inzercia, predaj, predám, bazár

Veľký 6-spálňový dom s výhľadom na more, 500 m od mora, ostr

Kategória: Domy

Podrobnosti o nehnuteľnosti

ID nehnuteľnosti C_2627

Miesto: ostrov Brač

Typ nehnuteľnosti: rodinný dom s pozemkom

Cena nehnuteľnosti: 205.000 €

Obytná plocha domu: 130 m²

Veľkosť pozemku: 210 m2

Dispozícia: 6 x spálňa a 4 kúpeľne

Vzdialenosť od mora: 500 m

Popis:

RK Relax properties vám ponúka na predaj tento rodinný dvojdom s výhľadom na more, ktorý sa nachádza v tichej časti letoviska, na severnej strane ostrova.

Pozostáva z prízemia a jedného nadzemného podlažia. Na prízemí sa nachádza 2 izbový byt cca. 40 m2. Pozostáva z dvoch spální, kúpeľne, kuchyne a obývacej izby.

Vo dvore sa nachádza aj gril. Obe izby majú prístup na krásne upravenú terasu 30 m2.

Na prvom poschodí sa nachádza 2 izbový byt cca. 60 m2 s krásnym výhľadom na more. Pozostáva z chodby, dvoch spální, kuchyne a obývačky. Z kuchyne a obývačky sa dá vyjsť na 15 m2 terasu s krásnym výhľadom na more.

Dom má všetku potrebnú infraštruktúru a predáva sa zariadený.

Vzdialenosť od mora: 500 m

Vzdialenosť od centra: 500 m

Vzdialenosť od prístavu: 550 m

Vzdialenosť od letiska: 33 km

Viac o ostrove Brač

Ostrov Brač je najväčší (400 km2) v Dalmácii a má najkratšiu plavbu trajektom zo Splitu, asi 40 minút. Trajekt premáva celý rok každých pár hodín do Supetaru. Odtiaľ premáva po ostrove integrovaná verejná doprava. Väčšina ľudí vyhľadáva krásy pobrežia, ale vnútrozemie má tiež úžasnú scenériu a odľahlé lúky a olivové a viničové háje.

Brač má nádherné pláže.

Pláž v Bole je zobrazená na väčšine chorvátskych turistických materiálov známych ako „Zlatini Rat“ alebo „Zlatý roh“.

Na ostrove je malé letisko pre súkromné lietadlá. Najpopulárnejšími nehnuteľnosťami predávanými na Brači sú dovolenkové apartmány v blízkosti pobrežných dedín, často nedávno postavené. Sprísnenie stavebných pravidiel znamená, že sa v súčasnosti stavia menej.

Nehnuteľnosť na ostrove Brač sa považuje za dobrú investíciu, pretože Chorvátsko sa snaží zlepšiť svoj turistický priemysel.
Veľký 6-spálňový dom s výhľadom na more, 500 m od mora, ostr
Podobné inzeráty
9-spáľňový dom, 50m od mora, Primošten, Chorvátsko
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_2975 Miesto: Primošten Typ nehnuteľnosti: dom/villa Cena 1.009.400 € Dom obytná plocha: 410m2 Veľkosť pozemku: 240m2 Dispozícia: 9 spálni, 9 kúpeľní, terasy s výhľadom na more Vzdialenosť od mora: 50 m   Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Výhľad na more Orientácia juh, juhozápad Vzdialenosť od letiska 42 km Dom postavený v roku 2001 50m od mora   Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj tento dom, ktorý je v jedinečnej lokalite v Primoštene. Nachádza sa 10 minút chôdze od centra mesta, 50 metrov od pláže a mora. Nehnuteľnosť disponuje s 3 apartmánmi v dome, ktorý bol postavený v roku 2001. Budova sa nachádza na pozemku o výmere 240 m2 a je rozdelená na tri podlažia s ďalším priestorom ktorý sa nachádza v suteréne o výmere 50 m2. Prízemný apartmán o rozlohe 150 m2 pozostáva zo štyroch spální, dvoch kuchýň s jedálňou a 3  kúpeľní. Toto podlažie je v súčasnosti rozdelené na tri jednoizbové byty. Z obývačky a spálne je výstup na terasu 50 m2. Apartmán na prvom poschodí 129 m2, pozostáva zo štyroch spální, dvoch kuchýň s jedálňou a 2 kúpeľní. Toto podlažie je v súčasnosti rozdelené na tri jednoizbové byty. Zo všetkých apaprtmánov bytov je vstup na priestrannú terasu (2,5 m x 11 m) s krásnym výhľadom na more a pláž. Apartmán na druhom poschodí 129 m2 pozostáva zo štyroch spální, dvoch kuchýň s jedálňou a troch kúpeľní. Toto podlažie je v súčasnosti rozdelené na tri jednoizbové byty. Každý apartmán má prístup na vlastnú terasu (6 m x 11 m) s výhľadom na more. Dom má všetku potrebnú infraštruktúru, ako aj parkovacie miesta vo dvore.   Viac o Primoštene Primošten je vzdialený 45 minút jazdy severne od Splitu, letiska a Trogiru. Pre mnohých ľudí s mladými rodinami je to vyhľadávaná dovolenková destinácia. Je to snáď najkrajšia z dedín pozdĺž tohto pobrežia a stále si zachováva nadčasový stredomorský vzduch s pomalým tempom života a úzkymi uličkami. Tím ktorí si zamilovali túto oblasť, netreba predstavovať krásu pláži a čistotu mora. Množstvo ľudí už dávno našlo tu svoj raj a opätovne sa tu vracajú. Pri pobyte v mestečku Primošten sa ľahko dostanete aj do jedného z najkrajších národných parkov Krka. Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Primoštene, zistili, že práve tu našli pokoj a tiché kúzlo spojené s touto lokalitou. V samotnom Primoštene je na predaj veľmi málo dovolenkových apartmánov a víl, čo si drží svoju cenu nesmierne nehnuteľnosti vysoko. Zlatý kvet Európy, najvyššie európske ocenenie v oblasti cestovného ruchu, získalo toto mestečko Primošten, ktoré sa nachádza neďaleko krásneho historického Šibeniku. O to viac, čo sa tu dá objavovať.
7-spálňový apartmánový rodinný dom, 30 metrov od mora, Srima
Referenčné číslo: CKS_608 Cena: 954.000 EUR (cena je vrátane realitnej provízie) Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj samostatne stojaci veľký 7 spálňový apartmánový dom na predaj v Srime v skvelej lokalite – len 30 metrov od mora! Dom pozostáva zo 7 samostatných spální a 5 kúpeľní. K dispozícii sú 3 parkovacie miesta a garáž. Nehnuteľnosť bola postavená v roku 1985 a v roku 2015 prešla kompletnou rekonštrukciou. V okolí nehnuteľnosti je kompletná občianska vybavenosť. Lokalita Srima vo Vodiciach patrí medzi obľúbené lokality vďaka svojej polohe a plážam. Dom pozostáva z prízemia, prvého poschodia a podkrovia. Obytná plocha domu: 270 m2, Rozloha pozemku je: 542 m2 Apartmánový dom pozostáva z 5 apartmánov s výhľadom na more. Na prízemí domu sú 3 štúdiové apartmány s rozlohou 30 m2, veľká terasa a gril. Na prvom poschodí sa nachádza veľký apartmán 90 m2 s 3 spálňami, kuchyňou, jedálňou, obývačkou, kúpeľňou, WC. V podkroví sa nachádza apartmán 68 m2 s dvoma veľkými terasami a výhľadom na more. Dom je vybavený a zariadený kvalitným nábytkom. Dvor je plne vybavený a krásne udržiavaný. Na dvore je aj hospodárska budova s ​​garážou, letná kuchyňa/práčovňa. Vo dvore je veľké parkovacie státie pre 3 autá a sklad s kotolňou. Vzdialenosť od mora je len 30 m
Zrekonštruovaný veľký kamenný dom s panoramatickým výhľadom
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3063 Miesto: 20km od mesta Dubrovník Typ nehnuteľnosti: kamenný dom s výhľadom na more Cena 350.200 € Obytná plocha domu: 200 m² Pozemok: 227 m2 Dispozícia: 4 spálne, 3 kúpeľne Vzdialenosť od mora: 500 m Elektrina Voda z vodovodu Kanalizácia Telefón / Internet Bez prístupu autom až priamo k domu (150m od domu je parkovisko) Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Orientácia na juh Panoramatický výhľad na more Samostatne stojaci dom s pozemkom Popis: RK Relax properties vám ponúka veľmi pekne zrekonštruovaný starý kamenný dom s nádherným panoramatickým výhľadom na more a zeleň, len 20 km od Dubrovníka. Dom sa nachádza asi 150 metrov od hlavnej cesty, na svahu, asi 500 metrov od mora. Dom má približne 200 m2 obytnej plochy a pozostáva z dvoch podlaží. Na prízemí sú dve spálne, kuchyňa, veľká obývačka a kúpeľňa. Na prvom poschodí sú ďalšie dve spálne, každá s vlastnou kúpeľňou a miestnosť využívaná ako práčovňa. Pred domom je veľká krytá terasa, ktorá ponúka krásny výhľad na more. Za domom je malý dvor, ktorý slúži hlavne na sušenie prádla. Parkovanie je možné cca 150 metrov od domu. Dubrovník je vzdialený asi 20 km. Dom je ideálny na trvalé bývanie aj na prenájom. Viac o Dubrovníku Myslíme si, že Dubrovník nepotrebuje bližšie predstavovanie. Toto stredoveké opevnené mesto s leštenými vápencovými chodníkmi vytýčenými podľa plánu starého 600 rokov je magnetom pre turistov z celého sveta. Pravidelne je na zozname „miest na zemi, ktoré musíte vidieť“. Má vlastné medzinárodné letisko, je rušnou jachtárskou destináciou a nachádza sa v blízkosti národného parku Mljet. Ľudia, ktorí hľadajú exotické svadobné miesto, obrovské množstvo novomanželov na svadobnej ceste a výletných lodí naskladaných mimo prístav, to všetko naznačuje rastúcu popularitu tohto mesta medzi návštevníkmi. Seriál „Hry o tróny“ dodali už len poslednú bodku, prečo toľko návštevníkov každoročne práve sem zavíta. Po balkánskej vojne v 90. rokoch bol Dubrovník značne poškodený a následne krásne opravený, čo mu možno ešte pridalo na reputácii. Cestovný ruch je tu momentálne rušný celých 52 týždňov v roku a na prenájmoch a cenách za nehnuteľnosti sa to značne odráža. Ceny nehnuteľností v Dubrovníku a v okolí sú jedny z najvyšších na pobreží Jadranského mora. Ďalším faktorom ovplyvňujúcim ceny víl a apartmánov v Dubrovníku je geografická poloha mesta. V Dubrovníku a okolí nie je možné postaviť ďalšie nehnuteľnosti, pretože je to opevnené mesto obklopené strmými útesmi. Nehnuteľnosti v Dubrovníku však sem-tam prichádzajú na predaj a neďaleké dediny a letoviská majú svoje ceny jedny z najdrahších a najcennejších na dalmátskom pobreží. Oblasť Dubrovníka je jednou z lákadiel hlavne zahraničných kupujúcich.
Veľký 7 spálňový dom s pozemkom, výhľadom na more, bazénom a
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4182 Miesto: Primošten Typ nehnuteľnosti: dom/villa Cena 453.200 € Dom obytná plocha: 300 m2 Veľkosť pozemku: 615 m2 Dispozícia: 7 spálni, 6 kúpeľní Vzdialenosť od mora: 2,5km Orientácia na západ Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Septik Vzdialenosť od centra mesta Primošten: 3,7 km Vzdialenosť od letiska 41 km Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Bazén Záhrada Vonkajšie stolovanie Panoramatický výhľad na more Samostatne stojaci dom Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj tento samostatne stojaci veľký dom s pozemkom, bazénom a priestorom na parkovanie v tichej lokalite Primoštenu. Nehnuteľnosť pozostáva zo suterénnej časti, ktorá slúži na skladovanie, prízemia a prvého a druhého poschodia. Nachádza sa na pozemku o výmere 615 m2 a dom má až 300 m2 obytnej plochy. Ide o veľký dom, ktorý disponuje 7 spálňami a 6 kúpeľňami. Je tu i dostatok parkovacích miest a bazén. Z nehnuteľnosti s anaskytá výhľad na more. Mesto Primošten je vzdialené necelé 4km. Na pozemku nájdete priestor, kde sú pestované bylinky, jedna časť slúži ako plocha na opaľovanie pri bazéne. Pred domom je nekryté parkovisko pre 3 autá. Dom potrebuje modernizáciu, aby naplnil svoj veľký potenciál. Vzhľadom na veľkosť a polohu je táto nehnuteľnosť ideálna pre niekoho, kto sa chce venovať prenájmu cestovného ruchu na fantastickom mieste, akým je Primošten. Viac o Primoštene Primošten patrí medzi najobľúbenejšie a najviac vyhľadávané destinácie v Chorvátsku. Je vzdialený 45 minút jazdy severne od Splitu, letiska a Trogiru. Pre mnohých ľudí s mladými rodinami je to vyhľadávaná dovolenková destinácia. Je to snáď najkrajšia z dedín pozdĺž tohto pobrežia a stále si zachováva nadčasový stredomorský vzduch s pomalým tempom života a úzkymi uličkami. Tím ktorí si zamilovali túto oblasť, netreba predstavovať krásu pláži a čistotu mora. Množstvo ľudí už dávno našlo tu svoj raj a opätovne sa tu vracajú. Pri pobyte v mestečku Primošten sa ľahko dostanete aj do jedného z najkrajších národných parkov Krka. Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Primoštene, zistili, že práve tu našli pokoj a tiché kúzlo spojené s touto lokalitou. V samotnom Primoštene je na predaj veľmi málo dovolenkových apartmánov a víl, čo si drží svoju cenu nesmierne nehnuteľnosti vysoko. Zlatý kvet Európy, najvyššie európske ocenenie v oblasti cestovného ruchu, získalo toto mestečko Primošten, ktoré sa nachádza neďaleko krásneho historického Šibeniku. O to viac, čo sa tu dá objavovať.
Veľký apartmánový dom, 200 m od mora, Rogoznica, Chorvátsko
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3030 Miesto: Rogoznica Typ nehnuteľnosti: Rodinný dom s pozemkom a výhľadom na more Cena 484.100 € Obytná plocha domu: 395 m² Veľkosť pozemku: 411 m2 Dispozícia: 8 x spálňa, 5x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 200 m Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj tento krásny a dobre udržiavaný apartmánový dom (päť apartmánov) v Rogoznici, len 200 m od mora a neďaleko od centra mesta. Dom sa nachádza na pozemku o výmere 411 m2 s celkovou obytnou plochou až 395 m2. Dom pozostáva zo suterénu, prízemia a prvého poschodia. V suteréne sú dva byty s výmerou 46 m2. Každý apartmán má spálňu, kúpeľňu a Kuchyňu, ktorá je prepojená s jedálenskou časťou. Prízemie pozostáva z dvoch priestranných apartmánov. Jeden z týchto apartmán má obytnú plochu až 80 m2 a pozostáva z dvoch spální, kúpeľne, kuchyne, jedálne a obývacej izby, z ktorej je výstup na veľkú krytú terasu s výhľadom na more. Druhý apartmán na prízemí má rozlohu 93 m2 a pozostáva z troch spální, kúpeľne, kuchyne, jedálne a Obývacej izby, z ktorej je prístup tiež na priestrannú krytú terasu s výhľadom na more. Na poschodí sa nachádza apartmánové štúdio s výmerou 43 m2 s priestrannou krytou terasou s krásnym výhľadom na more. Suterén má 11 m2 a je možné ho využiť ako ďalšiu miestnosť. Dom má solárny ohrev na teplú vodu a v nehnuteľnosti je k dispozícii všetka potrebná infraštruktúra. Záhrada je pekne upravená, so stráženými parkovacími miestami v tieni. Rogoznica patrí medzi veľmi obľúbené lokality ako pre strávenie letnej dovolenky, tak aj pre blízkosť národných parkov Krka a Kornati, či návštevou historických miest ako je Šibenik, Trogir či Split. Viac o Rogoznici Rogoznica je vzdialená 45 minút jazdy severne od Splitu a iba 20 minút od letiska a mesta Trogir. Je to tiež len 30 minút jazdy od Šibeniku. Pobrežná voda je úplne čistá a preto ju mnohí ľudia s mladými rodinami vyhľadávajú ako tú pravú dovolenkovú destináciu. Nájdete tu nádherné pláže, stredomorskú výbornú stravu, morský vzduch, ktorý dopĺňa pomalé kľudné tempo života. Existuje tu veľa kilometrov pláže a málo turistov v porovnaní s ostatnými lokalitami, takže tí, ktorí majú radi súkromie a ústranie, majú tu veľa možností Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Rogoznici, našli pokojné, tiché kúzlo stredomorského života.
Veľký 6 spálňový apartmánový rodinný dom, 220m od mora, park
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4189 Miesto: Rogoznica Typ nehnuteľnosti: Rodinný dom s pozemkom a výhľadom na more Cena 412.000 € Obytná plocha domu: 248 m² Veľkosť pozemku: 434 m2 Dispozícia: 6 x spálňa, 4x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 220 m Orientácia na východ Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Septik Vzdialenosť od centra 1,7 km Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Blízko pláže Vonkajšie stolovanie Panoramatický výhľad na more Samostatne stojaci dom Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj tento veľmi komfortný a priestranný samostatne stojaci rodinný dom s apartmánmi v tichej lokalite s krásnym výhľadom. Nachádza sa na pozemku o výmere 434 m2 a má 248 m2 obytnej plochy. Pozostáva z malej pivničnej časti, ktorá slúži ako sklad, a troch podlaží, na ktorých sa nachádza celkovo 4 apartmány. Na prízemí je dvojizbový apartmán, na poschodí dva jednoizbové apartmány, pričom v podkroví sa nachádza 2 izbový apartmán s terasou s krásnym výhľadom na more a okolie. Každý apartmán má výhľad na more! Dvor je vydláždený, riešený bez údržbovo, má dostatok priestoru na parkovanie, spoločenské stretnutia a grilovanie. Svojou polohou, blízkosťou centra a pláže predstavuje táto nehnuteľnosť investíciu pre rodinnú dovolenku, celoročné bývanie, alebo pre niekoho kto sa chce venovať cestovnému ruchu. Rogoznica patrí medzi veľmi obľúbené lokality ako pre strávenie letnej dovolenky, tak aj pre blízkosť národných parkov Krka a Kornati, či návštevou historických miest ako je Šibenik, Trogir či Split. Viac o Rogoznici Rogoznica je vzdialená 45 minút jazdy severne od Splitu a iba 20 minút od letiska a mesta Trogir. Je to tiež len 30 minút jazdy od Šibeniku. Pobrežná voda je úplne čistá a preto ju mnohí ľudia s mladými rodinami vyhľadávajú ako tú pravú dovolenkovú destináciu. Nájdete tu nádherné pláže, stredomorskú výbornú stravu, morský vzduch, ktorý dopĺňa pomalé kľudné tempo života. Existuje tu veľa kilometrov pláže a málo turistov v porovnaní s ostatnými lokalitami, takže tí, ktorí majú radi súkromie a ústranie, majú tu veľa možností Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Rogoznici, našli pokojné, tiché kúzlo stredomorského života.