh), množstvo sáun, ajurvédskych rituálov, sprchy Vichy a mnohé procedúry. Ďalej tu nájdete relaxačné postele v podobe veľkých palmových listov, na ktorých si môžu hostia centra po procedúrach oddýchnuť a občerstviť sa kokteilom z vitamínového baru, sú dizajnovo jedinečné a obľúbenou atrakciou pre všetkých návštevníkov Royal Beach Spa. Na obchodné stretnutia a konferencie ponúka komplex Royal Beach svojim hosťom niekoľko konferenčných miestností. Hotel bol v minulom roku a aj niekoľko krát za sebou ocenený certifikátmi Traveller´s Choice Award od Tripadvisor. V záhrade nájdete 3 jedinečné bazény s celkovou plochou 1700 m2. Všetky tri bazény: štandardný bazén v tvare kvetu, detský bazén a VIP bazén ponúkajú dokonalú sviežosť, oddych a rekreáciu. Detský aj VIP bazén sú vyhrievané a sú skvelé na relaxáciu a vodné hry. Okrem troch vonkajších bazénov ponúka Royal Beach pokoj aj svojim vnútorným vyhrievaným bazénom umiestneným v samom strede budovy. Kozmopolitná atmosféra komplexu Royal Beach Barceló ponúka vzrušujúcu príležitosť na rekreáciu a nákupy. Royal Beach Mall, maloobchodné centrum komplexu Royal Beach Complex, je najväčšie a najmodernejšie nákupné centrum na bulharskom pobreží Čierneho mora. Majitelia aj návštevníci tu majú prístup k rôznym a luxusným obchodom. V nákup
Apartmány Bulharsko
!!! EXLUZÍVNA PONUKA!!! 3-izbový apartmán v top komplexe Royal Beach Barceló, Slnečné pobrežie-Bulharsko, 87m2 ID: D22 CENA: 99.000€ stará cena - 89.900€ nová cena od majiteľa POPIS: V ponuke je na predaj 3-izbový apartmán v top komplexe Royal Beach Barceló s výhľadom na bazén, záhradu a more. Výhodou je veľká terasa. Royal Beach Barceló má perfektnú polohu v rezorte Slnečné pobrežie , len pár metrov od 7 km dlhej zlatistej piesočnatej pláže a ponúka dokonalú rovnováhu luxusu a pokoja. Hotel poskytuje službu All Inclusive a má wellness centrum s rozlohou 1 200 metrov štvorcových. Barceló Royal Beach je 5-hviezdičkový hotel s 304 izbami vrátane izieb Deluxe a apartmánov, ktorý ponúka ideálny priestor na relaxáciu a robí z neho ideálnu základňu na Slnečnom pobreží pre rodinnú dovolenku. Royal Beach Barceló má 3 vonkajšie bazény , z ktorých jeden je vyhrievaný, a kúpeľné centrum s miestnosťami na procedúry a masáže, kozmetickými službami a fitnes štúdiom. Barceló Royal Beach je oázou luxusu a exkluzivity na jednom z najkrajších pobreží Čierneho mora , ktoré sľubuje nezabudnuteľný zážitok. Podrobnejšie informácie ohľadne celého procesu kúpy získate na telefónnom čísle: Predaj, prepis, obhliadky: ( Štefan Jankovič – maklér v Bulharsku ) Základné informácie alebo zistenie aktuálnej ceny a dostupnosti nehnuteľnosti : ( Václav Reininger – maklér na Slovensku ) Po zložení rezervácie, zálohy odvoz a dovoz z letiska Burgas a bezplatné ubytovanie na 2 až 3 dní. Letisko Varna po telefonickom kontakte.
Veľký štúdiový apartmán 50m2, Luxusný 5 komplex Barceló Roya
referenčné číslo: B_2368 Dispozícia: spálňa; otvorená kuchyňa s obývacou izbou; balkón s výhľadom na zeleň, pohorie Stara Planina a tenisový kurt Rozloha: 50 m2 Vzdialenosť od mora: druhá línia, 100m Lokalita: Slnečné pobrežie Najbližšie letisko: 30km Burgas Poschodie: 4. s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2008 Ročný poplatok: 15€/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 56.000 € (cena je vrátane realitnej provízie) Popis: Realitná kancelária Relax Properties vám s potešením ponúka na predaj toto veľké moderné štúdio v top luxusnom komplexe 5* Royal Beach Barceló v druhej línii od mora, 2 minúty pešo od hlavnej promenády a pláže v centre Slnečného pobrežia. Apartmánové štúdio sa nachádza na 5. poschodí s výťahom a je orientované na vonkajšiu pokojnú časť komplexu do zelene s krásnym výhľadom na pohorie Stara planina. Apartmán má rozlohu 50m2. a je vybavený centrálnou vzduchotechnikou a klimatizáciou s ohrevom vody. Kúpeľňa je kompletne vybavená fajansovými obkladmi, sanitou, príslušenstvom a osvetlením. Nehnuteľnosť sa ponúka kompletne zariadená ako je znázornené na fotografiách. Toto zariadenie je už zahrnuté v cene apartmánu. 5* Hotelový komplex Barceló Royal Beach je luxusný sezónny hotel otvorený od mája po október, kedy sa komplex sústreďuje na najväčší príjem a zisk z ubytovania. Zameriava sa hlavne na zahraničnú klientelu, ktorej poskytuje maximálne pohodlie a luxus stráveny v najobľúbenejšom letovisku v Bulharsku – Slnečné pobrežie. Apartmán viete využiť ako pre seba, tak aj pre svoju rodinu, prípadne ho zveriť do rúk manažmentu komplexu, ktorý zabezpečuje prenájom. Kontaktujte nás pre viac informácií. O komplexe: 5***** Komplex Barceló Royal Beach je pozoruhodný svojou malebnosťou a päťhviezdičkovým luxusom, vďaka ktorým sa stal novým unikátnym miestom letoviska Sunny Beach. Unikátne SPA centrum v komplexe na ploche takmer 2 000 m² ponúka: obrovský krytý bazén, turecký kúpeľ a všetky druhy masáží, Kneippov kúpeľ (masáž nôh), množstvo sáun, ajurvédskych rituálov, sprchy Vichy a mnohé procedúry. Ďalej tu nájdete relaxačné postele v podobe veľkých palmových listov, na ktorých si môžu hostia centra po procedúrach oddýchnuť a občerstviť sa kokteilom z vitamínového baru, sú dizajnovo jedinečné a obľúbenou atrakciou pre všetkých návštevníkov Royal Beach Spa. Na obchodné stretnutia a konferencie ponúka komplex Royal Beach svojim hosťom niekoľko konferenčných miestností. Hotel bol v tomto roku a aj niekoľko krát za sebou ocenený certifikátmi Traveller´s Choice Award od Tripadvisor. V záhrade nájdete 3 jedinečné bazény s celkovou plochou 1700 m2. Všetky tri bazény: štandardný bazén v tvare kvetu, detský bazén a VIP bazén ponúkajú dokonalú sviežosť, oddych a rekreáciu. Detský aj VIP bazén sú vyhrievané a sú skvelé na relaxáciu a vodné hry. Okrem troch vonkajších bazénov ponúka Royal Beach pokoj aj svojim vnútorným vyhrievaným bazénom umiestneným v samom strede budovy. Kozmopolitná atmo
Veľký štúdiový apartmán s výhľadom na more a bazén, 5 komple
Referenčné číslo: B_2291 Dispozícia: spálňa; otvorená kuchyňa s obývacou izbou; balkón s výhľadom na more a bazén Rozloha: 51 m2 Vzdialenosť od mora: druhá línia, 100m Lokalita: Slnečné pobrežie Najbližšie letisko: 30km Burgas Poschodie: 8 s výťahom (posledné poschodie) Stavba: tehla, kolaudácia 2008 Ročný poplatok: 15€/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 70.990 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu a zariadenie apartmánu) Popis: Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj veľké moderné štúdio v top luxusnom komplexe 5* Royal Beach Barceló v druhej línii, 2 minúty peši od hlavnej promenády a pláže v centre Slnečného pobrežia. Apartmánové štúdio sa nachádza na 8. poslednom poschodí s výťahom a je orientované na vnútornú časť komplexu s výhľadom na more a bazén. Celková výmera apartmánu je 51 m2. Apartmán je vybavený centrálnou vzduchotechnikou a klimatizáciou s ohrevom vody. Kúpeľňa je kompletne vybavená fajansovými obkladmi, sanitou, príslušenstvom a osvetlením. Nehnuteľnosť sa ponúka kompletne zariadená ako je znázornené na fotografiách. Ide o sezónny hotel otvorený od mája po október, kedy sa komplex sústreďuje na najväčší príjem a zisk z ubytovania. Zameriava sa hlavne na zahraničnú klientelu, ktorej poskytuje maximálne pohodlie a luxus stráveny v najobľúbenejšom letovisku v Bulharsku – Slnečné pobrežie. O komplexe: 5***** Komplex Barceló Royal Beach je pozoruhodný svojou malebnosťou a päťhviezdičkovým luxusom, vďaka ktorým sa stal novým unikátnym miestom letoviska Sunny Beach. Unikátne SPA centrum v komplexe na ploche takmer 2 000 m² ponúka: obrovský krytý bazén, turecký kúpeľ a všetky druhy masáží, Kneippov kúpeľ (masáž nôh), množstvo sáun, ajurvédskych rituálov, sprchy Vichy a mnohé procedúry. Ďalej tu nájdete relaxačné postele v podobe veľkých palmových listov, na ktorých si môžu hostia centra po procedúrach oddýchnuť a občerstviť sa kokteilom z vitamínového baru, sú dizajnovo jedinečné a obľúbenou atrakciou pre všetkých návštevníkov Royal Beach Spa. Na obchodné stretnutia a konferencie ponúka komplex Royal Beach svojim hosťom niekoľko konferenčných miestností. Hotel bol v tomto roku a aj niekoľko krát za sebou ocenený certifikátmi Traveller´s Choice Award od Tripadvisor. V záhrade nájdete 3 jedinečné bazény s celkovou plochou 1700 m2. Všetky tri bazény: štandardný bazén v tvare kvetu, detský bazén a VIP bazén ponúkajú dokonalú sviežosť, oddych a rekreáciu. Detský aj VIP bazén sú vyhrievané a sú skvelé na relaxáciu a vodné hry. Okrem troch vonkajších bazénov ponúka Royal Beach pokoj aj svojim vnútorným vyhrievaným bazénom umiestneným v samom strede budovy. Kozmopolitná atmosféra komplexu Royal Beach Barceló ponúka vzrušujúcu príležitosť na rekreáciu a nákupy. Royal Beach Mall, maloobchodné centrum komplexu Royal Beach Complex, je najväčšie a najmodernejšie nákupné centrum na bulharskom pobreží Čierneho mora. Majitelia aj návštevníci tu majú prístup k rôz
2 izbový byt na predaj Bulharsko Barceló - bočný pohlad na m
Reality Holding + Vám ponúka Bočný výhlad na more. Ponúkame Vám na predaj 2 izbový apartmán v 5* rezorte Barcelo Royal Beach v srdci Slnečného pobrežia. Apartmán s rozlohou 70m2 sa nachádza na 7 poschodí s bočným výhľadom na more. Je luxusne zariadený a poskytne komfort aj náročnému klientovi. Na pláž sa dostanete pohodlne cca za 5 min a rovnako aj priamo do centra mesta. Barcelo Royal Beach je 5-hviezdičkový rezort s ideálnym priestorom na oddych pre každého. Celý komplex ponúka uvoľnenú a elegantnú atmosféru, aby si hostia užili maximálne pohodlie. V hotelových reštauráciách sa podávajú jedlá formou bufetu s morskými plodmi, bulharskou a medzinárodnou kuchyňou, tematické večery a mnoho ďalšieho. Kaviareň a bar vás pozývajú na kávu, koktaily, pohár vína a ľahké občerstvenie sprevádzané živými vystúpeniami. Hotel myslel aj na najmladších členov rodiny so svojím klubom Barcy. Barcelo Royal Beach má 3 vonkajšie bazény a krytý bazén, ktorý je vyhrievaný v závislosti od poveternostných podmienok. SPA a kúpele sú jedny z najväčších v destinácii a ponúkajú širokú škálu telových procedúr a masáží, kozmetické služby a fitnes štúdio. Slnečné pobrežie je najväčším hotelovým letoviskom v Bulharsku a je dlhé niekoľko kilometrov. Nádherná, 8 km dlhá piesočnatá pláž s postupným zostupom do mora a blízkosť historického Nessebaru robí zo Slnečného Pobrežia jedno z najvyhľadávanejších miest bulharského Čiernomoria. Letovisko má živú pobrežnú promenádu vedúca po celej dĺžke pláže skoro až k Nesebaru. Je lemovaná množstvom kaviarní, stánkov a útulných reštaurácií. Počas letnej sezóny sa tu koná mnoho festivalov, koncertov a iných kultúrnych udalostí. Ev. číslo: 138839 Kontakt maklér: , kontakt pobočka: . Ďalšie ponuky nájdete na .