inzercia, predaj, predám, bazár

Ventilátor

Kategória: Ostatné drobné

Predám ventilátor rozmer 37x37x 16 cm,zašlem aj poštou + poštovné.
Ventilátor
Podobné inzeráty
Xiaomi Mi Smart Ventilátor 2
Predam inteligentny ventilator Xiaomi Mi Smart Ventilátor 2. Ventilator bol len kratkodobo pouzity pred instalaciou klimatizacie. Ventilator sa vyznacuje tichym chodom, sirokou skalou nastavenia intenzity a vanku. Moznost pripojit cez wifi a ovladat cez aplikaciu. Ventilator sa predava s kompletnym prislusenstvom a krabicou. Popis produktu: Rozmery 343 x 330 x 1000 mm Váha 3kg Výkon 20m³/min Hlučnosť ≤58dB(A) Frekvencia napájania 50/60Hz Napájanie 100-240V Výkon 15W Obsah balenia: 1x rozšíriteľná tyč, 1x základňa, 1x skrutka rotorov, 1x skrutka krytu zadnej strany, 1x motor a telo ventilátora, 1x príslušenstvo ventilátora (predný kryt, rotory, zadný kryt), 1x špeciálny kľúč, 1x skrutky krytu, 1x kábel napájania, 1x manuál Link: Viac info mailom: turbiatko@
Teplovzdušný ventilátor
Predám výkonný teplovzdušný ventilátor Eurom EK3201 3000 W s plynulou reguláciou. Ventilátor bol používaný 3 mesiace. Link na ventilátor Osobný odber Bratislava, Popradská ul. Ventilátor je možné poslať aj na dobierku za poplatok 6,-EUR splatný vopred.
Predam Ventilátor stolný ROHNSON R-837 - v zaruke, novy
Predam Ventilátor stolný ROHNSON R-837 - v zaruke, novy , nerozbalena krabica Kupovany na . Zaruka do 09.06.2024, v krabici + faktura novy stoji 23.90€ ponukam, za 15€ parametre: ROHNSON R-837 Najmä počas sparného leta, keď sa nedá poriadne vyvetrať v byte, dome aj kancelárii, bude nenahraditeľným parťákom stolný tichý ventilátor do bytu ROHNSON R-837. Slušný výkon 50 W v okamihu garantuje tak žiadané osvieženie. Na účinnejšie rozprúdenie vzduchu po miestnosti môžete použiť funkciu oscilácie. Rýchlosť cirkulácie vzduchu si nastavíte tým, že si vyberiete preferovanú hodnotu z 3 dostupných tlačidiel rýchlosti. Lopatky majú priemer 40 cm. Ventilátor do izby Rohnson má pri prevádzke hlučnosť 52 dB. Kľúčové funkcie ventilátora ROHNSON R-837 Typ ventilátora Rohnson: stolný Ventilátor má 3 nastavenia rýchlosti Hlučnosť: 52 dB Môžete počítať s výkonom 50 W Vo výbave má lopatky s priemerom 40 cm Farba ventilátora: čierna Funkcie ventilátora ROHNSON R-837 Zároveň s osciláciou sa dá pohodlne na ROHNSON R-837 upraviť aj žiaduci smer sklonu, kadiaľ si prajeme nechať vzduch cirkulovať.
CONCEPT VT-7030
Horkovzdušný ventilátor Concept VT-7030: Teplovzdušný ventilátor Concept VT-7030 je keramické vykurovacie teleso českého výrobcu. Vďaka použitiu PTC vykurovacích článkov je pri vykurovaní energeticky šetrný, navyše nevysušuje vzduch a nespotrebúva kyslík. To ocenia predovšetkým alergici a astmatici. Teplovzdušný ventilátor Concept VT-7030 je keramické vykurovacie teleso českého výrobcu. Vďaka použitiu PTC vykurovacích článkov je pri vykurovaní energeticky šetrný, navyše nevysušuje vzduch a nespotrebúva kyslík. To ocenia predovšetkým alergici a astmatici. V horúcich dňoch naopak stačí nastaviť funkciu studeného vzduchu a hneď vás osvieži príjemný vetrík. Ventilátor disponuje termostatom a tiež poistkami proti prehriatiu a prevrhnutiu. Hlavné prednosti výrobku Efektívne keramické ohrievač Funkcie kúrenie, studený vzduch a ventilátor Plynulé nastavenie výkonu 2 prevádzkové stupne (850/1 500 W) Poistka proti prehriatiu a preklopeniu Český výrobok Príkon: 1 500 W Napätie: 220-240 V Rozmery: 28,5 × 18 × 15 cm (V x Š x H)
Ventilátor CATA e100 GSTH digitálny
Predám ventilátor CATA e100 GSTH šedý, ventilátor do kúpeľne alebo kuchyne s elegantnou sklenenou čelnou doskou. Prednosti výrobku: • Časovač • Displej • Hygrostat • Funkcia mikroventilácie (stály chod) • Montáž do steny alebo stropu • Jednoduché čistenie (čelnú dosku je možné zložiť pootočením) Ventilátor CATA e100 GSTH šedy s časovačom, displejom a funkciou mikroventilácie. Montovany môže byť so stropu alebo do steny. Ventilátor je nový nepoužitý,kúpil som cca pred pol rokom avšak kúpeľku a wc mám inej farby takze šedá farba ventilátoru sa mi nehodí :) už mám nové, Kupoval som 115€ ks, moja cena je 80€/ks (dohoda)
Stojanový ventilátor, ovládač
Ponúkam na predaj stojanový ventilátor v TOP stave s diaľkovým ovládačom. Ventilátor je veľmi pevný, robustný a stabilný. Priemer ventilátora 40 cm. Ventilátor má tri základné režimy normal, natural a sleep s automatickým nastavením vypnutia podľa želania až na 7,5 hodiny. Rýchlosť otáčania je možné nastaviť na low, medium a high. Taktiež je možné nastaviť automatické horizontálne otáčanie OSC. Manuálne je tiež možné nastaviť aj vertikálnu polohu ventilátora. Ventilátor má 2 sady lopatiek (2x3 ks) pre lepšie prúdenie vzduchu viď foto. Poštou / kuriérom neposielam. Uprednostňujem osobný odber. Cena 45 €. Cena je pevná.