inzercia, predaj, predám, bazár

veľký pes

Kategória: Hračky

posielam poštou na dobierku
cena je 35 eur
bez poškodenia
veľký pes
Podobné inzeráty
Robo Smart Puppy - interaktívny pes
Takmer ako nové, je k tomu aj krabica. Popis : Robotický pes Smart Puppy od spoločnosti Gear2Play bude vďaka zábavným zvukovým efektom obľúbenou hračkou vášho dieťaťa! Tento hračkársky pes s LED očami, rôznymi zvukmi a senzormi reaguje na zvuky a dotyky. Dokáže chodiť, sedieť, vstávať a vydávať psie zvuky. Keď je hladný alebo nahnevaný, musíte ho pohladiť pod bradou ako skutočné šteniatko. Navyše, keď sa poteší, dokonca vám zatancuje! Tento robotický pes potrebuje 3 x AA batérie (nie sú súčasťou balenia ). Farba: biela Materiál: plast Rozmery: 21 x 10 x 19 cm (D x Š x V) S LED očami Hlasové ovládanie Reakcia na dotyk Funkcie S rôznymi zvukovými a svetelnými efektmi So senzormi Tanečný režim Vyžaduje 3 x batérie AA (nie sú súčasťou balenia) Odporúčaný vek: 5 až 12 rokov UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti mladšie ako 36 mesiacov.
Plyšové hračky
Vlk 3 €. Kravička 3€. 3 a 4 obrázok každý po 1€. 5 obrázok 1€. Veĺký čierny pes 5€. Pes do kterého sa zmestie veci alebo hračky 2€. Dinosaurus 2€. Sobik 1€. Tatko šmolko 3€. Slon biely 2€. 11 obrázok každy po 1€. Pes hnedý 1€ a fialový somárik 2€.
Roboticky pes
Roboticky pes na baterky - reaguje na hlas, kedy zacne chodit dopredu, alebo zastane. Pes chodi po prilozenej stavebnici, ale aj len po podlahe. Nase deti si s tym uzili dobru zabavu.
LPS Littlest Pet Shop
predám lps postavičky ceny: ružová shc-17€ čierna custom shc- 2€ biela mačka-9€ ružový pes-6€ sivý pes-6€ sivá lasička-7€ červená lasička-7€ opica-6€ žltý pes-6€ neposielam na dobierku v prípade záujmu ma kontaktuje na E-mail
Jednorozeč, medveď, pes, tom a jerry
Dobrý deň, ponúkam na predaj rôznych plyšákov.Vsetky hračky sú nové niektoré aj s visačkou. Veľké: JEDNOROŽEC-55cm cena 25€ PES-80cm cena 20€ MEDVEĎ s mašľou -70cm cena 20€ Menšie plyšáky: PES-33cm cena 10€ TOM-20cm cena 7€ JERRY-20cm cena 7€ Pri serióznom jednaní dohoda možná Kontaktujte ma emailom číslo vymyslené.PO,SB okolie.
Hračky chip pes +husenica hracka
Predam hračky Chip pes pôvodna cena 370 eurtrocha ide iba na lavo prava noha trocha zaostava reaguje na poveli 70 eur Chip pes ružový vyborne funkčný pôvodna cena 150 eur len nema baterky 15 eur Husenica spajaju sa poveli tak husenica potom ide pôvodnu cenu presne neviem cca 70eur ja ju predavam za 20 eur