inzercia, predaj, predám, bazár

Veľký zariadený 1izb byt na prenájom s výťahom, Ži…

Kategória: Byty

Veľký zariadený 1izb. byt na prenájom s výťahom, Žilina-A. Bernoláka

Popis: Prenájom, Directreal ponúka prenájom veľkého zariadeného 1 izb. bytu s energiami na 8p. poschodí s výťahom, po rekonštrukcii, bytík je zariadený nábytkom a spotrebičmi(pračka, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, plynový sporák s elektrickou rúrou) a ihneď k prenájmu. Súčasťou prenájmu je priestranná 1 izba + kuchyňa, balkón a pivnica. V cene prenájmu sú energie, Internet a TV nie sú v nájme. V byte je dostatok odkladacích priestorov. Výborná lokalita na Bulvári, s kompletnou občianskou vybavenosťou. Pri nájomnej zmluve sa vyžaduje 2 x depozit vo výške 430€ a pri podpise 1x mesačný nájom, spolu: 1290€.Kontakt:
Podlahová plocha m2: 45
Loggia: Balkón
Výťah: Áno 1x
Stav: Po čiastočnej rekonštrukcii
Poschodie --/--: 8
Konštrukcia bytu: Panel

Zálohový predpis / mesiac EUR: 430
Okná: Plastové
Kuchynská linka: Nová
Spotrebiče: Chladnička,Mraznička,Plynový sporák,Elektrická rúra,Mikrovlná rúra,Pračka
Kúpelňa: Po rekonštrukcii
WC: Po rekonštrukcii
Podlahy: Plávajúca podlaha,Dlažba
Bezpečnostné dvere:
Svetové strany: J
Zateplený dom: Áno
Forma vlastníctva: Osobné


Obhliadky a ďalšie informácie: Alena Sojčáková - Matysová
a.sojcakova@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Dynamic
Adresa: ul.Republiky 19
010 01 Žilina


Telefón:
Veľký zariadený 1izb byt na prenájom s výťahom, Ži…
Podobné inzeráty
prenajom   2 -izbovy byt Sahy ... z vytahom
prenajom 2 -izbovy byt Sahy ... z vytahom prenajom 2 -izbovy byt Sahy ... z vytahom prenajom 2 -izbovy byt Sahy ... z vytahom prenajom 2 -izbovy byt Sahy ... z vytahom prenajom 2 -izbovy byt Sahy ... z vytahom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Prenájom 5. izbového bytu, Bratislava, Nové Mesto 130m2
Ponúkam Vám na prenájom zariadený 5 izbový byt Bratislava-Nové Mesto, Vajnorská ulica, ICT, pri Poluse. Plocha: úžitková 130m2 + 2 balkóny. Byt sa nachádza na 2. poschodí z 5 s výťahom. Byt sa prenajíma zariadený. Dispozícia: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kuchyne, samostatnej obývačky, troch samostatných izieb, samostatného šatníka, kúpeľne s rohovou vaňou a samostatného WC. Výstup na balkón je z kuchyne a z izieb. Parkovanie. garážové státie v suteréne domu. Lokalita: Byt sa nachádza pri Poluse, s dobrou občianskou vybavenosťou a tiež s dobrou dostupnosťou do centra ako MHD (električka, autobus), tak aj autom. Cena 1 200 €/mesiac + energie Ak máte záujem o obhliadku stačí zavolať na číslo: Byt na prenájom Bratislava, Bratislava prenájom bytu, 5- izbový byt, 5. izbový byt Bratislava, Päťizbový byt Bratislava, Bratislava prenájom Prenájom bytu Bratislava Bratislava byvanie Nové Mesto Bývanie Nové Mesto Bratislava bývanie, Bývanie Nové Mesto Byvanie Bratislava, Bratislava byt, Vajnorská ulica prenájom bytu, Vajnorská prenájom
INVESTÍČNY 1IZB TEHLA V BLÍZKOSTI CENTRA KOŚIC
NAJLACNEJŠÍ 1IZB TEHLA PO ČIASTOČNEJ REKONŠTRUKCII.IHNEĎ VHODNÝ DO PRENÁJMU!!! LOKALITA SO ZVYŚENÝM ZÁUJMOM O PRENÁJOM VĎAKA BLÍZKOSTI CENTRA KOŠIC!!! Byt je vo veľmi obľúbenej lokalite uprostred zelene na ideálnom vysokom 1 ,AKO 2 poschodí/2 poschodí (pod bytom je byt!), s rýchlym prístupom do centra mesta cca 3min., a všetkým, čo potrebujete pre kvalitné bývanie po ruke CENTRUM... Predáme svetlý, priestranný, TEHLOVÝ!!! 1izb byt V BLÍZKOSTI CENTRA KOŠIC. Byt dýcha veľmi príjemnou atmosférou. Má 40m2+2m2 pivnica, OV, vysoké 1posch, čiat.rek: pl.okná, murované jadro, vstavaná skriňa, bezpečnostné dvere... Dom je zateplený. Nízke nájomne! Byt je bez tiarch. KÚPOU VOĽNÝ.FOTO ILUSTRAČNÉ!!! Reálne foto bytu pošlem do mms, alebo na WhatsAPP... VOLAJTE!!! NA MAILY NEREAGUJEM, SOM V TERÉNE!!! ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE.... Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu. PERFEKTNÁ DOSTUPNOSŤ DOPRAVY A INFRAŠTRUKTÚRA... V okolí bytového domu je množstvo zelene, park, detské ihriská, zdravotnícke zariadenie, obchody, služby. Obhliadka bytu viac napovie... PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS S AUTORIZÁCIOU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO.... SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI...Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov. S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová IBA tel. .
INVESTÍČNY 1IZB TEHLA V BLÍZKOSTI CENTRA KOŚIC
NAJLACNEJŠÍ 1IZB TEHLA PO ČIASTOČNEJ REKONŠTRUKCII.IHNEĎ VHODNÝ DO PRENÁJMU!!! LOKALITA SO ZVYŚENÝM ZÁUJMOM O PRENÁJOM VĎAKA BLÍZKOSTI CENTRA KOŠIC!!! Byt je vo veľmi obľúbenej lokalite uprostred zelene na ideálnom vysokom 1 ,AKO 2 poschodí/2 poschodí (pod bytom je byt!), s rýchlym prístupom do centra mesta cca 3min., a všetkým, čo potrebujete pre kvalitné bývanie po ruke CENTRUM... Predáme svetlý, priestranný, TEHLOVÝ!!! 1izb byt V BLÍZKOSTI CENTRA KOŠIC. Byt dýcha veľmi príjemnou atmosférou. Má 29,72m2+2m2 pivnica, OV, vysoké 1posch, čiat.rek: pl.okná, murované jadro, vstavaná skriňa, bezpečnostné dvere... Dom je zateplený. Nízke nájomne! Byt je bez tiarch. KÚPOU VOĽNÝ. FOTO BYTU REÁLNE!!! VOLAJTE!!! NA MAILY NEREAGUJEM, SOM V TERÉNE!!! ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE.... Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu. PERFEKTNÁ DOSTUPNOSŤ DOPRAVY A INFRAŠTRUKTÚRA... V okolí bytového domu je množstvo zelene, park, detské ihriská, zdravotnícke zariadenie, obchody, služby. Obhliadka bytu viac napovie... PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS S AUTORIZÁCIOU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO.... SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI...Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov. S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová IBA tel. .
Prenájom 3. izbového bytu 96 m2 Záhorská Bystrica,
Ponúkam na prenájom nový trojizbový byt, v Záhorskej Bystrici, v modernej časti, ulica Ota Holúska. Byt má 96 m2 a veľkú 36 m2 terasu. Byt má dve veľké izby a priestrannú obývačku. Byt je úplne nový, ešte neobývaný. K bytu sú 2 podzemné parkovacie miestam veľká zabezpečená pivnica. Nachádza sa v krásnom a bezpečnom prostredí s dobrou občianskou vybavenosťou, v blízkosti sa nachádza park. Byt je s možnosťou zariadenia. Cena: 1200€ + energie. Ak máte záujem o viac informácii alebo obhliadku bytu, volajte na číslo: byt na prenájom Záhorská Bystrica, Nový byt na prenájom Záhorská Bystrica, Záhorská Bystrica bývanie, Bývanie Záhorská Bystrica, Veľký byt na prenájom v okolo Bratislavy, Záhorská Bystrica prenájom bytu, Byt na prenájom Záhorská Bystrica, trojizbový byt na prenájom Záhorská Bystrica, 3 izbový byt na prenájom Záhorská Bystrica Ota Holúska, ulica Ota Holúska Záhorská Bystrica, Záhorská Bystrica dom na prenájom Ota Holúska.