inzercia, predaj, predám, bazár

ventilátor-ohrievač Tescoma

Kategória: Fény, Kulmy

Predám ventilátor-ohrievač Tescoma - plne funkčný v dobrom stave za 20 eur, osobný odber v obci Dubová, na trase Dubová - Bratislava dodám osobne
ventilátor-ohrievač Tescoma
Podobné inzeráty
Ventilátor Rowenta Classic
Predám malo používaný, praktický ventilátor. Má nastaviteľnú výšku pre použitie konštrukcie 2v1 (aj ako stolný aj podlahový), má veľký priemer lopatiek, praktický ovládací panel na 3 rýchlosti prúdenia vzduchu a pevnú ochrannú mriežku. Rozmery: priemer ventilátora 45 cm, dĺžka napájacieho kábla 1,8m, nastaviteľná výška max. cca 92 cm. Ventilátor je s príkonom 55W. Po dohode viem priviezť Trnava/Sereď a okolie.
NOVÝ Infra ohrievač Tisan
Predám N O V Y infra ohrievač Tisan ,rozbalený nepoužitý.Výkon 550W.Ohrieva telo človeka nie okolitý vzduch, po zapnutí okamžite pocítite teplo na tele.Pripojka na 220V, na telese vpredu dole vypínač.Ukončenie kablom z namontovanou zasuvkou na 220V. Ochrana IP X2. Možné umiestniť na stenu, nie je potrebné robiť stavebné úpravy. PC 109€ po zľave 99€. Osobný odber, prip.doveziem blízke okolie., pripadne pošlem poštou podla tarif SP.Pozri aj iné moje inzeráty ďakujem.
Ohrievac
Predam ohrievac otočný. Aj s krabicou
Otočný Ventilátor
Predám Stojanový, otocný, použitý,plne funkčný,3rýchlostný ventilátor,Nutný osobný odvoz.
Predavam Ventilator
Vratim sa do korej predavam ventilator Pouzivala som 6mesiac
KOVOVÝ STOLNÝ VENTILÁTOR SFE3040SL
KOVOVÝ STOLNÝ VENTILÁTOR SFE3040SL 9/10